Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ako ovako bude nigerija igrala ima da ih poderemo nekako mi ovi afrikanci svi isto igraju
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Za sve ostalo tu je Ćićarito.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nece croati da se trosemasteRofPoker je napisao/la:Realno, jedno od najlosijih poluvremena na mundijalu.
Puno vise sam
ocekivao od Hrvatske, ali dobro, imaju rezultat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Treba to posložiti da igraju baraz sa evropskim reprezentacijama, nikad SP ne bi vidjeli. Svi ostali nisu toliko loši ali ovi garavi, izuzev Obale, su katastrofaCartman je napisao/la:Hrvatska je dosta bolja od Meksika na papiru, ali Meksiko je za sada pokazao mnogo vise. Igraju puno brze.
A Africi treba ukupno dat jedno mjesto na SP-u. Realno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja Celovina je ovaj Song.
Debil na kvadrat.
Komsije dobro stoje, ne previse lijepa igra ali sigurna, cvrsta, muska.
Debil na kvadrat.
Komsije dobro stoje, ne previse lijepa igra ali sigurna, cvrsta, muska.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
O čemu pričaš trollino, pa iz aviona se vidi da je kontakt izvan 16, trollino ograničena.nedim93 je napisao/la:evo gola za komšije, al ipak su kamerunci oštećeni za penal.
Meni izgledaju istrošeni posebno Mandžukić
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano Vatreni bolje izgledaju od Lavova iako to i nije bilo teško, koji su najslabija afrička repka rekao bih, u jakoj konkurenciji
Morat će ovo puno bolje protiv Meksika, iako su uslovi večeras teški, to se da primjetiti na igračima, ipak bi morali u drugom pol krenuti agresivnije povećati tu prednost i poboljšati gol razliku pred taj duel sa El Triem

Morat će ovo puno bolje protiv Meksika, iako su uslovi večeras teški, to se da primjetiti na igračima, ipak bi morali u drugom pol krenuti agresivnije povećati tu prednost i poboljšati gol razliku pred taj duel sa El Triem

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 jun 2014, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
koji smor od utakmice ulazi u uzi izbor za najdosadniju na prvenstvu 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pruensa rasistafera je napisao/la:nije song nista lose htio... mandza je imao bubu neku na leđima pa se song prepao da ga ne ujede. covjek mu pomaze a pruensa mu dao crveni
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa dobro sad, imaju 1-0 a ne vise razlike. Ocekivao sam vise ideje i kreacije, jer vezni red to posjeduje, ali eto.IronMany je napisao/la:Nece croati da se trosemasteRofPoker je napisao/la:Realno, jedno od najlosijih poluvremena na mundijalu.
Puno vise sam
ocekivao od Hrvatske, ali dobro, imaju rezultat.
I moram to spomenuti, zao mi je sto onaj ustasa Simunic nije na SP jer je on doktor za ovog Lovrena. Kakav je samo panj Lovren.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ti ako ne znaš pravila fudbala nema veze sa mnom i nema potrebe za vrijeđanjem moje ličnosti.Marcus je napisao/la:O čemu pričaš trollino, pa iz aviona se vidi da je kontakt izvan 16, trollino ograničena.nedim93 je napisao/la:evo gola za komšije, al ipak su kamerunci oštećeni za penal.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
na Sammira misliš ?Donnie Darko je napisao/la:Kakva igračina propada u ovako jadnoj reprezentaciji.![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ako budu ovakvi, protiv Meksika jednostavno nemaju šta tražiti.adisice je napisao/la:Meni izgledaju istrošeni posebno Mandžukić
Da nije bilo crvenog, ovo bi bez konkurencije bilo najdosadnije poluvrijeme na prvenstvu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ma glupi ko magarci. Tu nema ni tehnike, ni taktike, vec samo trci, pucaj, lupaj, udaraj i Boga moli da neka udje. Ljudi sve gori i gori, prije su barem nekad mogli iznenadit.NoName je napisao/la:Treba to posložiti da igraju baraz sa evropskim reprezentacijama, nikad SP ne bi vidjeli. Svi ostali nisu toliko loši ali ovi garavi, izuzev Obale, su katastrofaCartman je napisao/la:Hrvatska je dosta bolja od Meksika na papiru, ali Meksiko je za sada pokazao mnogo vise. Igraju puno brze.
A Africi treba ukupno dat jedno mjesto na SP-u. Realno.
Kao sto kazes, slonovi su izuzetak. Njima svaka cast. Ovi ostali su katastrofa. Vjerujem da bi ih jedna Slovenija ili Austrija razmontirala, da ne govorim o ekipama poput Ukrajine i Svedske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
'ta ce Kamerun
- NoName
- Kontakt:
Hrvatska igra pametno, nema trke po ovakvoj vrućini i vlažnosti, pocrkali bi. Pogotovo kad za protivnika imaš 11 igrača koji mogu puno trčati ali imaju zbirni IQ 99 onda se to uzima na pamet i smirenost. Song je bivol pravi.
Nadam se da Sušić gleda, slično i mi trebamo igrati.
Nadam se da Sušić gleda, slično i mi trebamo igrati.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sta mislite, hoce li Samko nastaviti? Ja njega ne bih vadio........iz kavezaŽeljooooo je napisao/la:na Sammira misliš ?Donnie Darko je napisao/la:Kakva igračina propada u ovako jadnoj reprezentaciji.![]()
![]()
![]()
![]()
Btw dje je Mukando
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 jun 2014, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Predosadna utakmica. Hrvati ne mogu meda, Afrosi ne znaju. Ipak Hrvatska je tehnicki potkovanija od ovih sprintera u prazno..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ovo I Nigerija- Iran bara, bara, a I Juzna Koreja-Rusija im se mogu pridruzit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.