KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Zasluzeno , nagrada za prvo mjesto tokom citave sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ubaciti jos dva ili mozda cetiri kluba u ABA ligu , bataliti igranje srpskih, hrvatskih i bosanskih prvenstava i mozda nesto i bude od svih nas.Raul_64 je napisao/la:Zasluzeno , nagrada za prvo mjesto tokom citave sezone.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
aaa Bog te...koji obrat situacije...Zvezdaši su konačno naplatili dominaciju iz protekle sezone xd
A.F.C. Bournemouth!
„Cibona je zvanično poslala dopis Evroligi u kojem navodi da je odustala od igranja u najelitnijem takmičenju u Evropi. Jadranska liga radi na tome da Crvena zvezda zauzme Cibonino mesto, dok bi Partizan trebalo da igra kvalifikacije. Velike su šanse da Crvena zvezda igra naredne sezone u Evroligi“, rekao je Lisac Tanjugu.
Iskren da budem bio sam ubedjen da ce Cibosi igrati euroleague , ovo nisam ocekivao nikako. Koliko je uopste bilo potrebno novca zagrepcanima za ovu avanturu ?
Iskren da budem bio sam ubedjen da ce Cibosi igrati euroleague , ovo nisam ocekivao nikako. Koliko je uopste bilo potrebno novca zagrepcanima za ovu avanturu ?
ima li Zvezda 500k??? xd"Cibona je zvanično odustala, a tim odustajanjem se situacija menja. To mesto više ne pripada nama, nego postaje 'vajld kard', i ULEB odlučuje kome se on dodeljuje i zna se koliko košta", rekao je Lisac agenciji Beta.
Naknadni poziv, 'vajld kard', košta pola miliona evra, a politika ULEB-a je da ga dodeljuje zemljama i regionima za koje proceni da im je potreban razvoj košarke.
"Mi smo se maksimalno trudili da to mesto ostane nama, ali je problem to što 'vajld kard' košta. To može da bude drugačije, a mi činimo sve napore da se to mesto dodeli našem klubu (Zvezdi) bez dodatnih obaveza", rekao je Lisac.
A.F.C. Bournemouth!
Imamo i vise.rambo16 je napisao/la:ima li Zvezda 500k??? xd"Cibona je zvanično odustala, a tim odustajanjem se situacija menja. To mesto više ne pripada nama, nego postaje 'vajld kard', i ULEB odlučuje kome se on dodeljuje i zna se koliko košta", rekao je Lisac agenciji Beta.
Naknadni poziv, 'vajld kard', košta pola miliona evra, a politika ULEB-a je da ga dodeljuje zemljama i regionima za koje proceni da im je potreban razvoj košarke.
"Mi smo se maksimalno trudili da to mesto ostane nama, ali je problem to što 'vajld kard' košta. To može da bude drugačije, a mi činimo sve napore da se to mesto dodeli našem klubu (Zvezdi) bez dodatnih obaveza", rekao je Lisac.
Da se htjelo moglo se. Jbem im mater odreda, ne mogu priustit publici malo veselja pa da igramo EL... Vi idete sigurno jel tako?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovo nije tačno. Zvezda ne plaća ništa, dok bi recimo Partizan (koji u ovom slučaju mora da plati kvalifikacije) ili neko treći morali da plate.rambo16 je napisao/la:ima li Zvezda 500k??? xd"Cibona je zvanično odustala, a tim odustajanjem se situacija menja. To mesto više ne pripada nama, nego postaje 'vajld kard', i ULEB odlučuje kome se on dodeljuje i zna se koliko košta", rekao je Lisac agenciji Beta.

- alan_kardec
- Kontakt:
Jel definitivno da igramo Evroligu sljedeće sezone?
Ja kako sam shvatio danas iz medija, pozivnica je u rukama ULEB-a, kome će je oni dati...
Ja kako sam shvatio danas iz medija, pozivnica je u rukama ULEB-a, kome će je oni dati...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
„Da ne prejudiciramo stvari. Sačekaćemo zvaničnu odluku Evrolige, ali želim da naglasim da smo u svakom slučaju potpuno spremni za učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju“- Covic
Izborili se ljudi za pošteno suđenje.
