tv do 1000 km
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tv do 1000 km
Pozdrav, interesuje me da li imate nekih preporuka za tv do 1000km i gdje je najbolje kupiti isti? Trazim 42 inchni.
🔵⚪
Re: tv do 1000 km
Za tu lovu http://shop..imtec.ba/led-smart-televizori/13715-panasonic-led-smart-tv-tx-l42e6e.html" onclick="window.open(this.href);return false;0oo0 je napisao/la:Pozdrav, interesuje me da li imate nekih preporuka za tv do 1000km i gdje je najbolje kupiti isti? Trazim 42 inchni.
izbriši jednu tačku iza shop
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
http://www.comtradeshop.ba/samsung-42-l ... tv-42f5300" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I ja imam ovaj TV, svaka preporuka za kupovinuanonimni je napisao/la:http://www.comtradeshop.ba/samsung-42-l ... tv-42f5300

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Raja nema za hljeba, ovi s poplavljenih područja nemaju ni crno-bijeli Rudi Čajavec , a on pita za tv od 1000km
mog'o si komotno pola od toga dat' nekom kome treba

mog'o si komotno pola od toga dat' nekom kome treba

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja jos nisam vidio TV od 1000 kilometara. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imam tri 3D Smart televizora. Dva su Samsungova i jedan LG-jev. Moram ti reći, iako je Samsung sponzor Chelseja, da je LG nenadjebiv. Bolji od Samsunga i jeftiniji, nudi više. A i slika mi je za nijansu bolja od Samsungove. I jednostavniji za uporabu, imaju brže pretraživače interneta. Njihov čarobni štapić, daljinski za pokret je majka svih izuma u odnosu na Samsungov touch na daljinskom.
To ti je nešto kao odnos Applea iPhonea i Samsung Galaxyja S. U ovom slučaju Samsung TV ti je Apple iPhone, a LG TV ti je Samsung Galaxy S. Hoću reći jedan je skuplji i više razvikan, a više mogućnosti i zabave nudi LG koji je jeftiniji.
Moje tople preporuke za LG, za te nove možeš naći LG od 42 incha. I pazi da bude Smart, nemoj kupovati obični.
To ti je nešto kao odnos Applea iPhonea i Samsung Galaxyja S. U ovom slučaju Samsung TV ti je Apple iPhone, a LG TV ti je Samsung Galaxy S. Hoću reći jedan je skuplji i više razvikan, a više mogućnosti i zabave nudi LG koji je jeftiniji.
Moje tople preporuke za LG, za te nove možeš naći LG od 42 incha. I pazi da bude Smart, nemoj kupovati obični.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: tv do 1000 km
skontaj se samo u početku za sta ćeš ga koristiti, da li ti treba internet za njeg jer ako ne treba možes jeftinije proc0oo0 je napisao/la:Pozdrav, interesuje me da li imate nekih preporuka za tv do 1000km i gdje je najbolje kupiti isti? Trazim 42 inchni.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], JackW, TefalTava, VolimBiH96 i 12 gostiju.