NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 jun 2014, 15:21

Jos jedan igrac bi mogao uci u NBA ciji je otac vec igrao u NBA (Hawks, Nuggets).
Roy Devyn Marble sa Iowa Univerziteta odradio je workout. Rijec je o igraču koji igra na poziciji 2 visokom 198 cm.
First Team All-Big Ten (2014).

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2014, 17:40

That report said Embiid may have broken his foot. Everything is up in the air now. Nothing is certain. There is no spoon.

Hmmm....Ako je ovo tacno,ovo je i previse povreda,a da nije ni poceo karijeru.Ja da biram prvi,birao bi Wigginsa.Mozda nece biti najbolji u prvoj sezoni ili dvije,ali ima strasan potencijal.S druge strane,CLE nema toliko vremena da razvija nekog,a biraju prvi.Nezgodna situacija za njih.Wigginsu je najbolje u PHI,Brown je majstor za razvijanje igraca i to je pokazao i u SA,ali i sa Carter-Williamsom u prvoj sezoni. ;)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 19 jun 2014, 17:43

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 32s

As Jeff Goodman reports, Joel Embiid suffered a foot injury. Cavs want to workout Dante Exum for No. 1 spot now too, **** tell Yahoo.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 17:54

DejaNMG je napisao/la:
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 32s

As Jeff Goodman reports, Joel Embiid suffered a foot injury. Cavs want to workout Dante Exum for No. 1 spot now too, **** tell Yahoo.
Tesko da Exum ikako moze u top 3 ili top 5. Ovo mi vise mirise na neki trejd ili obicni smokescreen da se ne zna sta ce koja ekipa uraditi. Prateci par godina draft i sve oko drafta, sanse su velike da je to cisto mazanje ociju :D. Prvi pick su Embiid, Parker ili Wiggins.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2014, 17:55

Opet nemaju pojma sta rade..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 17:56

opet ce cavsi odraditi draft na svoj nacin :rol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 18:02

LenBias jedva docekao :lol: . Ako Cavsi uzmu Exuma kao prvi pick, ja automatski prestajem da pratim tu ekipu i NBA ligu. Samo budala moze pomisliti da ce Exum ici prije Embiida, Parkera i Wigginsa. Pa Embiid je sa jednom zdravom nogom bolji prospect od Exuma. Ako se pozove Exum na provjeru, ne znaci da ide kao prvi pick, nego vjerovatno se radi o tome da imaju neki trejd ponudjen. Dakle, sve suprotno od toga sto tuzlak i LenBias vele, da ne znaju sta rade. Cavsi ne zure i gledaju sve opcije, kako za trenera, tako i za prvi pick-Embiid, Wiggins, Parker ili trade down ili trade za nekog igraca tipa Love ;) .

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2014, 18:18

adriano_leite je napisao/la:LenBias jedva docekao :lol: . Ako Cavsi uzmu Exuma kao prvi pick, ja automatski prestajem da pratim tu ekipu i NBA ligu. Samo budala moze pomisliti da ce Exum ici prije Embiida, Parkera i Wigginsa. Pa Embiid je sa jednom zdravom nogom bolji prospect od Exuma. Ako se pozove Exum na provjeru, ne znaci da ide kao prvi pick, nego vjerovatno se radi o tome da imaju neki trejd ponudjen. Dakle, sve suprotno od toga sto tuzlak i LenBias vele, da ne znaju sta rade. Cavsi ne zure i gledaju sve opcije, kako za trenera, tako i za prvi pick-Embiid, Wiggins, Parker ili trade down ili trade za nekog igraca tipa Love ;) .
Vama ne treba PG,tako da te price oko Exuma nisu ni meni logicne.Vi,posto vec imate kostur za PO,po meni bi trebali draftovati Parkera.NBA najspremnijeg igraca.Nemate vi vise vremena za neke potencijale,jer ce Irving otici u tom slucaju.Prolaze mu godine,stalo se gradi ekipa i mijenjaju treneri,a PO nema...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 18:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:LenBias jedva docekao :lol: . Ako Cavsi uzmu Exuma kao prvi pick, ja automatski prestajem da pratim tu ekipu i NBA ligu. Samo budala moze pomisliti da ce Exum ici prije Embiida, Parkera i Wigginsa. Pa Embiid je sa jednom zdravom nogom bolji prospect od Exuma. Ako se pozove Exum na provjeru, ne znaci da ide kao prvi pick, nego vjerovatno se radi o tome da imaju neki trejd ponudjen. Dakle, sve suprotno od toga sto tuzlak i LenBias vele, da ne znaju sta rade. Cavsi ne zure i gledaju sve opcije, kako za trenera, tako i za prvi pick-Embiid, Wiggins, Parker ili trade down ili trade za nekog igraca tipa Love ;) .
Vama ne treba PG,tako da te price oko Exuma nisu ni meni logicne.Vi,posto vec imate kostur za PO,po meni bi trebali draftovati Parkera.NBA najspremnijeg igraca.Nemate vi vise vremena za neke potencijale,jer ce Irving otici u tom slucaju.Prolaze mu godine,stalo se gradi ekipa i mijenjaju treneri,a PO nema...
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
·
15m

Embiid's undergoing tests, but he'd been running in recent days without issue, **** tell Yahoo. Also, no injury occurred in Cavs workout.

