FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2014, 22:14

FukareTuzla1987 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
FukareTuzla1987 je napisao/la:Pa jbg sta ste se na lozili na azmira jest on dobar i svaka cast mu ali nije ni on sve sam uradio.Ima tu dosta i neiskustva i vi zato sto nas je vratio u pl nemora da znaci da sve sto uradi je ispravno.
ON je sve sam uradio...puno bi bolje bilo da nije tako al nazalost tako je.....pa kad su ovi sto su godinama krali i haracili sad bi da i oni budu dio pozitivne price...pa kad je Faraon skonto kolko je sati sad bi i on da ide na utakmice Slobode...pa kad je doveden Blazevic sad bi i oni sto nikad nisu bili na Tusnju rado da dolaze...a do tad 500 nas bolesnika na tribinama....pa kad nam je bus ostao bez goriva covjek otisao u njemacku i kupio autobus...pa kad smo ostali duzni i Bogu i narodu za pripreme covjek izmiri potrazivanja i posalje nas u sloveniju na pripreme...hoces jos
Postujem :tokralju: ja njeg i sve to ja kazem jer ako grijesi treba ga ispravit.
Čovjek je zato i doveo svoje ljude da ga usmjeravaju. Respekt Sulji ali da je on sposoban zvao bi Azmir njega da ga usmjerava. Malo smo se i mi razmazili sa svime dobrim što nas časti predsjednik a na šta nismo navikli od ranije, sad nam apetiti porasli.

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 18 jun 2014, 22:23

ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

otto
Kontakt:

Re: Odg: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la otto » 18 jun 2014, 22:32

HercegovinaBosna je napisao/la:Stigo Džimi bez kofera, samo s kesom u ruci. :) ekskluzivno..
Najluđi si ocm
Vozi me na Pale preko ledina

slave
Kontakt:

Post Postao/la slave » 18 jun 2014, 22:38

Kakva euforija kod vas, vjerovatno za 3 dana stize Messi.
:-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2014, 22:57

FukareTuzla1987 je napisao/la:ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
Jbg ne znam koga bi to ti onda ? šta to ova ekipa nije dobro uradila i gdje su pogriješili ? Oni su s Azmirom su uradili za ovo pola godine-godinu više nego ostali u 10 godina.
Gledam ove klubove koji ne igraju Evropu, tek počinju sa prozivkama ove ili sl sedmice, i naša je najavljena za sl sedmicu. Da Ćiro nije onako odreagovao temperamentno, bila bi drugačija situacija i ne bi morali tražiti novog trenera. Ono je poseban čovjek u svakom slučaju.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 jun 2014, 22:57

Kako je krenulo ne bi me cudilo da dodje Vicente del Bosque na klupu slobode :lol: :lol:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 18 jun 2014, 22:59

Coraco je napisao/la:
FukareTuzla1987 je napisao/la:ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
Jbg ne znam koga bi to ti onda ? šta to ova ekipa nije dobro uradila i gdje su pogriješili ? Oni su s Azmirom su uradili za ovo pola godine-godinu više nego ostali u 10 godina.
Gledam ove klubove koji ne igraju Evropu, tek počinju sa prozivkama ove ili sl sedmice, i naša je najavljena za sl sedmicu. Da Ćiro nije onako odreagovao temperamentno, bila bi drugačija situacija i ne bi morali tražiti novog trenera. Ono je poseban čovjek u svakom slučaju.
Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutis
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 jun 2014, 23:00

Slobodas je napisao/la:Kako je krenulo ne bi me cudilo da dodje Vicente del Bosque na klupu slobode :lol: :lol:
Nemoj njega vidis da cojk nema muda, gubi 2-0 ispada sa SP i ne smije igrat sa 2 napadaca, nemoj nam tih levata :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 jun 2014, 23:14

FukareTuzla1987 je napisao/la:Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutis
Pa koju je to Azmir grešku napravio, konkretno, pa da se ne smije prešutiti ? :D što je Ćiri rekao da odmori par dana ili šta drugo ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2014, 23:36

FukareTuzla1987 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutis
Zanosi se i reno 4 u krivinama pa ostane na cesti. De reci sta pametno da te metnemo u upravu. Ko voli Ciru nek navija za njega. Ciro je svoj dio posla dobro uradio, ali nema on perspektivu da utopi kojeg igraca vani.
Yebo kritike, ko moze pomoci financijski, intelektualno ili na bilo koji drugi nacin neka se javi u prostorije kluba i ponudi pomoc.
Yebo lafinu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 18 jun 2014, 23:39

Ethel je napisao/la:slika

:crazy:
Koeficijent intelegencije doticnog jednak djetetu, ufuro se malo :D
🔴⚫️

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2014, 23:47

Skver je napisao/la:
Ethel je napisao/la:slika

:crazy:
Koeficijent intelegencije doticnog jednak djetetu, ufuro se malo :D
Dobio je stotinjak lajkova za taj status. Mnogo. Toliko bi dobio i Fucko. Steta sto Suljo ne razmislja sta pise.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2014, 23:49

o tome pričam, Suljo poznat' kao veliki navijač Slobode i sad sve što kaže Suljo, raja podrži, iako nemaju pojma da l' je to istina :D Suljo bič božiji, tako ti dođe, šta on kaže, tako je :D sutra da napiše protiv Azmira, isto bi ga podržali :facepalm:

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 18 jun 2014, 23:52

Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Mićo je Fićo!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 jun 2014, 23:56

HercegovinaBosna je napisao/la:Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Ono zna. :urnebes: :urnebes:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 jun 2014, 23:57

HercegovinaBosna je napisao/la:Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Zahladnilo zadnjih par dana od subote opet vedro,tako najavljuju.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jun 2014, 00:00

Chinaglia je napisao/la:o tome pričam, Suljo poznat' kao veliki navijač Slobode i sad sve što kaže Suljo, raja podrži, iako nemaju pojma da l' je to istina :D Suljo bič božiji, tako ti dođe, šta on kaže, tako je :D sutra da napiše protiv Azmira, isto bi ga podržali :facepalm:
Nema velikih a ni malih navijaca, samo oni koji plate ulaznicu i vole svoj klub.....Kroz Slobodu je prodefilovalo puno znanih i neznanih što igraca što ljudi koji su uradili mnogo toga u Slobodi, pa se niko ne qurci i ne busa, pametnije mu je da suti, samo ide na ruku onih koji su pljackali godinama Slobodu.
🔴⚫️

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 19 jun 2014, 00:01

Ima te klip fino kod Azmira kuci gdje su svi bili, gdje on igracima kaze u utorak ce te dobiti zadnju platu i premije, potpisat ce te da su sve obaveze prema vama zavresene. Znaci sa ovim igracim je sve cisto, a Sulja sta pise ko zna sto to pise, ako voli Ciru neka ide za njim. Azmir je spasio klub i nek dovodi kojeg hoce trenera. Mnogima je krivo sto Azmir vjeruje Vugdi vise nego mnogima drugima, pa zato i bude komentara protiv njega.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 19 jun 2014, 00:01

Nema me dva dana i kakve gluposti procitam...i to od navijackih legendi..igraci su dobili svoje a dusmani nek puse **** ma sta hocete vi od azmira bog nama neugodi igraci sami traze ugovor a ovaj hlupa nema hadzic nije dobio.pa dobio je najvecu premiju on i redzepi znate vi **** ma mrssss...mi se dizemo a dusmani napusite se xo jajaaaa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jun 2014, 00:03

Odmori malo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.