BolanBolan...moliću, ako si u mogućnosti svakakoarma je napisao/la:Citam u avazu ...adzem zadovoljan ekipom...kaze bilo bi da angaziramo kvalitetnog stopera...te da je blizu odlazka i jamak...svidja mi se njegovo razmisljanje i izjave:))
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Plavi stigli u Sarajevo i odradili trening
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-stig ... ning/9180/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-stig ... ning/9180/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
RiverPlate
- Kontakt:
-
zeljovolim
- Kontakt:
Ljudi ,jel ide Tomic? jesam ja dobro skuzio?
Fejzic je jedan od nasih najjacih i najspremnijih igraca...
Znam da mi je rekao licno da je sam krenuo sa pripremama dvije hefte nego sto su pocele(znam da je samo trenirao i isao u Maglaj da cisti kad su poplave bile),iako zna da nije u kombinacijama za EL i 1.dio sezone..
Malo igraca ima takav pristup treninga i rada..Znam da mi je i prije govorio da je AO najjaci trener i da ga gotivi bas mnogo i da vjeruje u njegove rijeci kad mu se uputi neka kritika(ima masa igraca koja pored dobrog talenta,zive i rade neke stvari pa propadnu kasnije)..Ja vjerujem da cemo dobiti pravu sigurnost u odbrani sljedeceg marta abd kad Fare bude u kombinacijama..
Znam da mi je rekao licno da je sam krenuo sa pripremama dvije hefte nego sto su pocele(znam da je samo trenirao i isao u Maglaj da cisti kad su poplave bile),iako zna da nije u kombinacijama za EL i 1.dio sezone..
Malo igraca ima takav pristup treninga i rada..Znam da mi je i prije govorio da je AO najjaci trener i da ga gotivi bas mnogo i da vjeruje u njegove rijeci kad mu se uputi neka kritika(ima masa igraca koja pored dobrog talenta,zive i rade neke stvari pa propadnu kasnije)..Ja vjerujem da cemo dobiti pravu sigurnost u odbrani sljedeceg marta abd kad Fare bude u kombinacijama..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Kadeti sutra na Grbavici protiv Sturma
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-sutra-na ... urma/9209/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-sutra-na ... urma/9209/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a kako nije u kombinacijama ne kontam, igrao je par tekmi sad pred kraj prvenstva 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Samo dafedeltafrotta je napisao/la:a kako nije u kombinacijama ne kontam, igrao je par tekmi sad pred kraj prvenstva
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Fejzić? Varaš se bgmfedeltafrotta je napisao/la:a kako nije u kombinacijama ne kontam, igrao je par tekmi sad pred kraj prvenstva
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Kako nije igro ušao umjesto Svrake protiv Leotara (to znam zasigurno )ZahaKING je napisao/la:Fejzić? Varaš se bgmfedeltafrotta je napisao/la:a kako nije u kombinacijama ne kontam, igrao je par tekmi sad pred kraj prvenstva
Leotar-Željezničar 0:3 (Bogdanović 17.min., Sadiković 23.min., Svraka 49. min.)
LEOTAR: Čokorilo, Prebiračević, Andrić, Tasovac, Šaraba, Marković, Milović, Đeretić, Binić, Šakić, Majkić.
ŽELJEZNIČAR: Lončarić (Kjosevski), Kerla, Zolotić, Hodžić, Stanić (Kvesić), Čolić, Sadiković, Bogdanović, Svraka (Fejzić), Ramić, Bajić.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
igrao je i protiv prijedora 100%
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
ma ko kaze da fejzic ne moze igrati.igrao je sigurno tri tekme samo ne znam tacno koje su bile.izmislja se kod nas strasno.izgleda da nam je otisao jamak negdje,ako je neko bio danas na treningu da nam potvrdi da li je bio ili ne?
http://sportsport.ba/ekipa/FK-Zeljeznicar/1" onclick="window.open(this.href);return false;
nije bolan igr'o protiv prijedora, samo je onog lika KANTAra safat'ofedeltafrotta je napisao/la:igrao je i protiv prijedora 100%
evo ispade da je protiv leotara igrao: http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... -Faris/360" onclick="window.open(this.href);return false;
znam da su ovdje pričali da ne može zbog neke nadoknade šta li
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Status Tomislava Tomića ?
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ide poslije evrope vjerovatno, odnosno 90%!shaman7 je napisao/la:Status Tomislava Tomića ?
Mićo je Fićo!
Sta je napiso na FBshaman7 je napisao/la:Status Tomislava Tomića ?
-
mukitmovac
- Kontakt:
Mojne mu se oko seke motatiZahaKING je napisao/la:nije bolan igr'o protiv prijedora, samo je onog lika KANTAra safat'ofedeltafrotta je napisao/la:igrao je i protiv prijedora 100%![]()
evo ispade da je protiv leotara igrao: http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... -Faris/360" onclick="window.open(this.href);return false;
znam da su ovdje pričali da ne može zbog neke nadoknade šta lisad cu vidjet sa sekom mu
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, hamzaTM87, Hazre, kogmagie46, sakahuligana, SjeverGrbavica i 69 gostiju.