FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 18:25

Robben :opaopa:
Koji kralj. :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2014, 18:56

Vrijednost mu je sad otprilike oko 50 miliona i to ona desna, slabija noga. :mrgreen:

Muller i Robben prvi strijelci turnira trenutno. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 jun 2014, 19:58

Javi Martinez s' prve minute protiv Chile. :clap:

BackSpace United

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 jun 2014, 20:00

Robben pokazao klasu, odličan kao i uvijek i sigurno vođa ove mlade holadnske reprezentacije. :clap:

Derflinger novi član HSv-a!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2014, 20:07

Sretno Javiju veceras, da opravda ukazano povjerenje iako ce opet igrati na poziciji gdje je manje kvalitetniji, no siguran sam da ce pruziti dobru partiju.

Edit: Raif je potpisao sa Werderom ugovor na 3 godine a u tom periodu ce Bayern imati priliku da ga vrati u svoje redove ukoliko se pokaze, no sve sto vrijedi to ce se morati i platiti a eventualni povratak ce Bavarce kostati milion eura.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2014, 22:01

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kosarkasi su prvaci za ovu sezonu. :bow:

U finalnoj seriji su pobijedili Albu rezultatom 3:1. :cool:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 18 jun 2014, 23:21

FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo je još jedna u nizu katastrofalnih pogrešaka naše uprave. Izgubili smo 6 iznimno talentovanih igrača, Schopf također najavljuje odlazak, Derflingera zeli HSV, a Green bi vrlo lahko poslije SP-a mogao tražiti minute u nekom drugom timu. MI praktično više talenata nemamo u omladinskom pogonu. Sa ovakvom politikom nećemo se dugo zadržati u svijetskom vrhu. Bez vlastitih igrača identitet BAyerna je izgublje. Bruka i sramota šta su uradili u ova dva zadnja mjeseca. MIslim da su pojedini pogubili konce i da se ovako Bayern vodi u propast. :oops: :evil:
Pa ljudi moji pratite li vi opšte tekme našeg drugog tima. Prema mojim saznanjima se najviše očekuje od Hojberga, Greena i Sallahija. Koji će sigurno ostati i sljedece sezone. Schopf će najvjerovatnije na klasičnu posudbu, a za Weisera se još ne zna. A avi ovi ostali mladi igrači iz drugog tima su prema Sammeru i ekipi nedovoljno kvalitetni. Ja najviše očekujem od ovih momaka koji su igrali prošle sezone u u19 prije svi Stevena Riberija, Lucasa Scholla i malog Gaudina. A biće i prinova u drugoj ekipi a tu je najaktualniji Sinan Kurt iz Gladbacha, krilo 17 godina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 jun 2014, 23:43

povratakotpisanih je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ovo je još jedna u nizu katastrofalnih pogrešaka naše uprave. Izgubili smo 6 iznimno talentovanih igrača, Schopf također najavljuje odlazak, Derflingera zeli HSV, a Green bi vrlo lahko poslije SP-a mogao tražiti minute u nekom drugom timu. MI praktično više talenata nemamo u omladinskom pogonu. Sa ovakvom politikom nećemo se dugo zadržati u svijetskom vrhu. Bez vlastitih igrača identitet BAyerna je izgublje. Bruka i sramota šta su uradili u ova dva zadnja mjeseca. MIslim da su pojedini pogubili konce i da se ovako Bayern vodi u propast. :oops: :evil:
Pa ljudi moji pratite li vi opšte tekme našeg drugog tima. Prema mojim saznanjima se najviše očekuje od Hojberga, Greena i Sallahija. Koji će sigurno ostati i sljedece sezone. Schopf će najvjerovatnije na klasičnu posudbu, a za Weisera se još ne zna. A avi ovi ostali mladi igrači iz drugog tima su prema Sammeru i ekipi nedovoljno kvalitetni. Ja najviše očekujem od ovih momaka koji su igrali prošle sezone u u19 prije svi Stevena Riberija, Lucasa Scholla i malog Gaudina. A biće i prinova u drugoj ekipi a tu je najaktualniji Sinan Kurt iz Gladbacha, krilo 17 godina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sammer je pogriješio, naši juniori su uzasni ove godine i u njima nema materijala osim Riberya koji je nedavno došao. Friesenbichler, Husic, Rankovic i bek Schmitz su bili među najboljim igračima, svi su reprezentativci i ovo je veliki gubitak. Sammer je itekako pogriješio i ako je on donio odluku onda je bio pijan, jer odreći se 4 omladinska reprezentativca je velika glupost.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jun 2014, 23:54

