Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Vidim podržavaš paljenje zastava, a kritikuješ navijanje za Kamerun, aferim Tito, baš u duhu bratstva i jedinstva

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
albino1990
- Kontakt:
Ma oni su manjim dijelom nacionalisti a vecim dijelom noliferi koji su u stvarnom zivotu izolirani, sami na svijetu, niko ih ne hebe 2% onda dodju ovde i traze paznju koja im fali... zalosno ali to su potencijalno opasne osobe jer ako puknu obicno odu do skole i izresetaju nekog kao u americi.
nadam se prolasku Brazila i Mexika,ne vidim ni jedan razlog zasto bih navijao za komsije 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- 1988risha
- Kontakt:
Šta ja rekoh juče... Navijajte vi za zapadne susjede,dok ove domaće kabadahije pale zastave i kad izgube i kad pobijede 
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Iznad svega...Hrvatska,neka pati kome smeta;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Tačno mi je žao ovih nazovi navijača croatije pojedine ustase iz Hercegovine će dobiti ČIR veličine JABUKE samo zato što Bosna i Hercegovina igra na SP.
volim te Bosno i Hercegovino

volim te Bosno i Hercegovino
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne smeta, samo nemojte pricati o nekom bratstvu i jedinstvu.Taramba je napisao/la:Iznad svega...Hrvatska,neka pati kome smeta;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
albino1990
- Kontakt:
Nije vam niko kriv sto ste imali ili imate 2 iz geografije pa ne znate da je ovo zastava ukrajine. zbog vlasitog neznanja, tuzno
ova reprezentacija kameruna je sramota za svjetsko prvenstvo. ne treba ovakvim dozvoljavati da dolaze kvariti prvenstvo... po meni je bolje dati jos koje mjesto azijskim zemljama jer oni za svoje reprezentacije igraju casno i sa srcem a ne za pare, nego gledati ove placenike kojima je ocigledno ovo svjetsko prvenstvo doslo kao kazna neka... radije bi se oni opustali negdje na plazama...
hrvatima cestitke al tek sada protiv meksika je pravi test. ako meksikanci odigraju na nivou dosadasnjih nastupa hrvatima ce biti jako tesko posebno iz razloga sto meksiku i jedan bod odgovara. al opet ja hrvatsku vidim kao favorita ovdje.
sto se zastava tice to nema veze sa hrvatskom, nisu je u hrvatskoj zapalili nego u mostaru i to nek je njima na cast, sami sebe sramote i pokazuju kakvi su ljudi.
@albino mora da se salis....
hrvatima cestitke al tek sada protiv meksika je pravi test. ako meksikanci odigraju na nivou dosadasnjih nastupa hrvatima ce biti jako tesko posebno iz razloga sto meksiku i jedan bod odgovara. al opet ja hrvatsku vidim kao favorita ovdje.
sto se zastava tice to nema veze sa hrvatskom, nisu je u hrvatskoj zapalili nego u mostaru i to nek je njima na cast, sami sebe sramote i pokazuju kakvi su ljudi.
@albino mora da se salis....
You are someone else I am still right here
Puno licemjerstva prati ovo SP, nikad ovdje neće biti bratstva i jedinstva, sa jedne strane imaš prepotentne Hrvate a sa druge strane imaš najstariji narod na planeti, Srbe, tako da, mi smo zadovoljni sami sa sobom... Nećemo više o politici, nego hajmo Mexico !!rob do bagro je napisao/la:Ne smeta, samo nemojte pricati o nekom bratstvu i jedinstvu.Taramba je napisao/la:Iznad svega...Hrvatska,neka pati kome smeta;)
Ja te volim, volim Željo..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Skontali smo. Mi ako imamo 2 onda ti imaš -5albino1990 je napisao/la:Nije vam niko kriv sto ste imali ili imate 2 iz geografije pa ne znate da je ovo zastava ukrajine. zbog vlasitog neznanja, tuzno
Zbog par debila iz BiH, ne želim da mrzim Hrvate. Da su normalni navijali bi za svoju državu u kojoj su rođeni a ne uništavali sve njeno. Zbog tih par imbecila, koji kvare ugled i Hrvatskoj ja navijam još više za Hrvate, jer želim da pokažem da sam(smo) bolji od njih...
Idemo Bosno, idemo Hrvatska do finala!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Upravo tako. Kamerunci ne zaslužuju da ih se naziva pripadnicima naroda kojeg predstavljaju.
Veliku sramotu su priredili svojoj naciji, patriotama u njihovoj državi. Da sam na mjestu njihovog predsjednika države, oduzeo bi' im dokumente, i svi bi' odreda završili reprezentativne karijere.
Veliku sramotu su priredili svojoj naciji, patriotama u njihovoj državi. Da sam na mjestu njihovog predsjednika države, oduzeo bi' im dokumente, i svi bi' odreda završili reprezentativne karijere.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
albino1990
- Kontakt:
Zasto -5? Jel to nesto ne znam, prosvijetli me. Ocito si hendikepiran
Neka jedno Africko mjesto daju Oceaniji. Novi Zenland je napravio cudo prije cetiri godine u odnosu na ovaj Kamerun. Ljudi su uzeli po bod u svakoj utakmici, a oni po novim pravilima moraju igrati baraz s centralnim i srednjim amerikancima gdje gotovo nikakve sanse nemaju. Ovaj baraz ih je sredio Mexico.fera je napisao/la:ova reprezentacija kameruna je sramota za svjetsko prvenstvo. ne treba ovakvim dozvoljavati da dolaze kvariti prvenstvo... po meni je bolje dati jos koje mjesto azijskim zemljama jer oni za svoje reprezentacije igraju casno i sa srcem a ne za pare, nego gledati ove placenike kojima je ocigledno ovo svjetsko prvenstvo doslo kao kazna neka... radije bi se oni opustali negdje na plazama... .
Fasisti opet pale zastave,gamad treba da ispadne,svim srcem ujz Mexico

SLOBODA NAVIJAČIMA
- 1988risha
- Kontakt:

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema veze...pametni Bosnjaci su i dalje zaljubljeni u Hrvatsku i sve sto je hrvatsko pogotovo oni iz Sarajeva, Bihaca i cijele Cazinske Krajine kao i oni iz Tuzle i cijeli Kanton Tuzla.
Oni koji nisu su iz Hercegovine i nekoliko mjesta iz Srednje Bosne
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma i nije brate koliko neki zele predstaviti,mislim da sad i najtvrdokorniji shvataju s kim imamo poslaPauk je napisao/la:Nema veze...pametni Bosnjaci su i dalje zaljubljeni u Hrvatsku i sve sto je hrvatsko pogotovo oni iz Sarajeva, Bihaca i cijele Cazinske Krajine kao i oni iz Tuzle i cijeli Kanton Tuzla.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovdje u Cazinu 99% ljudi podrzava HrvatskuPauk je napisao/la:Nema veze...pametni Bosnjaci su i dalje zaljubljeni u Hrvatsku i sve sto je hrvatsko pogotovo oni iz Sarajeva, Bihaca i cijele Cazinske Krajine kao i oni iz Tuzle i cijeli Kanton Tuzla.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.