pripremamo veliko iznenadjenje za sve zato vas pozivamo da u sto vecem broju dodjete i uzivate sa nama.......
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ovim putem pozivamo sve koji mogu da u subotu dodju u KN RA DA GLEDAJU TEKMU,,,,,,
pripremamo veliko iznenadjenje za sve zato vas pozivamo da u sto vecem broju dodjete i uzivate sa nama.......

raja evo pogledah još jednom golove s tekme Velež-Partizan do 14 godina u Bijeljini, i vidim na dresovima Veleža neki sponzor iz Turske, a piše nešto u stilu Hatipoglu? 
Imam informaciju da je u gradu drugo pojačanje.Čekamo ga...
Toliko od mene.
Toliko od mene.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
može li na pp?
brata da li mene oči varaju ili su nam turci već postali sponzori? pogledajte dresove U-14 Velež.BMV22 je napisao/la:Samo RAja strpljenja do sutra
http://uk.soccerway.com/matches/2014/06 ... o/1709083/
Zna li neko nešto o ovome i koliko bi moglo biti tačno? Hvala!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Utakmica jeste planirana tog datuma, neznam u koliko sati.Adviser je napisao/la:http://uk.soccerway.com/matches/2014/06 ... o/1709083/
Prkosni i Ponosni od 1922
-
drakensang
- Kontakt:
Danas bilo BEEP testiranje, 5-6 novih imena su na probi trenutno, sve mladi momci do 23-24 godine, a ja sam impresioniran jednim momkom koji će vjerovatno potpisati, špic praaavii nekada igrač želje ali ne bih da otkrivam više ništa ..
@SipakUlicar1922 Hvala!
Garant Pehilj? Nema ko drugi biti ...drakensang je napisao/la:Danas bilo BEEP testiranje, 5-6 novih imena su na probi trenutno, sve mladi momci do 23-24 godine, a ja sam impresioniran jednim momkom koji će vjerovatno potpisati, špic praaavii nekada igrač želje ali ne bih da otkrivam više ništa ..
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Pehilj brato (ne) igra u Svedskoj cetvrtoj ligi. Cisto sumnjam da ce buduca sampionska ekipa dovesti takvog igracaAdviser je napisao/la:@SipakUlicar1922 Hvala!
Garant Pehilj? Nema ko drugi biti ...drakensang je napisao/la:Danas bilo BEEP testiranje, 5-6 novih imena su na probi trenutno, sve mladi momci do 23-24 godine, a ja sam impresioniran jednim momkom koji će vjerovatno potpisati, špic praaavii nekada igrač želje ali ne bih da otkrivam više ništa ..
Prkosni i Ponosni od 1922
Šta fali Pehilju? Dobar je Pehilj https://www.youtube.com/watch?v=9lHKPeJlE7k, dobro bi došao Veležu, čak i mi (Željezničar/navijači) nebi imali ništa protiv kada bi se vratio. Nije valjda Ramić? Uglavnom, koji god da je nekadašnji igrač Želje, da je neki vrhunski igrač bio bi u Želji, ne sikirajte se.
Buduća šampionska ekipa?!
Uozbiljite se
! U svakom slučaju, ako je tako, nek' vam je sa srećom. Bolje da vi osvojite nego bilo ko drugi, da ne nabrajam sad nepoželjne ... Mi (Željo) svakako nećemo zadugo! 
Buduća šampionska ekipa?!
Tomislav Tomic, jedna od informacija
Tomo ima ugovor a ko bi sa konja na magarca...shaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- RockyMaivia
- Kontakt:
Tko vas je ono osramotio u Mostarupile87 je napisao/la:Tomo ima ugovor a ko bi sa konja na magarca...shaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
StarMo nije skutorija...
Za Alema
Dresovi sto nose djeca su poklon od Burse,to su dobili sada kad je nasa delegacija bila u Turskoj.
Dresovi sto nose djeca su poklon od Burse,to su dobili sada kad je nasa delegacija bila u Turskoj.
mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
DRUG NEBI TI PUNCA
Šutite raja eto ih opet
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A i nebi Tomo nikad igrao za partizane...bagrcavi je napisao/la:mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:A i nebi Tomo nikad igrao za partizane...bagrcavi je napisao/la:mašta može svaštashaman7 je napisao/la:Tomislav Tomic, jedna od informacija
Igrao bi za platu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.