FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordoakapitar

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 18 jun 2014, 12:20

JosipBukal je napisao/la:Gledajuči spisak vaših igrača slabiji ste nego prošle sezone. Ja sam mislio da čete biti pravo zeznuti na osnovu najava po medijima kad ono tropa.
Prijatelju, ti imas debelih problema sa č i ć pa bih ti savjetovao da jednostavno koristis c
Pozz...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jun 2014, 12:20

HercegovinaBosna je napisao/la:Dobro necu vise pisati!
meni si bas :thumbup:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jun 2014, 12:27

Mislim da ste prvi favoriti za titulu, odmah poslije vas Široki..

Ali, iskreno da vam kažem, pravićemo vam i mi probleme u to budite sigurni, za nas najbolje tek slijedi a još ćemo rasterećeni ući u sezonu, ako uzmemo koji trofej, nama još bolje

I samo da vam kažem zašto se ne može razviti normalna diskusija, kada dođe neki navijač Želje i kaže šta je mana Sarajeva, odgovor dobije u fazonu provokacije za Želju, bez ikakvog pokrića za manu Sarajeva, a to se odnosi i na Željinu temu, i tako obje teme odu u lijepu, a ostali nam se smiju..
Ovo se svakako ne odnosi na Aldina, koji je smor na našoj temi, a predstavlja se kao navijač Želje, a mogu misliti kako je vama :silent:
Ja te volim, volim Željo..

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 18 jun 2014, 12:32

Vise puta sam pitao za onoh nigera sto je bio u Sarajevu reče mi netko prije nema papire ili tako nesto al evo sad vidim da ga nema u ovom kadru nikao nije valjda da j tolika taraba bio
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 18 jun 2014, 12:35

gio10 je napisao/la:Mislim da ste prvi favoriti za titulu, odmah poslije vas Široki..

Ali, iskreno da vam kažem, pravićemo vam i mi probleme u to budite sigurni, za nas najbolje tek slijedi a još ćemo rasterećeni ući u sezonu, ako uzmemo koji trofej, nama još bolje
gajis nerealni optimizam usljed propagandisticke price o zeljeznicarovim talentima, isti ti talenti u srazu sa nasim akademcima nisu mogli meda na kasiku..., o prvim timovima tesko je vec sad govoriti kao izjednacenim takmacima jer mi smo vec uveliko nadomjestili odlazak igraca, a jos ce ih doci, dok kod vas jos nije jasno ni ko dolazi ni ko odlazi, a odlazaka i to glavnih igraca ce biti, ono sto ce vas dodatno zezati je sto i eventualna prodaja tih igraca nece puno pomoci jer vam sve pare odose na saniranje dubioza i tekuce troskove, a na kraju ni vase radnje na ivici regularnosti nemaju prodju jer je nestalo "argumenata" pa ce vam biti sve teze i teze gostovati po premijerligaskim terenima, plus sto vas umjesto sportskih prijatelja iz trebinja ocekuje jedna sloboda i slicne finese sto smo donekle vidjeli i u protekloj sezoni.
Zadnja izmjena: licencirani, dana/u 18 jun 2014, 12:39, ukupno mijenjano 2 puta.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 18 jun 2014, 12:35

Vise puta sam pitao za onoh nigera sto je bio u Sarajevu reče mi netko prije nema papire ili tako nesto al evo sad vidim da ga nema u ovom kadru nikao nije valjda da j tolika taraba bio
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jun 2014, 12:43

@licencirani

Mislim da tema FK Sarajevo nije baš pogodna sa tim da ja razglabam o tome šta će biti u Tuzli jer nas čeka neka prosječna Sloboda i da nećemo imati bodova što nema Leotara u ligi. Isto kao da smo mi sa Leotarom igrali 30 utakmica, pa nećemo boda više uzeti. Isto tako, kao što za nas nema Leotara, nema ga ni za vas, ni za Širokog, ni za Zrinjskog, kao što nas čeka Sloboda, čekat će i vas, doduše, sa manjom napaljenošću, ali znamo kakav oni kompleks imaju prema glavnom gradu BiH

Ukoliko si bio prisutan prošle godine na forumu, na kraju sezone i u ovoj pre-sezoni, mogao si viđati izuzetno optimistične postove navijača FK Čelik, kao i ove sezone što rade FUkare, samo u većoj razmjeri, a ko visoko leti, nisko pada, to i vi sami znate bez uvrede..

Prema tome, nemojte se hvatati Leotara i Slobode ove sezone kad god se Željo spomene, jer je i to jedna velika glupost.
Ako ćeš finu diskusiju, samo reci, pisat ćemo o problemima Sarajeva i prednostima, a prednosti uistinu ima pred početak ove sezone, a ne presipati iz šupljeg u prazno

licencirani
Kontakt:

Post Postao/la licencirani » 18 jun 2014, 12:47

gio10,

dao sam ti materijala za finu diskusiju, apstrahuj to sto sam rekao o slobodi i leotaru, a na sta si vecinu posta potrosio...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 18 jun 2014, 12:49

Gio10 sasvim korektno pise i nema potrebe da ga iko od nas napada i da ga kritikuje.
Ako se neko i ne slaze sa onim sto kaze, neka mu normalno replicira.

