Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
-
revan
-
Kontakt:
sigurnoable je napisao/la:Kad sad usporedimo Kamerun i Nigeriju koja je po vama bolja ekipa?
Iskreno? U pet deka su obje ekipe. Ni t od tehnike. A ni trka im nije nešto. Ovi Kamerunci isto kao da igraju američki fudbal, kako lupaju Hrvate. Možda Kamerunci malo bolji jer su uspjeli 2-3 puta stvoriti neku polupriliku, ali idu na divlje izbijanje kao i Nigerijci. Bezidejni i jedni i drugi. Da se ne igra u Manausu, ja sam ubijeđen da bi Hrvatska ovo već slomila.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
-
Sheyi
-
Kontakt:
Odlično ovo Safet i igrači rade, nema euforije, nema podcjenjivanja protivnika što se može skontati iz izjava nakon utakmice Iran-Nigerija.
Idemo

-
AlQammar
-
Kontakt:
Dta vam je ljudi razvalit cemo ih ko beba zvecku !
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
-
FliX
-
Kontakt:
Vidim neko spominje da nam je dobro i nerijeseno odigrat?
Ukoliko bi mi odigrali nerijeseno sa Nigerijom, a Argentina pobijedi Iran, tad bi poredak bio ovakav:
1. Argentina 6
2. Nigerija 2
3. Bosna i H. 1
4. Iran 1
U toj situaciji mi moramo vjerovati da Argentina nece dozvolit kiks, bez obzira sto su vec obezbijedili prvo mijesto. Sve u svemu zavisili bi od Argentine. Ne znam, nije to bas dobro...
Mislim ako se desi nerijeseno , desi se.. ali ici na nerijesno nije pametno.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2014, 01:16
revan je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Kad sad usporedimo Kamerun i Nigeriju koja je po vama bolja ekipa?
Iskreno? U pet deka su obje ekipe. Ni t od tehnike. A ni trka im nije nešto. Ovi Kamerunci isto kao da igraju američki fudbal, kako lupaju Hrvate. Možda Kamerunci malo bolji jer su uspjeli 2-3 puta stvoriti neku polupriliku, ali idu na divlje izbijanje kao i Nigerijci. Bezidejni i jedni i drugi. Da se ne igra u Manausu, ja sam ubijeđen da bi Hrvatska ovo već slomila.
Nigerija je aktuelni prvah Afrike

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
FliX
-
Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:revan je napisao/la:sigurnoable je napisao/la:Kad sad usporedimo Kamerun i Nigeriju koja je po vama bolja ekipa?

Jel ono i Spanija Europe?

-
rambo16
-
Kontakt:
Nigerija je POJAM za Kamerun...tri levela iznad
A.F.C. Bournemouth!
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jun 2014, 01:21
FliX je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:revan je napisao/la:

Jel ono i Spanija Europe?

bolan kakve su ti to komparacije na nivou kindergartena
Kakve bolan ima veze Nigerija sa Spanijom, Europa sa Afrikom

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
H.I.M
-
Kontakt:
i prvak svijeta

-
ANTIFA !
-
Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Nigerija je POJAM za Kamerun...tri levela iznad
Tu su nedje po prikazanom

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 19 jun 2014, 01:26
Gledam ovaj Kamerun... Mislim da je kljuc povesti protiv Nigerije, onda krece soliranje i raspad sistema. Inace Nigerija je kvalitetnija, nema govora
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Gledam ovaj Kamerun... Mislim da je kljuc povesti protiv Nigerije, onda krece soliranje i raspad sistema. Inace Nigerija je kvalitetnija, nema govora
Virtu4l je napisao/la:Ne znam, ali mislim da sve ide na naš mlin i ako odigramo maksimalno ozbiljno dobar rezultat neće izostati. Siguran sam da ako zabijemo prvi gol, sve će biti riješeno i da ćemo sigurno nakon toga zabiti još koji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
rambo16
-
Kontakt:
ma Nigerija nije taj tip ekipe kao Kamerun...totalni druagčiji pristup...kod njih nemaš debila u ekipi koji će napravit glupost i ostavit ekipu na cjedilu....disciplinirana ekipa.... ali što reče Spaha "Tehnički smo daleko potkovaniji od njih" i tu trebamo tražit svoju igru
A.F.C. Bournemouth!
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 19 jun 2014, 01:35
Virtu4l je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Gledam ovaj Kamerun... Mislim da je kljuc povesti protiv Nigerije, onda krece soliranje i raspad sistema. Inace Nigerija je kvalitetnija, nema govora
Virtu4l je napisao/la:Ne znam, ali mislim da sve ide na naš mlin i ako odigramo maksimalno ozbiljno dobar rezultat neće izostati. Siguran sam da ako zabijemo prvi gol, sve će biti riješeno i da ćemo sigurno nakon toga zabiti još koji.
Briljantni umovi

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 19 jun 2014, 01:36
Ne poredite one placenike sa Nigerijancima.

-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 19 jun 2014, 01:37
Consigliere je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Gledam ovaj Kamerun... Mislim da je kljuc povesti protiv Nigerije, onda krece soliranje i raspad sistema. Inace Nigerija je kvalitetnija, nema govora
Briljantni umovi

Mukando je uvijek u pravu

.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
delija
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:Vidim neko spominje da nam je dobro i nerijeseno odigrat?
Ukoliko bi mi odigrali nerijeseno sa Nigerijom, a Argentina pobijedi Iran, tad bi poredak bio ovakav:
1. Argentina 6
2. Nigerija 2
3. Bosna i H. 1
4. Iran 1
U toj situaciji mi moramo vjerovati da Argentina nece dozvolit kiks, bez obzira sto su vec obezbijedili prvo mijesto. Sve u svemu zavisili bi od Argentine. Ne znam, nije to bas dobro...
Mislim ako se desi nerijeseno , desi se.. ali ici na nerijesno nije pametno.
Što je najžalosnije svi taj neriješeni rezultat spominju kao da je pobjeda jbt. Mi smo sa neriješenim rezultatom u dosta nezahvalnoj poziciji i znatno sebi umanjujemo šanse za prolaz. Što je najžalosnije svi više pričaju o neriješenom rezultatu nego o pobjedi. Ako nismo u stanju pobjediti Nigeriju u odlučujućoj tekmi kako se onda možete nadati ikakvom pozitivnom rezultatu protiv Francuza.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Mukando je uvijek u pravu

.
Uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ANTIFA !
-
Kontakt:
Kakav bod ljudi moji kakav bod treba na pobjedu ici ako se islo na bod gubimo 100 %
Poceti sa istom formacijom kao protiv Argentine napasti Nigerijce i pobjediti !
MI TO MOŽEMO VOLIM TE BIH !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 19 jun 2014, 01:43
delija je napisao/la:
Što je najžalosnije svi taj neriješeni rezultat spominju kao da je pobjeda jbt. Mi smo sa neriješenim rezultatom u dosta nezahvalnoj poziciji i znatno sebi umanjujemo šanse za prolaz. Što je najžalosnije svi više pričaju o neriješenom rezultatu nego o pobjedi. Ako nismo u stanju pobjediti Nigeriju u odlučujućoj tekmi kako se onda možete nadati ikakvom pozitivnom rezultatu protiv Francuza.
Nece Argentina izgubiti od Nigerije, da igraju X, Nigerija bi imala tri boda, a da mi dobijemo Iran 4. Dakle, pod uslovom da mi dobijemo Iran, a Nigeriju ne pobijedi Argentinu, nama odgovara i X.
Svakako nemamo jednog igraca u prvih II koji ce igrati na X, napadamo ih od prve minute, u to budi siguran.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.