Kakav status misliteHercegovinaBosna je napisao/la:Ide poslije evrope vjerovatno, odnosno 90%!shaman7 je napisao/la:Status Tomislava Tomića ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zeljovolim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li će ovaj Aldin dobiti više ban zbog iznošenja dezinformacija?
Nemojte biti lakovjerni, svaki post koji napiše @HercegovinaBosna je glupost..
Nemojte biti lakovjerni, svaki post koji napiše @HercegovinaBosna je glupost..
Ja te volim, volim Željo..
I bez Svrake ovo još uvijek dobro izgleda ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://uk.soccerway.com/matches/2014/06 ... o/1709083/
Koliko je ovo tačno?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Koliko je ovo tačno?
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 19 jun 2014, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
pa pošto ne igramo u LP onda ipak jeste...
Nemoj Svraka je nas ne valja tako! Nekad je pravilo razliku to sto mi nismo pljuvali po igracima ma kakvi bili a zna se ko je sveje igrace zvao Slino i sta ti ja znam.Buu je napisao/la:A sa Svrakom i finale lp nije nemoguce
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
admirbreza
- Kontakt:
Ajd sve to, ali kako je kod nas običaj, teško da ćemo dobiti neki uvid ko je sve registrovan za prvu fazu sve do dana odigravanjafkzeljeznicarba je napisao/la:Ja sam imao info da je trebalo do 18.tog. Nisam siguran.admirbreza je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Zna li neko do kad se mora prijaviti tim za europu ?
7 dana prije utakmice.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Tacno tako. Momam ponikao u nasem Klubu, postigao neke vazne golove i one sezone kad je postao reprezentativac, a i ove protekle takodje. Jedino mi jos uvijek nije jasno kako da se odjednom nadje na nekoj drugoj poziciji (na lijevoj strani terena) za razliku od one njegove standardne, kada je bio nas najbolji igrac. Mislim da je i to u velikoj mjeri uticalo da ne pokaze koliko moze i vrijedi, i da zbog toga i nije uslijedio neki transfer. U svakom slucaju, sretno mu bilo gdje god ode. P. S. Sad ce jedan kreten sa foruma navaliti na moj komentar, i napisati kako sam prikriveni pitar, itd, isl...pile87 je napisao/la:Nemoj Svraka je nas ne valja tako! Nekad je pravilo razliku to sto mi nismo pljuvali po igracima ma kakvi bili a zna se ko je sveje igrace zvao Slino i sta ti ja znam.Buu je napisao/la:A sa Svrakom i finale lp nije nemoguce
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- Probisvjet
- Kontakt:
Na koju god temu ode @HercegovinaBosna, dobije istu dijagnozu.Letach je napisao/la:@HercegovinaBosna Ma momak, ti si glup i sa tobom je bespredmetno razgovarati. Da si procitao bar jedan moj post, a ocito nisi, predstava bi ti bila potpuno drugacija. Od sada te necu uzimazi u razmatranje, jer se ocito radi o osobi sa umanjenim mentalnim sposobnostima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Napao me covjek bez ikakvog razloga. Nikada nisam dao komentar ni na jednu drugu temu, samo ovu o Zeljeznicaru. NIJE DOBAR NIMALO. USPUT, NECU DA SMARAM O TOME KO SAM ILI STA SAM, ALI KAD ME OVAKO DIREKTNO PROZOVE, MORAM SE BRANITI.Probisvjet je napisao/la:Na koju god temu ode @HercegovinaBosna, dobije istu dijagnozu.Letach je napisao/la:@HercegovinaBosna Ma momak, ti si glup i sa tobom je bespredmetno razgovarati. Da si procitao bar jedan moj post, a ocito nisi, predstava bi ti bila potpuno drugacija. Od sada te necu uzimazi u razmatranje, jer se ocito radi o osobi sa umanjenim mentalnim sposobnostima.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Adviser je napisao/la:I bez Svrake ovo još uvijek dobro izgleda ...
Koliko je ovo tačno?
