Ne mora Tristan ici,moze se samo prebaciti na centra a Varejao da ide,ali Blatt ako dodje njih dvojica i Embiid nemaju smisla,sa Parkerom moze..Opet,Blatt je dokazan u Evropi,kako bi se snasao u NBA je naravno drugo pitanje,ali da je odlican trener jeste..Centar mu treba samo da igra odbranu i za pick,cetvorka i trojka moraju biti tipa Kirilenka,opasan iz svih pozicija tj triple treath da budu obojica,sad kako bi on to uklopio ne znam..On je nesto Georg Karl ali sporiji ritam,flex i blokovi osnova igre,trice iz ugla i to je nekako to,jednostavnost u svojem najboljem obliku lezi u igri koju preferira Blatt..adriano_leite je napisao/la:Cilj i jeste dovesti nekog po trenerovom ukusu, to je i Griffin rekao te da ce se sa novim trenerom razgovarati o prvom picku, koga on zeli, te da je primarni cilj stvoriti ofanzivno jaku ekipu, te dodati jos visine u roster i sutera. Dakle, gotovo je sigurno da cemo drugaciji uci u novu sezonu, sa bar 3 ili 4 nova igraca.Slatinash_7 je napisao/la:Blatt je najbolji trener u Evropi poslje Ivkovica i Obradovica,mada je za mene bolji i od njih,al titule ipak govore nesto drugo.Definitivno najbolji od svih trenera sa kojima se povezujete.Jedini problem je sto on puno ugra taj flex napad,hibridne cetvorke su mu potrebne da ostvari puni potencijal ekipe,a vi ih na rosteru nemate..Covjek je uzeo EP sa Kirilenkom i Hryapom,od Mozgova napravio igraca,sad euroliga sa Maccabijem kojem niko nije davao sanse,uz to Amerikanac tako da,uzmite njega,par trejdova da mu stvorite ekipu sa kojom moze raditi i to je to
Ako je tako kako ti kazes, onda bi Tristan mogao da ide u nekom trejdu, te bi mogao Parker biti nas izbor, zbog mogucnosti da igra 3 i 4, a Bennett je jos uvijek tu i mogao bi popuniti tu rolu. Svidja mi se to sto si rekao o Blattu.
Cleveland Cavaliers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze Tristan nikako na centra,jer nema dovoljnu visinu.Ne bi mogao braniti nista protiv iole ozbiljnije ekipe...
Thompson nije startni PF playoff ekipe u ovoj ligi.Realno covjek je samo extra skakac i to je to.Na centru bi ga pojeli.Iskreno ocekujem od Benneta da mu uzme startnu poziciju ako ne ove onda iduce sezone.Nebi decka nikako otpisivao jer previse toga loseg mu se poklopilo u rookie sezoni.
- adriano_leite
- Kontakt:
Momak ima raspon ruku 216 cm, a standing reach 276. Zeller je visi igrac od njega, ali kad dignu ruke nizi je od Tristana, jos je Tristan atletska zivotinja. U ligi gdje je kvalitetnih centara malo, Tristan bi mogao igrati to, ali treba da jos nabije misicne mase. Igrao je par puta centra ono kad nam se Andy povrijedio prije jedne sezone i recimo Howarda je odlicno cuvao i borio se protiv njega. Ni ja ne bih gledao dugorocno na njega kao centra, ali mogao bi biti respektabilan clan rotacije i kao centar. Meni sigurno najdrazi igrac ovih Cavsa i bice mi tesko ako bude morao otici, a sve su prilike da ce biti trejdan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze Tristan nikako na centra,jer nema dovoljnu visinu.Ne bi mogao braniti nista protiv iole ozbiljnije ekipe...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
The Cleveland Cavaliers were "blown away" by Joel Embiid's workout last week, according to ****.
Two separate **** indicated after the workout that Embiid is now the strong favorite to be drafted by the Cavaliers.