Ima i ovdje par čistih situacija, ali generalno tendencija je očigledna. Partizan bi vjerovatno pobijedio ovu utakmicu i sa normalnim suđenjem, ali se čim se borci za pravdu utišaše jasno je kakvo je bilo.
polako ne žurite... ULEB i Evroliga su gori i od EHF i IHF... njima ne treba vjerovati... cim se ukaže prilika daće oni to nekim rusima, njemcima, ukrajincima, turcima...
nije mi jasno zašto zg nije podržao klub? mada možda je to pravo demokratsko potrošačko društvo, možda bi i kod nas tako trebalo... odbiti sport sa velike sise majke države, potruditi se da ga stavimo na zdrave i nezavisne noge, a ne da čitav život sisa sisu
nije mi jasno zašto zg nije podržao klub? mada možda je to pravo demokratsko potrošačko društvo, možda bi i kod nas tako trebalo... odbiti sport sa velike sise majke države, potruditi se da ga stavimo na zdrave i nezavisne noge, a ne da čitav život sisa sisu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bice ti jasnije kad iz istih razloga budu "nepodrzhani" beogradski blizanci.DANTES je napisao/la:nije mi jasno zašto zg nije podržao klub?
Sumnjam da je gradonachelnik Zagreba, koji je demagog i koji je ulupao desetine miliona evra iz gradske kase u Cibonu i Dinamo, olichenje tog "pravog demokratskog potroshachkog drushtva".mada možda je to pravo demokratsko potrošačko društvo, možda bi i kod nas tako trebalo...
Upravo je to poenta. Ali, onda morash da budesh spreman na to da 80% klubova iz SD za koje navijash budu amaterski, a da resto bude u rukama privatnika - Arapa, Rusa, domacih tajkuna ili koga vec.odbiti sport sa velike sise majke države, potruditi se da ga stavimo na zdrave i nezavisne noge, a ne da čitav život sisa sisu
Na redstarbelgrade opet uvode registraciju kao uslov za lurk.
A taman sam hteo da prochitam koju "pametnu", jer tamo se zahteva 1 puna podrshka Radonjicu i momcima.
A taman sam hteo da prochitam koju "pametnu", jer tamo se zahteva 1 puna podrshka Radonjicu i momcima.
Lazic
10 minuta -5 licnih
Marjanovic- 22 poena, 7 skokova,3 blokade, 7 iznudjenih falova.
Ostalo za zaborav.
Marjanovic- 22 poena, 7 skokova,3 blokade, 7 iznudjenih falova.
Ostalo za zaborav.
MaGiCa je napisao/la:Dzaba vam to. Ostacete bez titule.
Oni izgube, pa cmizdre ko chka na sudije: te nisu zasticeni, te nece da igraju za repku, te prozivaju Zvezdine igrache, te odluchuju o tome da li da nastave seriju ili ne...Sve to dovede do toga da u sledecem mechu niko ne sme da ih pogleda popreko.![]()
Epilog3-1
Ali, onda nema vishe prozivanja Vuchica, Arapa, Rusa, nema vishe zavera, svi se smeju po presicama i svi sretni...
Tako se to radi.
Jedna ispravka u odnosu na upis od pre 5 dana. Samo je rezultat u pitanju, sushtina ostaje.
Ipak, mora se odati 1 priznanje i Vujoshevicu: po ko zna koji put je prodao prichu 1og muchenishtva.
Ali, to tako dobro prolazi u zemlji kosharke, hell yeah...

Da vidimo bash reakciju drzhave Srbije, te njenu sudsku i izvrshnu vlast.
A ovog sto se prepucavao sa njim cele sezone nigde od sinoc.MaGiCa je napisao/la:
Jedna ispravka u odnosu na upis od pre 5 dana. Samo je rezultat u pitanju, sushtina ostaje.
Ipak, mora se odati 1 priznanje i Vujoshevicu: po ko zna koji put je prodao prichu 1og muchenishtva.
Ali, to tako dobro prolazi u zemlji kosharke, hell yeah...
@Raul64, @ DANTES , cestitke na tituli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.