To je to, strasna ekipa, jaka krila, jedan od najbolji zadnjih veznih (Modric), jedan od najboljih ofanzivnih/centralnih veznih (Rakitic). Nije mi jasno sta je problem postaviti ovu ekipu. Kovacic nije dorastao ovom nivou, Sammir je fizicki katastrofalan, nikako mi jasno nije sto gura Raketu pored Luke.Lillard je napisao/la: Plete
Srna Corluka Lovren Vrsaljko
Modric Vuk/Badelj
Perisic Rakitic Olic
Mandzo
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 19 jun 2014, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
U ovoj grupi lagano prolaze Brazil i Meksiko 

- masteRofPoker
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postavaBurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
Olic neka igra maksimalno 60 minuta, umjesto njega odlicni Rebic, stalno mijenjanje strana sa Perisicem i to je to, recept za pobjedu.
Nas?? A ko ste vi, koliko vas ima, koga predstavljate?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Teško. Garantiram isti sastav, možda zamijeni irokeza jer je par puta baš ispao amater.Lillard je napisao/la:Vidi ovo 99% nas ima isti sastav u glavi, valjda ce i Kovacu doci u glavu ...

Hayley <3
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kako vam više ne dosadi

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kimbo je velezovac i govori o BiH-Meksiko. Momak ne trci pred rudo ugrizt ces mi mudomasteRofPoker je napisao/la:kimbo je napisao/la:Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postavaBurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
Olic neka igra maksimalno 60 minuta, umjesto njega odlicni Rebic, stalno mijenjanje strana sa Perisicem i to je to, recept za pobjedu.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa dobro, ne kontam kakve Velez ima veze sa ovim sto je on pisao. Spominje nesto kao nas, pa reko da ga pitam ko je to, postoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kimbo je velezovac i govori o BiH-Meksiko. Momak ne trci pred rudo ugrizt ces mi mudomasteRofPoker je napisao/la:kimbo je napisao/la: Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postava
je napricao da je ta neka repka sto je pobijedila Meksika, neka polovna reprezentacija, koja igra samo do 60 minute i u kojoj pola igraca trci a pola ne trci. Ne sjecam se nesto kada smo ono gol dali protiv Argentine.
A to sto je velezovac, to ti macku o rep, ti su ti najgori.