There have been reports, however, about the possibility that Embiid's physical showed multiple red flags.
Via Chad Ford/ESPN
Ako Bog da, nas centar za narednih 15 godina
.
Two separate **** indicated after the workout that Embiid is now the strong favorite to be drafted by the Cavaliers.
There have been reports, however, about the possibility that Embiid's physical showed multiple red flags.
Via Chad Ford/ESPN
Ako Bog da, nas centar za narednih 15 godina
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nishta, ako opet uprskate - tu je novi #1 pick na draftu za 2015.
Jednom ce valjda biti srece.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos kad bi draft uvijek zavisio od pozicije koju draftujes, bilo bi super, ali **** ga, neki igraci ispune ocekivanja, neki ne. Nista nije crno ili bijelo, ne zivimo u perfektnom svijetu. Btw. kako je vama krenulo, mogli bi i vi par godina cekati prvi pickMaGiCa je napisao/la:Nishta, ako opet uprskate - tu je novi #1 pick na draftu za 2015.![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la: Jos kad bi draft uvijek zavisio od pozicije koju draftujes, bilo bi super, ali **** ga, neki igraci ispune ocekivanja, neki ne. Nista nije crno ili bijelo, ne zivimo u perfektnom svijetu. Btw. kako je vama krenulo, mogli bi i vi par godina cekati prvi pick.
Mi, kad dobijemo #1 pick - zatvorimo ligu za sledeceh 10 godina.
Vi, kad dobijete #1 pick - dodjete po novi sledeceg juna.
- adriano_leite
- Kontakt:
Naravno, jos uvijek zivis od stare slaveMaGiCa je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Jos kad bi draft uvijek zavisio od pozicije koju draftujes, bilo bi super, ali **** ga, neki igraci ispune ocekivanja, neki ne. Nista nije crno ili bijelo, ne zivimo u perfektnom svijetu. Btw. kako je vama krenulo, mogli bi i vi par godina cekati prvi pick.
Mi, kad dobijemo #1 pick - zatvorimo ligu za sledeceh 10 godina.![]()
Vi, kad dobijete #1 pick - dodjete po novi sledeceg juna.
Edit: Najperspektivniji mladi igrac je R. Kelly
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Druze ne bih da provociram, ali nije li Ryan Kelly proslu sezonu odigrao bolje nego Anthony Benett?
Inace, svidja mi se izgled vase fransize i sad, a kamo li nakon drafta i potpisivanja free agenata. Ako izaberete pravog trenera, mogli bi imati kapital kao OKC ukoliko vlasnik ne bude skrtario. Cleveland ima sve sto mu treba i bez Jamesa, da vlada ligom u narednom desetljecu.
Inace, svidja mi se izgled vase fransize i sad, a kamo li nakon drafta i potpisivanja free agenata. Ako izaberete pravog trenera, mogli bi imati kapital kao OKC ukoliko vlasnik ne bude skrtario. Cleveland ima sve sto mu treba i bez Jamesa, da vlada ligom u narednom desetljecu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Skoro svako osim Alexa Lena je odigrao bolju sezonu od Bennetta, ali nisam naveo Bennetta, jer on nije nas najperspektivniji mladi igrac, nego imamo Kyriea i Diona, zbog kojih bi Lakersi skidali gace da potpisu za njih i slali sve mlade igrace kod njih dvojice u kamp da ih ovaj dvojac nauci igrati kosarku. Najbolji mladi igrac Lakersa je R. Kelly, a MaGiCa mi ovdje pametuje jer zivi u proslosti, umjesto da brine o svojim Lakersima koji uopste i nemaju neku buducnost sa situacijom u kojoj se nalaze sada.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Adriano,Diona bi ja u neki Trade sutno.Nisam neki ljubimac tog igrača,igra toplo,hladno.Čekam početak sezone,pa da ti kažem ima li šanse za playoff 
