Srna igra samo zbog stare slave i zato jer je kapetan a realno je podbacio za repku zadnjih 2-3 godine.Amar Dzeko je napisao/la:Samo mi se ne sviđa što mali Vrsaljko ne igra jer je bio fantastičan u prvom meču. Bolji od Srne 10 puta.
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ima li ovdje baraz?RiNo je napisao/la:Uzimaju susjedi lagano trece mjesto
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RockyMaivia
- Kontakt:
Bilo,ne bilo,cekam ih na kladariterabajt je napisao/la:Bice onda veliko iznenadenje.RockyMaivia je napisao/la:Kamerun uzima ovo![]()
![]()
StarMo nije skutorija...
Vece iznenadjenje ce da bude ako Hrvatska ovo dobije.terabajt je napisao/la:Bice onda veliko iznenadenje.RockyMaivia je napisao/la:Kamerun uzima ovo![]()
![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- RockyMaivia
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Uzimaju susjedi lagano trece mjesto
StarMo nije skutorija...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma pobjeđujete ovo, Kamerun kao i sve ostale Afričke repke su fizički jaki ali nemaju taktike. Na sredini bi ih trebali izdominirati, pa imte dvojicu ponajboljih veznjaka, Modrić i Rakitić. Pa ima da ih tu pojedete.
Ali ni kod vas, kao ni kod nas, ne smije biti podcjenjivanja. Morate odigrati ozbiljno, maksimalno skoncentrisano i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Ali ni kod vas, kao ni kod nas, ne smije biti podcjenjivanja. Morate odigrati ozbiljno, maksimalno skoncentrisano i pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Đe Virtual, najvatreniji navijač Kameruna 
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nadam se da ce komisije proci ali mislim da ce to biti mnogo tesko,mozda veceras i pobjede ali protiv Meksika vrlo tesko jer mislim da u repki komsija mnogo toga ne stima a vidjeli smo Meksiko i tu borbenost protiv Brazila.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Istina. Poslije EP 2008. kada je bio najbolji igrač Hrvatske, on je u konstantnom padu forme u reprezentaciji.Marcus je napisao/la:Srna igra samo zbog stare slave i zato jer je kapetan a realno je podbacio za repku zadnjih 2-3 godine.Amar Dzeko je napisao/la:Samo mi se ne sviđa što mali Vrsaljko ne igra jer je bio fantastičan u prvom meču. Bolji od Srne 10 puta.
Što se tiče igara na staru slavu, to tako ne treba da funkcioniše ali šta da se radi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Realno, previse su uvjereni u 3 boda ovdje i lako se moze dogoditi da Kamerun dobije i zavrsi 3.
Pricalo bi se dugo o tome u Africi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sretno Vatreni, mada im sreća nije potrebna

- donniedarko
- Kontakt:
Hrvati ce ovo dobiti hladno. Kamerun je neozbiljna reprezentacija. Eto vodi ekipu u svlacionici umjesto selektora, razni menedzeri im dolaze u bazu i sklapaju transfere sa igracima tokom SP-a. 
Drago mi je da su vuvuzele zabranjene ovi afrikanci bi ih sigurno donijeli. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je najveći problem svih nas sa Balkana. Idemo na ono, lako ćemo što nam se vrlo često obije o glavu. Ako izađšu 100% skoncetrisani mogu doći do pobjede a ako izađu danas kao Holandija(podcjenila ih je Holandija, iako je Autralija odlično odigrala), vrlo teško će doći do pobjede.Otelo je napisao/la:Realno, previse su uvjereni u 3 boda ovdje i lako se moze dogoditi da Kamerun dobije i zavrsi 3.
Idemo Hrvati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Te instrumente haju haman samo oni dole iz Junoafricke Rep.terabajt je napisao/la:Drago mi je da su vuvuzele zabranjene ovi afrikanci bi ih sigurno donijeli.
Ovi ostali afrikanci su pristojniji
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Evo ovaj gore iznad puse u nju a kamerunac heehdr.van nostrand je napisao/la:Te instrumente haju haman samo oni dole iz Junoafricke Rep.terabajt je napisao/la:Drago mi je da su vuvuzele zabranjene ovi afrikanci bi ih sigurno donijeli.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne podsjećajte na onu noćnu moru od SP-a.dr.van nostrand je napisao/la:Te instrumente haju haman samo oni dole iz Junoafricke Rep.terabajt je napisao/la:Drago mi je da su vuvuzele zabranjene ovi afrikanci bi ih sigurno donijeli.
Ronaldo - Isco - Bale
jel ima gdje na bbc kamerun-hrvatska?
Bili su to dani kad si morao stavljati Mute na tv-u da bi gledao na rahat utakmicu...joj kamerunke jest dobraaa
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.