Mozda je ova prica procurila da Embiid ne radi sa Bucksima pa da ga Bucksi preskoce, a da mi odradimo trejd sa Sixersima prvi pick za treci i deseti, pa da Philla bira Wigginsa, Bucksi Parkera, a mi Embiida i Exuma ako prezivi Exum do 10-og picka :hmmmmm: . Do 26. juna, sve se treba posmatrati kao obicne spekulacije. Iz Cavsa su rekli kako je sve sa Embiidom proteklo u najboljem redu. Nesto ne vjerujem da se 7 dana prije drafta pojavljuje igrac Exum kao opcija za prvi pick, tako da mi vise mirise na neki trejd. Nije rijec o proslom draftu kada je prvih 10 pickova bilo u 5 deka, nego o draftu u kojem su podjednako tri igraca u borbi za prvi pick, a svi ostali su stepenicu ispod. Ja bih najvise volio Embiida, ali eto, ostaje da vidimo sta ce sve ekipe uraditi.

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2014, 18:33

Postoji jos jedna stvar koju sam naucio u dosadasnjim draftovima,a to je da ne treba vjerovati pricama neposredno prije drafta.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 18:38

NEZALAGANJE je napisao/la:Postoji jos jedna stvar koju sam naucio u dosadasnjim draftovima,a to je da ne treba vjerovati pricama neposredno prije drafta.
Ma da, jednostavno previse spekulacija kola medijima i svi zele da daju neku bombasticnu prognozu ili najavu. Da sam novinar i da imam platu ma sta napisao, srao bih i ja sa igranjem vidovite Dzemile ne bi li dobio vise kredita za potencijalnu prognozu. Na tom principu radi novinar FOX sports Ohio Sam Amico Mr. Multiple **** :D .

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2014, 18:39

Zar nije Mr. Multiple **** onaj debil Broussard? :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 18:44

NEZALAGANJE je napisao/la:Zar nije Mr. Multiple **** onaj debil Broussard? :lol: :lol:
Jest, on je number 1, nas Amico je number 2, njegov klon, ali nije na ESPN-u, pa se toliko ne eksponira :D.

Mes Que Un Club!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 jun 2014, 21:39

Embiid fraktura i mora na operaciju: http://m.bleacherreport.com/articles/21 ... hared=true

Sent from Bat Cave
Postovanje treba zaraditi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jun 2014, 21:54

Znaci ovaj put su glasine ipak bile tacne...Teska odluka za timove koji biraju u vrhu,a dobra za one koji biraju od 5. pika....

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 jun 2014, 21:57

Mislim da sigurno otpada iz top3, ako ne i iz top5. Bas steta, nece centre u ovoj ligi nikako :damn: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2014, 21:58

NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ovaj put su glasine ipak bile tacne...Teska odluka za timove koji biraju u vrhu,a dobra za one koji biraju od 5. pika....
Ovo je izgleda najbolje ispalo za Cavse, jer cijelu sezonu imaju na radaru Parkera, pa ako preskoce Embiida, imat ce itekako dobre izgovore zasto ga nisu uzeli. Embiid odlazi u Boston ili Lakerse 99% sam siguran u to. Eh sad, pitanje je da li ce i oni htjeti rizikovati sa njim i da li ce se ponoviti slucaj Sullinger. Kako ove povrede sjebu mlade igrace to je strasno, a u samo 3 ili 4 godine, jako dobri igraci su pali na draftu zbog pvreda: Sully, Perry Jones, Noel, Q. Miller, evo sada Embiid i vjerovatno Randle, Drummond takodjer, kako zbog problema sa ledjima tako i zbog potencijalnih problema s glavom :D.

Mes Que Un Club!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 jun 2014, 21:58

Ledja , sad stopalo.
Ladno ponajgore povrede koje zelis da ima visoki igrac.

Good luck whit that.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 22:56

embiid u heat umjesto odena :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 jun 2014, 23:02

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA 5m

Joel Embiid's recovery process is expected to cover 4-to-6 months, **** tell Yahoo Sports.

Kurt Helin ‏@basketballtalk 5m

Joel Embiid has two screws placed in foot, agent confident he can play in NBA after healing http://dlvr.it/63ngrq" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []