FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Naš šef stručnog štaba je Admir Adžem i nema tu više priče,znači kraj.
Evo gledam Kajkut raskinuo ugovor sa nekim kinezima,šta mislite ko bi nam bolje došao on ili Joco?
Iskreno meni je svejedno jer nam zaista treba neki rutiner,koji će pogoditi 1 od 2 prilike.
Evo gledam Kajkut raskinuo ugovor sa nekim kinezima,šta mislite ko bi nam bolje došao on ili Joco?
Iskreno meni je svejedno jer nam zaista treba neki rutiner,koji će pogoditi 1 od 2 prilike.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
mojne njega spominjati sad ce se opet @hercegovinabosna zakacit na to i reci da sam ublehas i pitarFidelito je napisao/la:Naš šef stručnog štaba je Admir Adžem i nema tu više priče,znači kraj.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
svejedno je, potreban je taj profil polušpica rutinera. njih obojica imaju i sjajan udarac sa 15-20 metara, a što nam je žestoko falilo prošle sezone, da neko bez petljanja opali s ruba 16 i da gol. kajkut je po meni ipak nešto kvalitetniji, a stokić je tri godine mlađi, al' ne mora biti nijedan od njih dvojice - bitan je taj profil igrača.
Ma svejedno Kajkut ili Stokic al takav kalibar igraca nam treba...i jedan iskusan stoper o to je to za sada...pa mi za 16 dana igramo prvu utakmicu...treba rijestiti sto prije oko napadaca i stopera:)
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
svraka nas napusta 100%(druga spanska liga)mada mu je jaca ponuda stigla iz jednog katarskog kluba
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
davno je bilo vrijeme za to.
iole korektna lova će nam bolje doći nego on bez motivacije.
iole korektna lova će nam bolje doći nego on bez motivacije.
To sam jucer procitao za svraku amar izjavio i kaze blizu su odlazka jos stanic i tomic...nadam se da cemo dobiti nesto para za svraku 
ja ne bih volio da stanić ode sad prvenstveno iz razloga što mislim da je jako blizu A reprezentacije, a prve tekme kvalifikacija su već početkom septembra. ako se plasiramo sad u drugi krug (a mislim da bi trebali) to će njemu jedno uduplati cijenu.
Svrakina cijena je još uvijek vrlo dobra, neznatno niža nego Zolina.
udarati se nogama u guzicu ako je tako.
Pretpostavljam da je niža od Zoline zbog toga što je Muamer ušao u zadnju godinu ugovora.. 250k, koliko ja znam 
Ja te volim, volim Željo..
-
neroazzuro
- Kontakt:
Po meni,jedini ciji bi odlazak bio veliki udarac na kvalitet ekipe je Tomic. Naravno, gledajuci iducu,a ne proslu sezonu jer u ovoj nismo vidjeli pravog Tomu,ali u iducoj bi nam spreman dao mnogo.
Ali onda bi,pretpostavljam,bilo i nekih parica za kakvo trkacko pojacanje na sredini.
Jamakovu poziciju bih pokrio nekim mladim kreativnim igracem jer od Jamaka ja nisam ni vidio previse defanzivne odgovornosti odavno.
Za Tomu se,mislim,mora naci neko kvalitetniji.
Ali onda bi,pretpostavljam,bilo i nekih parica za kakvo trkacko pojacanje na sredini.
Jamakovu poziciju bih pokrio nekim mladim kreativnim igracem jer od Jamaka ja nisam ni vidio previse defanzivne odgovornosti odavno.
Za Tomu se,mislim,mora naci neko kvalitetniji.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
otkazana tekma sa sirokim
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tebi druže hvala zato što nam opet donosiš svježe i provjerene informacije,a prozivanja pojedinaca ne uzimaj za ozbiljno.Pozdrav!super je napisao/la:svraka nas napusta 100%(druga spanska liga)mada mu je jaca ponuda stigla iz jednog katarskog kluba
I ja sam se slazem oko toga da ce nam trebalo jedan kvalitetan igrac u slucaju odlaska tomica...jer onda na toj poziciju su nam otisli zola ,sad svraka i ako ode tomo...jeste da imamo hasanovica,pa dadu al trebao bi nam jedan trkac na sredini...eh sad ko je upucen da mi potvrdii imali istine da cemo za zolu i svraku ukupno uzeti oko 1 150 000 KM..sto i nije lose 
Nek' ide Svraka (ako je istina), sretno mu, to nam je pojačanje i u igračkom i u finansijskom smislu! Slažem se da ne gubimo na kvalitetu odlaskom Svrake. Također bih volio kada bi mogao Tomo i Stana ostati jer su nam to, uz Kvesića, Zeljkovića, Antolovića, Čolića pa i Bučana i Jamaka najkvalitetniji igrači čiji bi odlazak teško nadoknadili. Što se tiče Kajkut - Stokić, nekako mi je Stokić bolja opcija obzirom da mi izgleda da bi mogao igrati i krilo, mada tako ne piše na Transfermarktu. Po njima Kajkut može igrati oba krila a Joco ne može.