Ne znam iz koje si pecine izasao al posto je BH forum valjda mislim na BH repku ..masteRofPoker je napisao/la:kimbo je napisao/la:Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postavaBurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
@pastrmka
Veliki pozdrav tebra
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kad se na BH forumu kaze nas misli se na Jednu Jedinu a to sto ti to ne znas .......masteRofPoker je napisao/la:kimbo je napisao/la:Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postavaBurningLegion je napisao/la:Protiv Meksika samo par korekcija, Vrsaljko obavezno umjesto Pranjica, taj ne moze igrati beka ni pod razno, te netko od trojca Vukojevic, Brozovic, Badelj ili Kovacic uz Modrica, a Rakitica gurnuti naprijed, grehota je gubiti igraca takvih ofenzivnih sposobnosti prevelikim zadacima u obrani.
Kasnije ulazi i Kovacic.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BiH je pobjedila Meksiko u pripremama 1:0,Kovač već ima sve informacije od Sušića šta i kako treba ih probiti;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- RockyMaivia
- Kontakt:
- masteRofPoker
- Kontakt:
Daj bolan sta se palite na tu glupost, to je bila ironija. Normanlo da sam ga skontao, nego je on nasao na ovom pdf da poredi nas i Hrvatsku a ni na jednom drugom pdf vezano za BiH nije nista pisao, pa procitaj gore sta je napisao. To je bila samo neka moja reakcija, sta se palite odmah na ironiju.Otelo je napisao/la:Kad se na BH forumu kaze nas misli se na Jednu Jedinu a to sto ti to ne znas .......masteRofPoker je napisao/la:kimbo je napisao/la: Sad se tek vidi kako je ona ekipa koju je Meksiko izveo protiv nas smijesna bila .. maltene treca postava
Daj napiši normalan post, lijepo ljudi ovdje pričaju i raspravljaju o Hrvatskoj i Meksiku i onda ti uletiš ovako i pališ vatru bezveze, koji ti je, kolko godina imaš?RockyMaivia je napisao/la:Hajmo Meksikoooooooo![]()
![]()
![]()
Sve ste rekli...Vukojević/Badelj uz Modrića,Vrsaljko umjesto Pranjića.Ali mislim da su šanse minimalne za to nego bi se Kovač mogao odlučiti na Vrsaljka i Kovačića umjesto Sammira i to bi bilo to.
Inače pošto vidim da će ovdje dosta ljudi navijati za Meksiko,a dobar dio njih će biti više PROTIV Hrvatske nego ZA Meksiko,možda nije loše da se zbog tih drugih prisjetimo nedavne izjave Meksičkog izbornika čisto da imaju potpuni uvid u to koga će podržavati u ponedjeljak:
Inače pošto vidim da će ovdje dosta ljudi navijati za Meksiko,a dobar dio njih će biti više PROTIV Hrvatske nego ZA Meksiko,možda nije loše da se zbog tih drugih prisjetimo nedavne izjave Meksičkog izbornika čisto da imaju potpuni uvid u to koga će podržavati u ponedjeljak:
Bosanci su prave svinje.Ovo im neće proći na Mundijalu.Nadam se da neće pobijediti niti jednu utakmicu tamo
@ Siamo Noi pojedini ljudi navijace za Meksiko jer su im se ocigledno zgadili susjedi radi ovog paljenja ko je po meni iskreno dno dna.
Ja licno navijam za susjede normalno i navijacu dokle god budu bili na SP, i svi normalni ljudi u Bih ce navijat/ navijaju za vas, ali da ne idemo dalje neka je na dusu tih par debila vjerovatno djece koji to pale.
@ Dzoni naravno ko ne voli pogledat dobru tekmu sa puno golova u to nema sumlje.

Ja licno navijam za susjede normalno i navijacu dokle god budu bili na SP, i svi normalni ljudi u Bih ce navijat/ navijaju za vas, ali da ne idemo dalje neka je na dusu tih par debila vjerovatno djece koji to pale.

@ Dzoni naravno ko ne voli pogledat dobru tekmu sa puno golova u to nema sumlje.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 19 jun 2014, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
jbt sinoc bas gledam utakmicu i kad je olic zabio spomenu komentator kako ima 35 godina, al vrijeme leti covjece 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[/quote]Lillard je napisao/la: Plete
Srna Corluka Lovren Vrsaljko
Modric Vuk/Badelj
Perisic Rakitic Olic
Mandzo
To je to samo bi ja Subasica stavio na gol,svaka cast Pletikosi ali ruku na srce Subasic je trenutno bolji golman
I ja sam to isto sinoć pomislio. Čovjek je igrao na prvenstvu 2002., dao gol Talijanima, i evo ga opet tu, 12 godina poslije, sa 35 godina na leđima, a trči ko navijen. U prvoj tekmi je trčao i za sebe i za balvana Jelavića.LenBias je napisao/la:jbt sinoc bas gledam utakmicu i kad je olic zabio spomenu komentator kako ima 35 godina, al vrijeme leti covjece
Kako ide ona pjesma: Batistuta Gabriele, za tebe je Olić Pele

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
4:0 motherfucker!
Tipovao sam na Brazil i Meksiko za prolaz grupe, prije početka SP. Sad poslije ovih utakmica se to i nameće kao vjerovatno. Da im nisu poništeni svi oni golovi, Kamerun bi prošao kao sinoć protiv Cro.
Volio bih da prođu Meksikanci uz Brazil, samo da više ne moram čitati ova s.r.a.nj.a koja prave kamenjarci i medijsko pumpanje iz Hrvatske.
Tako da, naprijed Dileri
Volio bih da prođu Meksikanci uz Brazil, samo da više ne moram čitati ova s.r.a.nj.a koja prave kamenjarci i medijsko pumpanje iz Hrvatske.
Tako da, naprijed Dileri

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.