21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Spahić: Dvije naredne utakmice znače nam život, udaramo još jače na Nigeriju i Iran!
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam kako neki ovo zaboravljaju.Ovdje se piše isto ko da nam je odbrana odron i da će svaka kontra Nigerije bit go,pa napadali smo i Argentinu a nisu nas pojeli kontrama ne vidim što bi onda i Nigerija.legenda reala je napisao/la:Ma mi smo u zadnje četiri godine, doktorirali ove osrednje ekipe, jedemo ih kroz posjed lopte, tako da ne vidim na koji način nam ovi mogu zaprijetiti
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja sam ubjedjen da cemo pomest ove Nigere sa jedno 3,4 : 1
ali nadam se da tako ne razmisljaju igraci i selektor
ali nadam se da tako ne razmisljaju igraci i selektor
- dr.van nostrand
- Kontakt:
primamo gol
djaba je odbrana je takva i stim se valja pomiriti, znaci za pobjedu treba zabiti 2-3 gola minimum kuknjava
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Tri stvari na koje treba obratiti paznju do ove tekme..
1. Prekidi-imali smo problema i u pripremnim utakmicama i protiv Argentine..Nadam se da se radilo vise na tome u ovoj pauzi,mora biti bolja koordinacija medju igracima,bolja postavka u nasem sesnaestercu,da se zna ko ide sve na skok..
2. Bicakcic- nadam se da je spreman sad u potpunosti,mora biti na visini zadatka u ove dvije preostale utakmice,jer ne vjerujem da ce se mjenjati zadnja linija,Sejo jos nije fit skroz tako da..
3. Kolasinac- ovdje me zabrinjava da li je autogol ostavio neki trag na njega..Mlad je momak,i sam je pisao na FB da mu se svijet srusio a to se i moglo primijetiti..Vjerujem da su igraci pricali s njim,dali mu podrsku,nasu vec ma odavno,selektor takodjer..Mora igrati bez tog psiholoskog tereta u ove dvije utakmice..
1. Prekidi-imali smo problema i u pripremnim utakmicama i protiv Argentine..Nadam se da se radilo vise na tome u ovoj pauzi,mora biti bolja koordinacija medju igracima,bolja postavka u nasem sesnaestercu,da se zna ko ide sve na skok..
2. Bicakcic- nadam se da je spreman sad u potpunosti,mora biti na visini zadatka u ove dvije preostale utakmice,jer ne vjerujem da ce se mjenjati zadnja linija,Sejo jos nije fit skroz tako da..
3. Kolasinac- ovdje me zabrinjava da li je autogol ostavio neki trag na njega..Mlad je momak,i sam je pisao na FB da mu se svijet srusio a to se i moglo primijetiti..Vjerujem da su igraci pricali s njim,dali mu podrsku,nasu vec ma odavno,selektor takodjer..Mora igrati bez tog psiholoskog tereta u ove dvije utakmice..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
http://www.****/sport/reprezentacij ... uje-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
+1hurem je napisao/la:Oni koji o Nigeriji sude na osnovu sinosnje utakmice protiv Irana nemaju pojma o fudbalu...
Mene je strah ove utakmice, jer znam da se vrlo lahko moze desiti da nas pobijede, ipak su to mahom igraci iz engleske PL.
Naravno da smo mi kvalitetniji, i uzdam se u nas vezni red i kontrolu utakmice, ali ipak su oni africki prvaci i ova utakmica protiv nas im je biti ili ne biti.
Jedino sto sam ja sinoc vidio jeste da je Iran preslaba ekipa, i da se treba desiti cudo da ih ne uzmemo makar 2 razlike, i to da se Nigerija slabo nosi s bunkerom, jer nemaju igrace niti igru za to...pa i mi smo jedva izasli na kraj s bunkerom litvanije...ne moze se suditi na osnovu jedne utakmice...u tom slucaju je spanija krah svjetskog fudbala, a o urugvaju necu ni da govorim
Bas tako Nigerija je jako jako opasna ekipa. Sa mnogo opasnijim napadom od naprimjer Grcke. Ono je samo bio njihov izrazito los dan i bunker protivnika. Isto tako Odemwingie iz Stoka je odigrao odlicno samo je usao prekasno da promjeni stvari. Mislim da ce protiv nas poceti od pocetka i da ce nam praviti velike probleme. Nigerija ima mnogo prekaljenih igraca iz Premiershipa i Emenikea prvog napadaca Fenerbahcea.