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate, nisi ga stalno gledao. Nenormalno je lik napredovao, a to iz statistike ne moze da se vidi. Igra predobru odbranu i ne srlja vise u napadu. U svakom segmentu se popravio, jedino slobodna suta slabije, nemam pojma zbog cega, ali treneri kazu da je skoro nepogresiv na treningu sa linije slobodnih bacanja. Sto se tice PO, normalno da se treba vidjeti ko ce biti draftovan i ko ce biti doveden a ko trejdanlumani je napisao/la:Adriano,Diona bi ja u neki Trade sutno.Nisam neki ljubimac tog igrača,igra toplo,hladno.Čekam početak sezone,pa da ti kažem ima li šanse za playoff
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- storm_raider
- Kontakt:
Uh Diona ne bih dao... "Mali" moze jos dosta da napreduje, samo se nadam da ce "u glavi" to izdrzati.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja bih prije trejdovao Kyriea nego Diona. Dion ima srce koje Kyrie nikada nece imati i Dion gine na terenu od All-Stara. Momak se skontao i polako postaje vodja tima. Kyrie ima vise talenta i bolji je igrac, ali Dion je neko ko je zreliji i ko ce postati lider prije nego Kyriea, iako je prirodno da Kyrie bude nas max igrac i lider tima, jer je on igrac koji je bio prvi pick i s kojim je poceo rebuilding.storm_raider je napisao/la:Uh Diona ne bih dao... "Mali" moze jos dosta da napreduje, samo se nadam da ce "u glavi" to izdrzati.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Irvinga prije diona?ma nema šanse.dion nikad neće biti igrač koji može 50utrpati, a Irving to ima u krvi.Irving je rodjeni killer,od njega očekujem još mnogo toga!Ali sacekajmo možda me Dion iznenadi.
adriano_leite je napisao/la:Naravno, jos uvijek zivis od stare slave.
Naravno, josh uvek nisi u stanju da ukapirash ni dve prostoproshirene rechenice.
Prijatelju, dosadan si vishe sa tom "starom slavom". Niti od nje zhivim, niti kroz nju gledam na ostale, a tvoja uchitavanja me ne bi zanimala, da kojim sluchajem nisi licemeran u tolikoj meri.
Ovde o Lakersima niko nije ni prichao. Sama ta tvoja osobina da ne mozhesh da razlikujesh dijalektichki onoga koji govori od predmeta priche mi govori da si josh uvek samo klasichni ostrashcenik.Vidim razbijate ligu par sezona, a opet ti kazem, prije cemo mi osvojiti nego Lakersi, zivi bili pa vidjeli. Koliko god ti mislio da Clevelandov FO i vlasnik ne valjaju, samo pogledaj trenutno stanje u Lakersima i zabrini se za svoju stalu, ne za tudju
.
Da kojim sluchajem Lakersi vezhu 3xpick#1 u 4 sezone - pa ovaj pdf bi implodirao, kao i mnogi drugi od tolikog hejta. A da ne govorimo da bi i priglupi Jimmy Boy sa takvim luksuzom makar napravio konstantnog contendera, a ne razvalinu od franchise koja vishe gleda u pasulj hoce li im se LBJ vratiti ili ne - nego shto sklapa ozbiljan tim, koji bi morao makar da bude u vrhu Istoka, za pochetak.
Mozhda ce pre Cavsi da uzmu titulu od LALa, ali kad ode i ovaj pick nakon nekoliko sezona - opet ce Lakersi da budu contenderi, a Cavsi obichna kanta za napucavanje, kao shto behu vecinom svoje istorije.Edit: Najperspektivniji mladi igrac je R. Kelly.
