Čovjek je zato i doveo svoje ljude da ga usmjeravaju. Respekt Sulji ali da je on sposoban zvao bi Azmir njega da ga usmjerava. Malo smo se i mi razmazili sa svime dobrim što nas časti predsjednik a na šta nismo navikli od ranije, sad nam apetiti porasli.FukareTuzla1987 je napisao/la:Postujemstaragarda je napisao/la:ON je sve sam uradio...puno bi bolje bilo da nije tako al nazalost tako je.....pa kad su ovi sto su godinama krali i haracili sad bi da i oni budu dio pozitivne price...pa kad je Faraon skonto kolko je sati sad bi i on da ide na utakmice Slobode...pa kad je doveden Blazevic sad bi i oni sto nikad nisu bili na Tusnju rado da dolaze...a do tad 500 nas bolesnika na tribinama....pa kad nam je bus ostao bez goriva covjek otisao u njemacku i kupio autobus...pa kad smo ostali duzni i Bogu i narodu za pripreme covjek izmiri potrazivanja i posalje nas u sloveniju na pripreme...hoces josFukareTuzla1987 je napisao/la:Pa jbg sta ste se na lozili na azmira jest on dobar i svaka cast mu ali nije ni on sve sam uradio.Ima tu dosta i neiskustva i vi zato sto nas je vratio u pl nemora da znaci da sve sto uradi je ispravno.ja njeg i sve to ja kazem jer ako grijesi treba ga ispravit.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Najluđi si ocmHercegovinaBosna je napisao/la:Stigo Džimi bez kofera, samo s kesom u ruci.ekskluzivno..
Vozi me na Pale preko ledina
Kakva euforija kod vas, vjerovatno za 3 dana stize Messi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbg ne znam koga bi to ti onda ? šta to ova ekipa nije dobro uradila i gdje su pogriješili ? Oni su s Azmirom su uradili za ovo pola godine-godinu više nego ostali u 10 godina.FukareTuzla1987 je napisao/la:ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
Gledam ove klubove koji ne igraju Evropu, tek počinju sa prozivkama ove ili sl sedmice, i naša je najavljena za sl sedmicu. Da Ćiro nije onako odreagovao temperamentno, bila bi drugačija situacija i ne bi morali tražiti novog trenera. Ono je poseban čovjek u svakom slučaju.
Kako je krenulo ne bi me cudilo da dodje Vicente del Bosque na klupu slobode

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutisCoraco je napisao/la:Jbg ne znam koga bi to ti onda ? šta to ova ekipa nije dobro uradila i gdje su pogriješili ? Oni su s Azmirom su uradili za ovo pola godine-godinu više nego ostali u 10 godina.FukareTuzla1987 je napisao/la:ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
Gledam ove klubove koji ne igraju Evropu, tek počinju sa prozivkama ove ili sl sedmice, i naša je najavljena za sl sedmicu. Da Ćiro nije onako odreagovao temperamentno, bila bi drugačija situacija i ne bi morali tražiti novog trenera. Ono je poseban čovjek u svakom slučaju.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Nemoj njega vidis da cojk nema muda, gubi 2-0 ispada sa SP i ne smije igrat sa 2 napadaca, nemoj nam tih levataSlobodas je napisao/la:Kako je krenulo ne bi me cudilo da dodje Vicente del Bosque na klupu slobode![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa koju je to Azmir grešku napravio, konkretno, pa da se ne smije prešutiti ?FukareTuzla1987 je napisao/la:Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutis

- Probisvjet
- Kontakt:
Zanosi se i reno 4 u krivinama pa ostane na cesti. De reci sta pametno da te metnemo u upravu. Ko voli Ciru nek navija za njega. Ciro je svoj dio posla dobro uradio, ali nema on perspektivu da utopi kojeg igraca vani.FukareTuzla1987 je napisao/la:Grijese i grijesit ce i to je normalno ali oni se zanose i vi isto pa jbg nije Azmir, mourinho pa da sutisCoraco je napisao/la:Jbg ne znam koga bi to ti onda ? šta to ova ekipa nije dobro uradila i gdje su pogriješili ? Oni su s Azmirom su uradili za ovo pola godine-godinu više nego ostali u 10 godina.FukareTuzla1987 je napisao/la:ALI TI LJUDI NISU iskusni nemoze neide tako dok je bio ciro a i nemora ni bit moze doc neko bolji briga me za ciru.ciro pomagao on ima iskustva zna poso Nego idi ti na odmor pa cemo se dogovorit
Yebo kritike, ko moze pomoci financijski, intelektualno ili na bilo koji drugi nacin neka se javi u prostorije kluba i ponudi pomoc.
Yebo lafinu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Koeficijent intelegencije doticnog jednak djetetu, ufuro se maloEthel je napisao/la:

🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobio je stotinjak lajkova za taj status. Mnogo. Toliko bi dobio i Fucko. Steta sto Suljo ne razmislja sta pise.Skver je napisao/la:Koeficijent intelegencije doticnog jednak djetetu, ufuro se maloEthel je napisao/la:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
o tome pričam, Suljo poznat' kao veliki navijač Slobode i sad sve što kaže Suljo, raja podrži, iako nemaju pojma da l' je to istina
Suljo bič božiji, tako ti dođe, šta on kaže, tako je
sutra da napiše protiv Azmira, isto bi ga podržali 

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Mićo je Fićo!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ono zna.HercegovinaBosna je napisao/la:Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.

Zahladnilo zadnjih par dana od subote opet vedro,tako najavljuju.HercegovinaBosna je napisao/la:Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Nema velikih a ni malih navijaca, samo oni koji plate ulaznicu i vole svoj klub.....Kroz Slobodu je prodefilovalo puno znanih i neznanih što igraca što ljudi koji su uradili mnogo toga u Slobodi, pa se niko ne qurci i ne busa, pametnije mu je da suti, samo ide na ruku onih koji su pljackali godinama Slobodu.Chinaglia je napisao/la:o tome pričam, Suljo poznat' kao veliki navijač Slobode i sad sve što kaže Suljo, raja podrži, iako nemaju pojma da l' je to istinaSuljo bič božiji, tako ti dođe, šta on kaže, tako je
sutra da napiše protiv Azmira, isto bi ga podržali
🔴⚫️
Ima te klip fino kod Azmira kuci gdje su svi bili, gdje on igracima kaze u utorak ce te dobiti zadnju platu i premije, potpisat ce te da su sve obaveze prema vama zavresene. Znaci sa ovim igracim je sve cisto, a Sulja sta pise ko zna sto to pise, ako voli Ciru neka ide za njim. Azmir je spasio klub i nek dovodi kojeg hoce trenera. Mnogima je krivo sto Azmir vjeruje Vugdi vise nego mnogima drugima, pa zato i bude komentara protiv njega.
-
- Kontakt:
Nema me dva dana i kakve gluposti procitam...i to od navijackih legendi..igraci su dobili svoje a dusmani nek puse **** ma sta hocete vi od azmira bog nama neugodi igraci sami traze ugovor a ovaj hlupa nema hadzic nije dobio.pa dobio je najvecu premiju on i redzepi znate vi **** ma mrssss...mi se dizemo a dusmani napusite se xo jajaaaa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Odmori malo.HercegovinaBosna je napisao/la:Ja znam golmana Hadzića što je branio u Želji i momak je dobio samo prve dvije plate, ostalo čeka još.Nije daleko od istine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.