- sigurnoable
- Kontakt:
Pa je li sad utakmica sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak?
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 18 jun 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nigerija je bila katastrofa protiv Grcke. Sa Amerima, kojima inace fali dosta fudbalske inteligencije, mogli su lako primiti jos 2-3 komada. Protiv Irana taraba. Cekam jos uvijek tu strasnu Nigeriju ali po svemu prikazanom do sada nevidim zasto im nebi mogli uvaliti 3-4 komada. Nekazem da treba olako uci u utakmicu ali po dosad pokazanom barem ovo bi trebao biti zicer za nase igrace.Ajax je napisao/la:+1hurem je napisao/la:Oni koji o Nigeriji sude na osnovu sinosnje utakmice protiv Irana nemaju pojma o fudbalu...
Mene je strah ove utakmice, jer znam da se vrlo lahko moze desiti da nas pobijede, ipak su to mahom igraci iz engleske PL.
Naravno da smo mi kvalitetniji, i uzdam se u nas vezni red i kontrolu utakmice, ali ipak su oni africki prvaci i ova utakmica protiv nas im je biti ili ne biti.
Jedino sto sam ja sinoc vidio jeste da je Iran preslaba ekipa, i da se treba desiti cudo da ih ne uzmemo makar 2 razlike, i to da se Nigerija slabo nosi s bunkerom, jer nemaju igrace niti igru za to...pa i mi smo jedva izasli na kraj s bunkerom litvanije...ne moze se suditi na osnovu jedne utakmice...u tom slucaju je spanija krah svjetskog fudbala, a o urugvaju necu ni da govorim
Bas tako Nigerija je jako jako opasna ekipa. Sa mnogo opasnijim napadom od naprimjer Grcke. Ono je samo bio njihov izrazito los dan i bunker protivnika. Isto tako Odemwingie iz Stoka je odigrao odlicno samo je usao prekasno da promjeni stvari. Mislim da ce protiv nas poceti od pocetka i da ce nam praviti velike probleme. Nigerija ima mnogo prekaljenih igraca iz Premiershipa i Emenikea prvog napadaca Fenerbahcea.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa subote na nedjelju.sigurnoable je napisao/la:Pa je li sad utakmica sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak?
u subotu u 23:59Goalgetter je napisao/la:Sa subote na nedjelju.sigurnoable je napisao/la:Pa je li sad utakmica sa subote na nedjelju ili sa nedjelje na ponedjeljak?
Izvini moras prici blize jer od Avde dobro ne vidis! ... Jedni misle da si blesav drugi misle da si..Željooooo je napisao/la:Emerik,o jesi li to ti ?dinoze je napisao/la:Kakve veze ima sto je pola bilo u trenerci? Mogu ja onda reci druga polivina je bila u odijelu.
Kazem da nam je prvo prvenstvo i da bi se trebao uljuditi, ipak je to nesto posebeno za nas i puno smo u fokusu jer smo debitanti. Svi evropski treneri su ljepo obuceni, nisam do sada ni jednog vidio u trenerci. Kada su vec dobili ta odijela trebali bi ih koristiti ili bi po vasem mogao doci i u atletskoj majci i papucama jer je svejdeno kako je obucen.