Da slazem se, naravno da je logicno da bi Jajalo radije igrao u Rijeci ili Hajduku nego ovdje kod nas, naravno uz redovna primanja koja uzgred u Hajduku tesko da moze imati.

uscuplic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la uscuplic » 18 jun 2014, 12:51

JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu ;)
Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku ;)
ti se nadaj dolasku tople vode na krmetnjak, mani se nas ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jun 2014, 12:52

uscuplic je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Nije provokacija ali iskreno ne znam kako očekujete ponovo dolazak jajala, on je bio tu došo da et "održi fizičku spremu" nakon sto mu je propo angažman u hajduk..
po svoj normalnoj logici pokušat ce se udomit u Europi a sigurno bi se prije vratio u hrvatsku(rijeka/hajduk) nego ponovo došlo u nasu ligu ;)
Ovo je moje neko normalno realno razmišljanje, a vi nastavite se nadat njegovom dolasku ;)
Vidi se da si pravi pitar :clap:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jun 2014, 12:55

gio10 je napisao/la:Mislim da ste prvi favoriti za titulu, odmah poslije vas Široki..

I samo da vam kažem zašto se ne može razviti normalna diskusija, kada dođe neki navijač Želje i kaže šta je mana Sarajeva, odgovor dobije u fazonu provokacije za Želju, bez ikakvog pokrića za manu Sarajeva, a to se odnosi i na Željinu temu, i tako obje teme odu u lijepu, a ostali nam se smiju..
Ovo se svakako ne odnosi na Aldina, koji je smor na našoj temi, a predstavlja se kao navijač Želje, a mogu misliti kako je vama :silent:
Potpuno se slažem s tobom.Naravno Želju nikako i nikada ne treba otpisivati iz bilo kakvih kombinacija.I mi smo bili u velikim problemima pa je Željo kada je najjači bio teško izlazio na kraj s nama.Mada realno kada se uzme igrački kadar teško da možete biti u samom vrhu, ali opet kažem fudbal je čudna igra i nekada ne pobjeđuje najbolji.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jun 2014, 12:58

Ma nije sad drastično kvalitetnija Hrvatska liga od naše, tako da ako Jajalu bude ponuđena određena suma novca, onda vjerujem da će ostati, ima i ovdje dobrih ekipa za igrati fudbal, samo je j3bi ga, nama problem to skraćivanje lige, ali to je neka druga tema koja je prežvakana 100x

Ako bi bukvalno shvatio izjavu Džene, onda se očekuju 4 igrača kod vas, 2 polivalentna koja mogu igrati više pozicija u kojoj je i naravno pozicija beka te dva prava beka..

A po i ovom pripremnom periodu se da zaključiti kakve su ambicije Sarajeva, ali mi ne bi bili rivali da jedni drugima ne zagorčavamo život, tako da, očekujem Široki,Sarajevo,Želju i Zrinju u borbi za titulu, sa nadom da će do samog kraja u njoj ostati dva sarajevska kluba, pa neka bolji pobjedi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2014, 12:58

uscuplic je napisao/la:
Nije valjda da nemate tople vode?
DRUG NEBI TI PUNCA

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jun 2014, 12:58

Ima tu jos Zrinjski i sigurno Olimpik moze nesto .Fino je Dženo rekao jos 2 igrača taman da imamo 2 tima :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 18 jun 2014, 12:59

bagrcavi je napisao/la:
uscuplic je napisao/la:
Nije valjda da nemate tople vode?
ko ti drma kavez? :lol:

zna se na kojem je stadionu bila stočna pijaca :lol:
Zadnja izmjena: uscuplic, dana/u 18 jun 2014, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jun 2014, 13:01

@ uscuplic

krmetnjak ti je mami u gacama :salut:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2014, 13:02

Vidim spominješ krmetnjak pa reko možda ste za troprstaše napravili nešto na terenu dok je pauza. Domaći koševski klempo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 18 jun 2014, 13:04

Taman počne normalna komunikacija i diskusija i pojavi se par indijanaca i sve opet ispočetka.Pa kako vam ne dosadi više pobogu
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jun 2014, 13:06

Ado76 je napisao/la:Taman počne normalna komunikacija i diskusija i pojavi se par indijanaca i sve opet ispočetka.Pa kako vam ne dosadi više pobogu
Ne par nego jedan abortus koji usmjeri svu pricu u pogresnom smjeru.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, riki46, Vanja8 i 61 gost.