P. S. Također hvala @Super-u za info./špekulaciju (šta god da je) jer slabo se u zadnje vrijeme krećem u krugovima informisanih Željovaca, a i sad ovo Svijetsko, slabo ko priča o PLBIH, tako da sam slabo upućen u dešavanja oko kluba. Zahvaljujući njemu i sličnim smo saznali neke stvari mnogo prije zvaničnih objava. Tome forum i služi! Ali zbog pojedinih likova koji ismijavaju iznošenje pojedinih informacija koje se kasnije izjalove tj. ne dođe to njihove realizacije, mnogi ovdje ništa ne pišu, tako da moramo čitati između redova odnosno izvlačiti iz konteksta kako bi došli do neke polovične informacije.
https://www.youtube.com/watch?v=EZeVfLsxgOA
P. S. Također hvala @Super-u za info./špekulaciju (šta god da je) jer slabo se u zadnje vrijeme krećem u krugovima informisanih Željovaca, a i sad ovo Svijetsko, slabo ko priča o PLBIH, tako da sam slabo upućen u dešavanja oko kluba. Zahvaljujući njemu i sličnim smo saznali neke stvari mnogo prije zvaničnih objava. Tome forum i služi! Ali zbog pojedinih likova koji ismijavaju iznošenje pojedinih informacija koje se kasnije izjalove tj. ne dođe to njihove realizacije, mnogi ovdje ništa ne pišu, tako da moramo čitati između redova odnosno izvlačiti iz konteksta kako bi došli do neke polovične informacije.
Crvena zvezda - Željezničar 2:1 / GoloviDanas od 16 sati, Plavi su trebali odigrati pripremnu utakmicu na Kupresu protiv Širokog Brijega, ali zbog obilnih kišnih padavina utakmica je otkazana.
Čelnici oba kluba su zatražili da se utakmica otkaže da ne bi došlo do neželjenih povreda fudbalera.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=EZeVfLsxgOA
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 18 jun 2014, 13:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Griješiš buraz, pojedini igrači su vezani jednogodišnjim amaterskim ugovorimamavi je napisao/la:Igrači mlađi od 20. godina, ponikli u našem omladinskom pogonu, vezani dugogodišnjim ugovorima:
Kjosevski (Ćutahija)
Memija Osmanković Duraković Hadžović
Bajić (Hiroš) Sadiković (Mekić) Dino Hasković Kašić
Mujagić Beganović
Ako od ovih talenata samo trojica uspiju i krenu Zolinim putem, mi smo se kutarisali dugova.
Bravo, Amare
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
U pravu si, tek juče sam saznao da su s nekim igračima potpisani amaterski ugovori, ali, to je naravno zbog naknada koje se trebaju platiti drugim klubovima. Pa, dobro, u globalu, nije loše. Šta loše, odlično.Ado76 je napisao/la:Griješiš buraz, pojedini igrači su vezani jednogodišnjim amaterskim ugovorimamavi je napisao/la:Igrači mlađi od 20. godina, ponikli u našem omladinskom pogonu, vezani dugogodišnjim ugovorima:
Kjosevski (Ćutahija)
Mujagić Beganović
Ako od ovih talenata samo trojica uspiju i krenu Zolinim putem, mi smo se kutarisali dugova.
Bravo, Amare
Naravno da nije lose,bolje je i amaterski potpisati da vezete nekog igraca nego da odlaze kako hce sto se i vama i nama desavalo.Sve u svemu dobar potez,i pravi put a posebno mi je drago da i Sarajevo i Zeljo ovako razmisljaju o buducnostimavi je napisao/la:U pravu si, tek juče sam saznao da su s nekim igračima potpisani amaterski ugovori, ali, to je naravno zbog naknada koje se trebaju platiti drugim klubovima. Pa, dobro, u globalu, nije loše. Šta loše, odlično.Ado76 je napisao/la:Griješiš buraz, pojedini igrači su vezani jednogodišnjim amaterskim ugovorimamavi je napisao/la:Igrači mlađi od 20. godina, ponikli u našem omladinskom pogonu, vezani dugogodišnjim ugovorima:
Kjosevski (Ćutahija)
Mujagić Beganović
Bravo, Amare
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Kajkutenjoyer, MisterBlue, Sarajevskigigant1921, Zeljoo1921 i 98 gostiju.