Nigeriji je ova utakmica biti ili nebiti. I igrat ce sigurno mnogo bolje nego protiv Irana. Ja sam gledao utakmicu protiv Grcke i izgledali su bolje na terenu nego protiv Irana. Ne znam sta se je desilo njima u prosloj utakmici ali to sigurno nije realna slika stanja. Mozda neznaju igrati protiv bunkera ( kojega mi necemo igrati ). Ponavljam ocekujem mnogo jacu fizicki i vise motivisanu Nigeriju negu proslu utakmicu. Sa druga strane Iran je najslabija reprezentacija na turniru i nemaju nista za ponudit osim branjenja svih 90 minuta i trke. Cak i da zabiju gol iz nekog prekida ( jer igrom nevidim kako bi to uspjeli ) mi cemo im zabiti bar dva komada. Protiv njih bi trebali igraci kao sto su Ibisevic, Medunjanin, Visca, Vranjes i Ibricic dobiti vecu ulogu. Posebno u drugom poluvremenu. A protiv Nigerije svi najbolji sa maksimalnim motivom kao protiv Argentine. Vremenski uvjeti ce biti jos jedna od prednosti Nigerije.Dado je napisao/la:
Nigerija je bila katastrofa protiv Grcke. Sa Amerima, kojima inace fali dosta fudbalske inteligencije, mogli su lako primiti jos 2-3 komada. Protiv Irana taraba. Cekam jos uvijek tu strasnu Nigeriju ali po svemu prikazanom do sada nevidim zasto im nebi mogli uvaliti 3-4 komada. Nekazem da treba olako uci u utakmicu ali po dosad pokazanom barem ovo bi trebao biti zicer za nase igrace.
-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mume

Mume
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ajax brate hoćeš li se smiriti ? Mislim svjesni smo mi da ćeš ti i pred Iran pisat da je to madafaking Brazil u sjeni i da imaju tajne Azijatske sposobnosti koje će nas poraziti.
De malo jarane...
De malo jarane...
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
besicu ne treba ton da bi davao najbolje izjaveNerminovic je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cuj Nigeriji utakmica biti ili ne biti i oni ce nas kao radi toga dobiti.Da je tako i da se gleda samo zelja Bosna bi vec bila na 4 svjetska i 4 evropska prvenstva.Cinjenica je da cemo ih dobiti ako budemo igrali solidno,ne treba nam dakle nista specijalno protiv njih.Spasit ih moze samo nasa ispodprosjecna igra kao onda protiv Egipta i jedino se toga bojim.Mada do toga ne bi trebalo doci jer je ovdje motiv na najvecem nivou.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 18 jun 2014, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
joj Bešića, ko da ga je neko sa puta pokupio. Kralj 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Najdosadniji lik u historiji pomocnih komentatora!Amar Dzeko je napisao/la:![]()
Nekakve ga cudne emocije obuzmu, prica gluposti i iste stvari ponavlja konstantno...
U toku izlaganja najmanje 50 puta kaze "na neki nacin".
Koje greske u izrazavanju, to je za nepovjerovati!
Jedini razlog zasto sam gledao na BHT-u jer mi je na HRT-u ton bio malo "brzi".
Konjicu, rijesi nas muka, i manje pricaj!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svjestan si ti moj ****. Nigerija je duplo jaca ekipa od Irana igracki, Iran jedino ima boljeg selektora. Iran ima jednog do dva igraca da valjaju ostalo sve goli prosjek. Nigerija ima 6,7 dobrih igraca. Koji IGRAJU u jako dobrim klubovima. Oni su visestruki i aktuelni prvaci Afrike. Uz sve to imaju veliko iskustvo. Naravno da necu govoriti da je Iran odlicna ekipa ako pobjedimo Nigeriju. Ja sam vec napisao prije sta mislim samo ti ocigledno slabo citas.nedim93 je napisao/la:Ajax brate hoćeš li se smiriti ? Mislim svjesni smo mi da ćeš ti i pred Iran pisat da je to madafaking Brazil u sjeni i da imaju tajne Azijatske sposobnosti koje će nas poraziti.
De malo jarane...
BiH - Nigerija sanse za pobjedu 65%/35%
BiH - Iran 85%/15% ( i tih 15% je mnogo, blize je 10% ali eto neka bude i to samo zbog njihovog trenera ).
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jun 2014, 17:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.