Uzeo si ih lopatom
ja barem nesto uzeo, a ti ??[/quote]
Kod mene balabustan
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Papastathopoulos je napisao/la:hvala, lumia ti se pozlatila
flagrantus je napisao/la:Benjamin Becker-Vacek Pospisil 1
Ante Pavic-MARC Gicquel 1
Prvi par turnir u Hertogenboshu igram na iskusnog Švabu Beckera,nije u srodstvu sa mnogo slavnijim Borisom Beckerom ali kao i on dobar je na travi.Ovaj turnir je jednom i osvojio 2009 godine,2010 igrao polufinale.
Kanadjanin Pospišil nije loš ,ali mnogo više mu odgovara Hard i indoors kao podloge.
Ovaj drugi par su kvalifikacije Wimbledon,zadnje trece kolo je u pitanju.Mislim da Pavic koji je u kvalifikacijama izbacio našeg Dzumhura moze dobiti Francuza Gicquela kome je punih 37 godina i broji svoje zadnje mjesece na ATP turnirima.
Napominjem da se zadnje trece kolo kvalifikacija igra na tri dobijena seta,što po meni isto više odgovara Pavicu.
Ispratio te dvije i dodo jos par mojih, i dobitak... Hvalaflagrantus je napisao/la:Benjamin Becker-Vacek Pospisil 1
Ante Pavic-MARC Gicquel 1
Prvi par turnir u Hertogenboshu igram na iskusnog Švabu Beckera,nije u srodstvu sa mnogo slavnijim Borisom Beckerom ali kao i on dobar je na travi.Ovaj turnir je jednom i osvojio 2009 godine,2010 igrao polufinale.
Kanadjanin Pospišil nije loš ,ali mnogo više mu odgovara Hard i indoors kao podloge.
Ovaj drugi par su kvalifikacije Wimbledon,zadnje trece kolo je u pitanju.Mislim da Pavic koji je u kvalifikacijama izbacio našeg Dzumhura moze dobiti Francuza Gicquela kome je punih 37 godina i broji svoje zadnje mjesece na ATP turnirima.
Napominjem da se zadnje trece kolo kvalifikacija igra na tri dobijena seta,što po meni isto više odgovara Pavicu.
haha nisam pametan, izvucite samigonzales je napisao/la:Sta predlazes ZGMIKY nakon rezimea
Moj prijedlog je igrat samo prvi korner na vecu kvotu i caozgmiky je napisao/la:haha nisam pametan, izvucite samigonzales je napisao/la:Sta predlazes ZGMIKY nakon rezimea![]()
treba se držati onog tvog što si napisao
Pa dobro,, to igram svakako,, ako mislis na manje zutih, kornera i penalzgmiky je napisao/la:haha nisam pametan, izvucite samigonzales je napisao/la:Sta predlazes ZGMIKY nakon rezimea![]()
treba se držati onog tvog što si napisao
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.