AllGunsBlazing je napisao/la:Kako ce Ashley Cole imati mjesta kad ga nije imao ni u Chelseau?
Ma bez obzira na manjak utakmica u klubu, mislim da je morao biti dio momčadi, jer je i kao takav daleko najbolji defanzivni bek kojeg imaju.
O ovome sam nešto pisao i prije početka turnira u Brazilu. Ne može se igrati sa dva beka kojima je ofanzivna igra daleko jači dio. Ipak, ovdje pišemo o Engleskoj, a ne o brazilskoj fudbalskoj selekciji
Pogotovo kada se znalo tko su ti protivnici, odnosno protiv koga moraš igrati u grupnoj fazi koja je jedna od najzahtjevnijih na prvenstvu.
Ja imam neki osjećaj da je Hodgson, uplašen mogućim debaklom i otkazom, odlučio povesti i previše mladih nogometaša kako bi se mogao vaditi za mogući neuspjeh, kao išli smo na podmlađivanje nacionalne vrste
Ne gubi se čovjeku radno mjesto i prelijepa plata koju je toliko čekao
Što se tiče samog Kierana Gibbsa, mislim da su njega povrede dosta uništile i spriječile da se razvije u novog Ashleya Colea...Kada bi uspio sastaviti sezonu bez povreda možda bi i mogao biti prvi izbor u narednim godinama Engleske, ali teško...