Ima krmpotic, al' se ne javlja.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Imal' ko ozbiljan

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ima krmpotic, al' se ne javlja.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Imal' ko ozbiljan
Sacekaj malo da nam javi krmpotic.Chinaglia je napisao/la:kako su jučer djeca igrala na onom turniru?
Pitaj ga na PP.Chinaglia je napisao/la:daj @krmpotich jebote, javi se
http://www.rtvbn.com/309593/Turnir-prij ... -BijeljiniGRUPA D
Prvo kolo: Reprezentacija Semberije - OFK Beograd 1:1, Sarajevo - Sloboda 1:1
Drugo kolo: Sarajevo - Reprezentacija Semberije 1:1, OFK Beograd - Sloboda 3:0
1. OFK Beograd 1-1-0 (4:1) 4
2. Semberija 0-2-0 (2:2) 2
3. Sarajevo 0-2-0 (2:2) 2
4. Sloboda Tuzla 0-1-1 (1:4) 1
Poslednje kolo: Reprezentacija Semberije – Sloboda, OFK Beograd - Sarajevo.
SamoTZ je napisao/la:http://www.rtvbn.com/309593/Turnir-prij ... -BijeljiniGRUPA D
Prvo kolo: Reprezentacija Semberije - OFK Beograd 1:1, Sarajevo - Sloboda 1:1
Drugo kolo: Sarajevo - Reprezentacija Semberije 1:1, OFK Beograd - Sloboda 3:0
1. OFK Beograd 1-1-0 (4:1) 4
2. Semberija 0-2-0 (2:2) 2
3. Sarajevo 0-2-0 (2:2) 2
4. Sloboda Tuzla 0-1-1 (1:4) 1
Poslednje kolo: Reprezentacija Semberije – Sloboda, OFK Beograd - Sarajevo.
Samo što je sve ovo neprovjereno.
Ocigledno da je burno danas a on je na licu mjesta, vjerovatnoProbisvjet je napisao/la:Ima krmpotic, al' se ne javlja.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Imal' ko ozbiljan
On se sada slika sa Jimijem i pored njega bus kao dokaz istinitosti tog momenta zabiljezenog i zaustavljenog na fotografiji za sva vremena.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Ocigledno da je burno danas a on je na licu mjesta, vjerovatnoProbisvjet je napisao/la:Ima krmpotic, al' se ne javlja.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Imal' ko ozbiljanZato kad dodje pa kad nas obavijesti ima da padnemo na gu'icu
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Ja bih ozbiljno sad ponovo da pitam ima li sta pa barem za inboxa ne mora ovdje?
Misterioznost krasi postove danas ali hajde stpicu sewienultras je napisao/la:Lijepo suncano vrijeme nad nasom tuzlom...korzo mi ljepse neg ikada..mirise vazduh..mogo bi ovo biti dan nasih snova
Normalno da se treba strpiti. Prerani orgazam nije dobar.ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Misterioznost krasi postove danas ali hajde stpicu sewienultras je napisao/la:Lijepo suncano vrijeme nad nasom tuzlom...korzo mi ljepse neg ikada..mirise vazduh..mogo bi ovo biti dan nasih snova![]()
Prekucer sam ja dosao u tuzlu.nebi ovo propustio para nema pa nek bude sta hoce hahaZaBoljuSlobodu je napisao/la:Misterioznost krasi postove danas ali hajde stpicu sewienultras je napisao/la:Lijepo suncano vrijeme nad nasom tuzlom...korzo mi ljepse neg ikada..mirise vazduh..mogo bi ovo biti dan nasih snova![]()
Imal sta novoProbisvjet je napisao/la:ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Ja bih ozbiljno sad ponovo da pitam ima li sta pa barem za inboxa ne mora ovdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.