amer je odlican igrac, a jos bolji momak...odgojen, uljudan, kulturan.....sto je vrlo bitno.....znam ga nekih 10 godina, imao je povredu nedavno sada koljeno, a prije je imao prelom noge na skijanju da je to nevjerovatno...uspio se vratiti, ja mu zelim svu srecu svijeta.....FK Sarajevo je napisao/la:Izgleda da ce Dupovac dobiti priliku u drugom dijelu posto nismo doveli stopera
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ostalo je samo ime.....
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Odgoj i disciplina su najbtiniji ako to bude imao nema sumnje da ce biti dobar igrac i jos je bitno de nebude alkoholicarneno#4 je napisao/la:amer je odlican igrac, a jos bolji momak...odgojen, uljudan, kulturan.....sto je vrlo bitno.....znam ga nekih 10 godina, imao je povredu nedavno sada koljeno, a prije je imao prelom noge na skijanju da je to nevjerovatno...uspio se vratiti, ja mu zelim svu srecu svijeta.....FK Sarajevo je napisao/la:Izgleda da ce Dupovac dobiti priliku u drugom dijelu posto nismo doveli stopera

Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tako je, tuzlaci svaki put prljavo igrajusarajlija89 je napisao/la:jel reko da ce bit prenos??? ma jbo to idemo u tuzlujalehordas je napisao/la:evo kaze Cala i da ce biti prijenos na tv iz Tuzleal nek bude radi sudjenja
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

"TRECI PUT CASTIMO"
- slani grad
- Kontakt:
Falit ce samo Hadzic,koji se povriedio,a mjenjat ce ga Handzic....slani grad je napisao/la:jel u TZ dolazite u najjacem sastavu ili imate povrijedzenih i suspendiranih igraca..ako nekome nije mrsko nek napise..

Drug znam samo da ja sigurno dolazim,a o ekipi odlucuje cala......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.slani grad je napisao/la:jel u TZ dolazite u najjacem sastavu ili imate povrijedzenih i suspendiranih igraca..ako nekome nije mrsko nek napise..
- slani grad
- Kontakt:
alibi je napisao/la:Drug znam samo da ja sigurno dolazim,a o ekipi odlucuje cala......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.slani grad je napisao/la:jel u TZ dolazite u najjacem sastavu ili imate povrijedzenih i suspendiranih igraca..ako nekome nije mrsko nek napise..

- SaltCityAttack
- Kontakt:

Nedostajece sigurno zbog zutih Bekic,Mostarlic... a na klupi ce ostati Okanovic vjerovatno jer propustio i jedan dio priprema zbog povrede
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Šta je sa Milošom? Imao je neku povredu!?SaltCityAttack je napisao/la:Kod nas nece biti skoro i najboljih, ali mislim da opet imamo dobar sastav protiv sarajeva
Nedostajece sigurno zbog zutih Bekic,Mostarlic... a na klupi ce ostati Okanovic vjerovatno jer propustio i jedan dio priprema zbog povrede
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Mirza_Hordas je napisao/la:tako je, tuzlaci svaki put prljavo igrajusarajlija89 je napisao/la:jel reko da ce bit prenos??? ma jbo to idemo u tuzlujalehordas je napisao/la:evo kaze Cala i da ce biti prijenos na tv iz Tuzleal nek bude radi sudjenja
Joj izvini nisam te prepoznao tuzlaci prljavo igraju

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
pa ne kosevu posjed lopte izgleda ovako
FK SARAJEVO 51%
FK SLOBODA 9%
GOLMAN SLOBODE 40%
na daleko poznata tuzlanska skola fudbala... mlati-udaraj-lezi i valjaj se sto duze- vracaj golmanu kad god vidis priliku-okruzi sudiju sto vise puta-izbijaj nabijaj i ubijaj...maroonboy je napisao/la:tuzlaci su najprljavija i najdosadnija, i ekipa koja najvise odugovlaci na terenu...
FK SARAJEVO 51%
FK SLOBODA 9%
GOLMAN SLOBODE 40%
junuz23 je napisao/la:na daleko poznata tuzlanska skola fudbala... mlati-udaraj-lezi i valjaj se sto duze- vracaj golmanu kad god vidis priliku-okruzi sudiju sto vise puta-izbijaj nabijaj i ubijaj...maroonboy je napisao/la:tuzlaci su najprljavija i najdosadnija, i ekipa koja najvise odugovlaci na terenu...
FK SARAJEVO 51%
FK SLOBODA 9%
GOLMAN SLOBODE 40%
a ja uvjek protiv njih nekako zavrsim na istoku, pa moram gledati onu patnju, da sam na sjeveru protiv njih bar bi imao sta raditi
- sarajlija89
- Kontakt:

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- jalehordas
- Kontakt:
hajd neka stisnu pa neka se ne bore
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, ajdohordas, alacious, benko21, bhfanatic14, Bordo10, budzak, CentarsutNaClanak921, denimen99, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, JackW, Kyle88, mire971, mnon46, MojaMalenkost, MostarReds22, Mostarska, Napapijri, NeSamSafetee, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, plisek, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, skoJaa, StarmoCity, svihsedamsamuraja, Taree, Tatamata1946, TigerWoods, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, vedinjo98, Velaxsa, Vjecnobordo, Zagor i 302 gosta.