Ljudi budimo malo realni (nismo mi kao divovi) i svima ce nam biti lakse nas klub je u teskoj situaciji odlaze nam najbolji igraci i ova ekipa ce biti najlosija to je 100% ugovori sa nasom djecom je ispravan put medjutim ako je to jedino pozitivno sto se tice ekipe onda je to znak da nam je kljub u jako losoj situaciji i da ce rezultati izostati u naredenih par sezona.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Ima li gdje Joce Stokica na vidiku? Il ce u paketu sa Kajkutom 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
drakensang
- Kontakt:
Ako može da mi se javi neko ko je pratio omladinski pogon Želje zadnjih par godina, imam pitanje oko jednog igrača 92 godište, mislim da je na pragu potpisa sa Veležom pa da vidim kakav je? pozz 
-
licencirani
- Kontakt:
kad papak pokusuva provocirati obicno se radi o strumfu, ali posto papku treba edukacija samo da mu se objasni da se radi o mahalskom nadimku, a taj "slino" kako ga ti zoves ima svoju ulicu u centru grada i stadion koji se zove po njemu.pile87 je napisao/la:Nemoj Svraka je nas ne valja tako! Nekad je pravilo razliku to sto mi nismo pljuvali po igracima ma kakvi bili a zna se ko je sveje igrace zvao Slino i sta ti ja znam.Buu je napisao/la:A sa Svrakom i finale lp nije nemoguce
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Nije ga on tako nazvao nego mu je to bio nadimak. Provjeri pa pišilicencirani je napisao/la:kad papak pokusuva provocirati obicno se radi o strumfu, ali posto papku treba edukacija samo da mu se objasni da se radi o mahalskom nadimku, a taj "slino" kako ga ti zoves ima svoju ulicu u centru grada i stadion koji se zove po njemu.pile87 je napisao/la:Nemoj Svraka je nas ne valja tako! Nekad je pravilo razliku to sto mi nismo pljuvali po igracima ma kakvi bili a zna se ko je sveje igrace zvao Slino i sta ti ja znam.Buu je napisao/la:A sa Svrakom i finale lp nije nemoguce
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
-
admirbreza
- Kontakt:
Adviser je napisao/la:I bez Svrake ovo još uvijek dobro izgleda ...
![]()
Sviđa se meni prvi tim, respektabilan je, ali znaš kakve smo mi sreće, odemo na pripreme sa 20 igrača, vratimo se sa 14. Slabe su nam alternative na klupi. Iz iskustva znamo da moramo imati dobru klupu jer redovno imamo višemjesečne povrede (zbog dušmanskih sihira
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
-
licencirani
- Kontakt:
implicirao je da ga navijaci sarajeva tako zovu ili su ga zvali, a tacno da mu je to nadimak ali iz mahale, a ne kao da smo mu ga mi dali u svrhu nekog provociranja ili neceg slicnog, samo sto ovaj to kolega po boji ignorise i provocira kao zadnja papcina,Nije ga on tako nazvao nego mu je to bio nadimak. Provjeri pa piši![]()
**** ga nisam mu ni ja dao taj nadimak znam ja malo vise od tebe ali specificno za igrace sarajeva slino , saznaj ko je bilo klempolicencirani je napisao/la:implicirao je da ga navijaci sarajeva tako zovu ili su ga zvali, a tacno da mu je to nadimak ali iz mahale, a ne kao da smo mu ga mi dali u svrhu nekog provociranja ili neceg slicnog, samo sto ovaj to kolega po boji ignorise i provocira kao zadnja papcina,Nije ga on tako nazvao nego mu je to bio nadimak. Provjeri pa piši![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
licencirani
- Kontakt:
za navijace sarajeva je uvijek bio hase, i ne vadi se kao zadnja funjara.
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Znas li gdje je cevabdzinica kod sline?licencirani je napisao/la:za navijace sarajeva je uvijek bio hase, i ne vadi se kao zadnja funjara.
Ili si previše mlad da se to mozes znati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.