rammstein je napisao/la:KO JE REKAO DA NEMAMO OBA BEKA'

?
PA KAO DA BI TADEJEVIC ISAO DE nema zamjene
pa mi jajalu nasli zamjenu a acovjek nije ni otisao 
Naravno da je otisao, poslije zadnje utakmice on sa Sarajevom nema nista, a sanse da opet dođe na posudbu su nikakve, razloga je mnogo, najgore je sto cemo prije kraja prelaznog roka vec ispasti iz evrope, pa mu ne mozemo ni Evropu ponuditi, a on sigurno nece dolaziti da jos 6 mjeseci igra samo po nasim pasnjacima, a financijski nismo toliko jaki da mu se ponudti lova koju ne moze odbiti, tako da na njega treba zaboraviti
I nije mi jasno zasto toliko nezadovoljstvo, doveli smo 4 igraca i to dijete, zadrzali vecinu igraca a jos nisu bile ni pripreme pocele, dosla lova u klub i odmah pomislili da mozemo dovoditi velika imena za ove prostore, mi se jos ne mozemo nositi sa manjim klubovima iz komsiluka, a o onim vecim da ne govorim....prvo treba pokupiti sve sto valja u ovoj ligi, pokupiti mlade igrace koji su glavni u svojim klubovima ili koji obecavaju, ali pratiti te igrace, a ne dozvoliti da menadzeri dovode igrace, pa se jedan Huseinbasic prestavi ko najbolji igrac Gradine a lik bio katastrofa, skoro svaku utakmicu navijaci ga prozivali jer je jedan od gorih na terenu...