Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

- Londonarsenal
- Kontakt:
A i januar i februar nisu toliko teski. U januaru samo City, u februaru Tottenham i Everton.Seaman je napisao/la:
odličan raspored,nema serija teških utakmica kao prošle sezone
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odlican raspored, jos samo da obavimo prelazni rok kako spada i uz malo srece sa povredama pa valjda ce ovi novi doktori i fitness treneri nesto popraviti titula ce biti veoma blizu.
COYG
COYG
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
¸mi da smo na forumu krojili sebi raspored vjerovatno ne bi lakši mogli napravit
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Velika utakmica jednom mjesecno. Bit ce zajebano ulovit seriju ako cemo pusit velike tekme ko prosle godine
Raspored Perverzija xd sve osim 4.og mjesta bit će ravno senzaciji xd
A.F.C. Bournemouth!
Ma nismo gubili svaki derbi... Ove godine ipak ocekujem da se ne ponovi ono sa gostovanja od prosle u one 3 utakmice.
Uglavnom raspored odlican. Prvih sedam kola udarnicki sa cetiri derbija ali zato posle 1 po mjesecu.
Uglavnom raspored odlican. Prvih sedam kola udarnicki sa cetiri derbija ali zato posle 1 po mjesecu.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Wenger i Balotelli
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
The Gunners are ready to offer Balotelli £180k a week but will look to share a portion of his image rights, which are worth millions per year.
klaun bi postao najplaćeniji naš igrač ako se ostvari transfer 
totalna laž....Wenger Ezelu dao 130 a da Mariu dadne 180...pa nije baš toliko izlapio....
A.F.C. Bournemouth!
ozila ima £160,000 
nema.Seaman je napisao/la:ozila ima £160,000
I nisi mi dao analizu utakmice Bosna Argentina majku mu. to čekam pola sedmice
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ima,tu pogledaj,http://www.tsmplug.com/football/arsenal ... list-2014/,s tim da produženjem ramsey i kosc su dobili veće od ovih tunedim93 je napisao/la:nema.Seaman je napisao/la:ozila ima £160,000
I nisi mi dao analizu utakmice Bosna Argentina majku mu. to čekam pola sedmice
dobit ćeš u pvt analizu kad ispuniš okladu
- Marsal
- Kontakt:
Turčin ima 140K funti čisto da se zna. Poslije njega najplaćeniji Podolski sa 107K, ostali debelo ispod 100K...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Isla odigrao fantasičnu utakmicu za Chile, mada i nije neka mudrost igrat beka, gore-dole.
Je li ovaj Isla standardan u Juventusu? Mogao bi biti interesantna opcija, nekad kasnije kada se smiri halabuka oko SP.
Je li ovaj Isla standardan u Juventusu? Mogao bi biti interesantna opcija, nekad kasnije kada se smiri halabuka oko SP.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Ti ocigledno nikad nisi gledao A.Santosa, Monreala...work je napisao/la:Isla odigrao fantasičnu utakmicu za Chile, mada i nije neka mudrost igrat beka, gore-dole.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako sam gledao Dixona, Winterburna, Luzhnia i co, vjerovatno sam i te.anell je napisao/la:Ti ocigledno nikad nisi gledao A.Santosa, Monreala...work je napisao/la:Isla odigrao fantasičnu utakmicu za Chile, mada i nije neka mudrost igrat beka, gore-dole.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
-
BigBigBang
- Kontakt:
Zato mrzim svjetska i evropska igrac odigra jednu dobru utakmicu odma je tu potencijalno pojacanje igra gore dole ovo ono 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ako nije neka mudrost igrati beka, zasto to onda pomenuta dvojica ne znaju igrati.work je napisao/la:Ako sam gledao Dixona, Winterburna, Luzhnia i co, vjerovatno sam i te.anell je napisao/la:Ti ocigledno nikad nisi gledao A.Santosa, Monreala...work je napisao/la:Isla odigrao fantasičnu utakmicu za Chile, mada i nije neka mudrost igrat beka, gore-dole.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.