Lave Lakersi uvijek, u svakoj situaciji, imaju bolju buducnost od Cavaliersa. To su Lakersi covjece...adriano_leite je napisao/la:Skoro svako osim Alexa Lena je odigrao bolju sezonu od Bennetta, ali nisam naveo Bennetta, jer on nije nas najperspektivniji mladi igrac, nego imamo Kyriea i Diona, zbog kojih bi Lakersi skidali gace da potpisu za njih i slali sve mlade igrace kod njih dvojice u kamp da ih ovaj dvojac nauci igrati kosarku. Najbolji mladi igrac Lakersa je R. Kelly, a MaGiCa mi ovdje pametuje jer zivi u proslosti, umjesto da brine o svojim Lakersima koji uopste i nemaju neku buducnost sa situacijom u kojoj se nalaze sada.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- adriano_leite
- Kontakt:
Neko ko pise sh umjesto š ili s mi kaze da nesto ne kapiram, sWaka cHast maWa sWatkiceMaGiCa je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Naravno, jos uvijek zivis od stare slave.
Naravno, josh uvek nisi u stanju da ukapirash ni dve prostoproshirene rechenice.![]()
Prijatelju, dosadan si vishe sa tom "starom slavom". Niti od nje zhivim, niti kroz nju gledam na ostale, a tvoja uchitavanja me ne bi zanimala, da kojim sluchajem nisi licemeran u tolikoj meri.![]()
Ovde o Lakersima niko nije ni prichao. Sama ta tvoja osobina da ne mozhesh da razlikujesh dijalektichki onoga koji govori od predmeta priche mi govori da si josh uvek samo klasichni ostrashcenik.Vidim razbijate ligu par sezona, a opet ti kazem, prije cemo mi osvojiti nego Lakersi, zivi bili pa vidjeli. Koliko god ti mislio da Clevelandov FO i vlasnik ne valjaju, samo pogledaj trenutno stanje u Lakersima i zabrini se za svoju stalu, ne za tudju
.
Da kojim sluchajem Lakersi vezhu 3xpick#1 u 4 sezone - pa ovaj pdf bi implodirao, kao i mnogi drugi od tolikog hejta. A da ne govorimo da bi i priglupi Jimmy Boy sa takvim luksuzom makar napravio konstantnog contendera, a ne razvalinu od franchise koja vishe gleda u pasulj hoce li im se LBJ vratiti ili ne - nego shto sklapa ozbiljan tim, koji bi morao makar da bude u vrhu Istoka, za pochetak.
Mozhda ce pre Cavsi da uzmu titulu od LALa, ali kad ode i ovaj pick nakon nekoliko sezona - opet ce Lakersi da budu contenderi, a Cavsi obichna kanta za napucavanje, kao shto behu vecinom svoje istorije.Edit: Najperspektivniji mladi igrac je R. Kelly.
@lumani, sa kosarkaskog aspekta, Irving je ispred Diona i to sam i rekao. Irving je dakako veci talenat, ali nekakav mi je hladan na terenu, mrtav. Dion mi izgleda kao mnogo veci borac i kao neko ko bas nikako ne voli da gubi. Momak je pitbull i to mu se u ocima vidi. Naravno da ne bih trejdao ni njega ni Irvinga, jer mislim da mogu uspjeti zajedno kao dobar backcourt duo, ali ako se dodje do neke tacke gdje se jedan mora trejdati, onda bih ja ipak prije trejdao Irvinga. Uostalom, za Irvinga se i moze vise dobiti zbog njegovih individualnih dostignuca. Naravno, mislim da niti jedan od njih trenutno nije ni blizu onoga sto mogu postati u ovoj ligi.
@celikovac, prije 20 godina, ta konstatacija je pila vode, kako je umro pravi vlasnik Lakersa, Lakersi ako sastave par playoff sezona sa prolaskom prvog kruga, mogu da se nabijaju nogom u guzicu. S bratom i sestrom na celu, imaju jako tesku buducnost, jer ce tesko neko izabrati LA samo da bi igrao tamo. Naravno, sve se moze promijeniti promjenom vlasnika, ali iz ove perspektive, jako teska buducnost je pred njima, zivi bili pa vidjeli.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.