Veceras navijamo da Mandzo uvali sto vise golova. :cool:
Treba nam taj njegov skok na trzisnoj pijaci s obzirom da znamo da je na prodaju. :kafa:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 jun 2014, 00:02

Najvise sto bi mogli dobit' za Mandzu je 30 mil.
Ugovor mu je do 2016-te..
A i nisam sigurn da ce neko platit vise od 25 mil.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 jun 2014, 02:21

Mandžo uvalio dva, Robben jedan.
Vjerovatno će se Robben i Bum Bum Miler boriti za zlatnu kopačku. Naravno, ona će otići u ruke stasitog Tomasa. :cool:

Dakle, on sad ima osam (...vas nosam :mrgreen: ) golova u sedam nastupa na Svjetskim prvenstvima. Vrlo vjerovatno na ovom prvenstvu ulazi u krug igrača koji su postigli deset ili više golova.
Recimo, deset puta su pogađali velikani kao Batistuta (al' ne onaj poljski :twisted: ) i Lineker (''Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuju Nijemci'').

Na jedanes' su se zaustavili Klinsi i Kocsis. Eh sad, ono što bih volio je to da prestigne onog ko je pogađao dvanaest puta. Veliki Pele!

A ako ga krene kako zna, onda ni Gerd, Miro, a vala ni Ronaldo nisu sigurni. Ajmo Tomice! :njanjanja:

Pozdrav za Poglavicu. Nadam se da je sve udure. :thumbup:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2014, 12:14

Mandzuka. :salut:

Arsenal spremio 15 miliona za njega. :puke:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 jun 2014, 14:45

Čuj u MKO i to za 15 miliona, jest se pretrg'o :hmmmmm: . Garant je ekonom Arsen nešto izmajmunisao da pola plati kraljičin dvor a pola Merhamet.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2014, 17:28

Dominacija Bavaraca na SP-u. :tokralju:

slika

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 jun 2014, 19:02

10 golova, 8 asistencija i 87,7% uspješnost pasova u prošloj sezoni. Dobar Mario, dobar :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 jun 2014, 19:21

" onclick="window.open(this.href);return false;

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 jun 2014, 20:15

Ako se malo bolje pogleda analiza prvog kola SP-a, vidjećemo da su naši igrači značajne uloge odigrali u svemu tome. Naravno, dva se imena ističu, a to su Tomica i Robbica :cool: i zasluženo su izabrani za idealan tim prvog kola SP-a
slika

Našem lijepom Robbenu je FIFA oduzela titulu najbržeg igrača na svijetu (navodno je po njihovoj analizi trčao 31,3 km/h, a Srna je ipak najbrži zasad na SP-u sa naguranih 31,98 km/h. Čak je i Perišić sinoć trčao brže od Robbena sa naguranih 31,79 km/h, tako da Walcott i dalje ostaje najbrži igrač na dunjaluku), ali ne mogu mu oduzeti golove koje je postigao, kao i našem Tomici. Ima nešto u tom insanu, kao da ga je Inzaghi na svijet porađao :D Tako da mu se mnogi igrači moraju nakloniti
slika
slika

Opet se ova imena dovode u konotaciju sa demoliranjem drugih država i nadam se da ih neće po Haagu prozivati :tralala:
slika

A da ne bude da samo pričamo o našim igračima, imamo takmičare i u drugim kategorijama. Kada bi hanume umjesto svojih čojkova igrali na SP-u, imali bi dvije igračice na idealnom timu SP-a i to bi 'vako izgledalo
slika

Ne znam za vas, ali ja ne bih bio trener ovoj ekipi :crazy: I jedna žena je previše, a kamoli 15 :mrgreen: Radije bih bio lični fizioterapeut :pray:
Sent from my Philips Smart TV.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 jun 2014, 20:22

Bogami je ovaj Aurier vrhunski igrac, vrlo je opasan - strasan bek. Sad kako je krenuo ima da bira klub nakon SP-a. A ja sad kontam je li nam aktuelan ovaki igrac? Lahm kako svi znamo ce igrati kao vezni red 60 % sezone.

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 jun 2014, 21:22

Generalno prodaju pojedinih naših igrača iz podmlatka nisam smatrao toliko strašnim. Ali sad već vidim da tu pretjerujemo. Ovo s Husićem se nije smjelo desit, jer definitivno je momak talenat. Tu baš i ne razumijem sve postupke uprave, ali nekako mislim da su se nakon neuspjelog plasmana u viši rang amaterske ekipe, odlučili na ove žestoke promjene. To se nekako malo i spominjalo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 jun 2014, 21:23

Moj Muller. :facepalm: :lol:

slika

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, Godfather, Jup i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []