Btw. Glasao za Samketa________is feeling predivno
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Haj sad da i Eduardo zabije u domovini
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo mi žao Mukanđa. Ima da sav bijes iskali na jadnim Brazilcima.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
joj ovi africki drzava
jedino Obala Slonova valja i Ghana je ok ali nezna pucati...mislim da su drzave koje su kvalifikovale iz Azije sada jace.
Neznam sto hrvatii igraju Rakitica i Modrica kao zadnje vezne...Rakitic bi trebao igrati umjesto sammira a onaj Vukojevic i Kovacic bi tu bolje odigrali defanzivno. Protiv i vakog kameruna nekako lako crnci prolaze sredinu.
Bit ce dobra utakmica Mexico Hrvatska.
Neznam sto hrvatii igraju Rakitica i Modrica kao zadnje vezne...Rakitic bi trebao igrati umjesto sammira a onaj Vukojevic i Kovacic bi tu bolje odigrali defanzivno. Protiv i vakog kameruna nekako lako crnci prolaze sredinu.
Bit ce dobra utakmica Mexico Hrvatska.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
od dva brata djecaDonnie Darko je napisao/la:Jesul ovaj golman Kameruna i Pranjić šta u rodu?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne mogu da vjerujem da gledam utakmicu SP-a. Ovo vise lici na kup sljiva gorazde 2014.
Pogubise se crnci na povrsini 100/65 ,dajte im GPS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
U mene otac, u Pranjica otac i od golmana u Kameruna otac, 3 oca.Donnie Darko je napisao/la:Jesul ovaj golman Kameruna i Pranjić šta u rodu?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ovaj Kamerun me podsjeca na neke ekipa sa ovih nasih njiva liga! Dodju do 16 m i onda neki nigde veze potezi... Kad treba ubaciti na prvu, oni na drugu i obrnuto
Taktika 0 bodova
Smijesni su k'o bioskop
Smijesni su k'o bioskop
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
heheIronMany je napisao/la:U mene otac, u Pranjica otac i od golmana u Kameruna otac, 3 oca.Donnie Darko je napisao/la:Jesul ovaj golman Kameruna i Pranjić šta u rodu?
Ronaldo - Isco - Bale
anelbavarac je napisao/la:Ovaj švabo je valjda svjestan da vodi grupu gorila, koji nece da igraju dok im se ne plati,i ti za svoju zemlju.
Po prvi put se kajem sto sam ostao da gledam zadnju tekmu.
Cak sam uzivao sinoc gledajuci one kamikaze..
+1
Ocekivao sam bolju i neizvjesniju utakmicu,kad ono 11 majmuna vs Hrvatska.
Mislim da bi se cimpanze organizovanije branile.
Zbog ovakvih reprezentacija cesto budem kivan na SP i pocnem da prizeljkujem evropsko jer znam da tamo nema ovakvih levata.
A dosadne utakmice .Samo da napisem 5-0 Rebic.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
ne pomaže voda majko sa korita Ivanova,ni ljekari,ni travari ..Johny je napisao/la:Pogubise se crnci na povrsini 100/65 ,dajte im GPS
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Željooooo je napisao/la:od dva brata djecaDonnie Darko je napisao/la:Jesul ovaj golman Kameruna i Pranjić šta u rodu?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
SiamoNoi je napisao/la:Samo da je jedan rani pogodak kao protiv Brazila i rjesavamo do kraja rutinski...
Yebo majku kako losa tekma, i lopti se mrsko kotljat.Evo sad' nesvakidasnja situacija nakon pokusaja Srne
Johnny b, how much there is to see
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Istina na evropskom nema levata. Bar dosad nije bilo:PDzoni je napisao/la:anelbavarac je napisao/la:Ovaj švabo je valjda svjestan da vodi grupu gorila, koji nece da igraju dok im se ne plati,i ti za svoju zemlju.
Po prvi put se kajem sto sam ostao da gledam zadnju tekmu.
Cak sam uzivao sinoc gledajuci one kamikaze..
+1
Ocekivao sam bolju i neizvjesniju utakmicu,kad ono 11 majmuna vs Hrvatska.
Mislim da bi se cimpanze organizovanije branile.
Zbog ovakvih reprezentacija cesto budem kivan na SP i pocnem da prizeljkujem evropsko jer znam da tamo nema ovakvih levata.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Nemamo sreće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne želi Mukanđo da ih ponizi.
Ronaldo - Isco - Bale
-
Nerminovic
- Kontakt:

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Americki fudbal je prilicno mixan po rasi, crnci dominiraju RB i WR pozicije (najvise zbog fizickih predispodicija i brzine), ali QB (najvaznija pozicija u tom sportu) dominiraju bijelci uveliko i to godinama.IronMany je napisao/la: Druze ti si dobro u zabludi.
Crnci su masine, samo kad hoce. Fazon je sto ih ima lijenih ko ista....
Atletikom dominiraju, u kosarci su Bogovi, nogomet ne dominiraju ali su u samom vrhu, ragbi Americki - nigdje bjelca kvalitetnog ne mo's naci, u odbojci Kubanci najvecu skocnost imaju iz pichke - da imaju Rezendea i da im reprezentativci ne sklapaju jedva kraj sa krajem vidio bi ludila.... itd, itd.
Crnci vec sad vladaju svijetom u sportovima.
Zao mi Hrvata, ovaj Kamerun uopste nije neki ogled snage na terenu. Napunit ce Kameruncima ovim mrezu i dignuti se, a onda protiv Mexica ce na hladjenje nazalost.
Kosarka da, **** ga imaju veci odraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.