Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
9
38%
It's coming home
10
42%

Ukupno glasova: 24

Henderson
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Henderson » 19 jun 2014, 23:10

chily-rz je napisao/la:"Mi" ovdje uzivamo :kafa:

Ceka se da "Henderson" zakljuci svoje izlaganje na ovoj temi,mora da mu je uzivanje bilo pratiti ovu sjajnu Liverpulovu generaciju pod Engleskim grbom. :cool:
Postao/la Henderson dana 04 jun 2014, 21:53

Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
Što se mene tiče, najviše bih volio da hoće Engleska ispasti u grupnoj fazi.
Postao/la Henderson dana 15 jun 2014, 09:33

Raheem pojeo mladog Veratija. Rooney je propustio veliku priliku. Iznenadile su me obje reprezentacije jer se jutros igrao fudbal. Bilo je dosta prilika. Drago mi je što su izgubili, nadam se da će ispasti u gurpnoj fazi i da Italija i Urugvaj prolaze dalje.
Najviše me razočarao Baines. :hmmmmm:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 jun 2014, 23:11

OnlyUnited je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Umjesto Jones/Cahill, u odbrani prednost dobio Jagielka.. Umjesto da dva vezna na ovu formaciju budu Barry/Wilshere, Woy pozvao luzera i trkaca u prazno (ne mogu zatvoriti sredinu protiv Kambodze, a kamoli protiv jace repke). Ekipe na taktickom planu pripremljena 0 %... Nabi, trci, pici, probaj nesto na silu pa ako. Ovoj repki trebaju radikalne promjene.
A daj, kakav Jones. Pa Jagielka je za njeg doktor na CB. Barry? Pa gdje taj sad igra? Što ne kažeš ništa za Welbecka? Za Rooneya?
Barry jedan od boljih taklera, covjek odlican kao zadnji vezni i bolja opcija od pomenutog dvojca, naravno kao slag na tortu jos i zadnja sezona u Evertonu, gdje je bio jedan od najboljih. Cuj doktor za Jonesa.. :facepalm: Rooney veceras jedan od boljih, mnogo pretrcao, otvarao se, imao odlicne sanse (istina pogodio precku te nije uspio postici iz izgledne prilike), te zabio.. Welbeck cisti prosjek nista vise.
Pa jel nije doktor? :D Ne kužim, braniš ih jer navijaš za Junajted. Mogu i ja trčati nekoliko kilometara na utakmici ali nikakve fajde. Rooney je večeras promašio prolaz grupne faze i to je to. Kad sve ono promašiš, naravno da će te stići kazna. Eh sad, druga je stvar što je tu pogriješio Gerrard.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 19 jun 2014, 23:13

Gerrard opet kikso al razliku je donio Suarez, čovjek je zabio svoje dvije prilike dok je Rooney zabio jednu od tri.

I da, Hodgson je tvrdoglavo magare, kako je ograničen čovjek.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 jun 2014, 23:13

Pa jel nije doktor? :D Ne kužim, braniš ih jer navijaš za Junajted. Mogu i ja trčati nekoliko kilometara na utakmici ali nikakve fajde. Rooney je večeras promašio prolaz grupne faze i to je to. Kad sve ono promašiš, naravno da će te stići kazna. Eh sad, druga je stvar što je tu pogriješio Gerrard.
Ne znam koju si utakmicu gledao, ali Rooney je veceras jedan od boljih na terenu. Onaj ubacaj iz kornera i nije bilo jednostavno pospremiti u gol, dok onaj sut mozda i je, ali Muslera odlicno reagovao.
- Ed Woodward for Prime Minister !

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 jun 2014, 23:15

I pazi ti to, selektor Engleske je čovjek koji u 40 godina trenerske karijere doslovno nijedan (u najmanju ruku) pristojan trofej u karijeri nije osvojio. Kakve reference ima ova debil? Čime je zaslužio to selektorsko mjesto?

Isto tako, misterija mi je čime je Welbeck zaslužio mjesto u prvih 11 Engleske. Šta je to on uradio, čime se istakao, šta je napravio ....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2014, 23:16

Samo Henderson na svijetu je vidio da je Rahem pojeo Veratija svi ostali su vidjeli taktkicku izmjenu Italije gdje odlicni Verati izlazi a ulazi svjezi jos defanzivniji vezni igrac u teskim uslovima uslijed visoke temperature i vlage u Manausu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 19 jun 2014, 23:16

Rooney i Gerrard najveći tragičari :!:

Po čemu je Rooney bio najbolji na terenu? Zato što je zabio na prazan gol ili zato što je trčo ko muha bez glave više od pola utakmice, ili zato što je promašio još 2 100% šanse?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 19 jun 2014, 23:16

OnlyUnited je napisao/la:
Ne znam koju si utakmicu gledao, ali Rooney je veceras jedan od boljih na terenu. Onaj ubacaj iz kornera i nije bilo jednostavno pospremiti u gol, dok onaj sut mozda i je, ali Muslera odlicno reagovao.
Hajde dobro, da igra u Liverpoolu pljuvao bi ga, kao i svi ovdje. Nema veze, završit ćemo ovdje. Englezi i dalje imaju šanse za prolaz ako Italija pobijedi Urugvaj. Pod uslovom, naravno, da dobiju Kostariku prije toga. :lol:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 19 jun 2014, 23:18

MoR je napisao/la:I pazi ti to, selektor Engleske je čovjek koji u 40 godina trenerske karijere doslovno nijedan (u najmanju ruku) pristojan trofej u karijeri nije osvojio. Kakve reference ima ova debil? Čime je zaslužio to selektorsko mjesto?

Isto tako, misterija mi je čime je Welbeck zaslužio mjesto u prvih 11 Engleske. Šta je to on uradio, čime se istakao, šta je napravio ....
Čovjek je izdominiro Švedsku ligu, to mu je referenca. :kafa:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 19 jun 2014, 23:18

slika

:urnebes: :urnebes:
- Ed Woodward for Prime Minister !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2014, 23:19

MoR je napisao/la:I pazi ti to, selektor Engleske je čovjek koji u 40 godina trenerske karijere doslovno nijedan (u najmanju ruku) pristojan trofej u karijeri nije osvojio. Kakve reference ima ova debil? Čime je zaslužio to selektorsko mjesto?

KAkvi mentoli plate Fabia Capela milione i milione i onda mu uruce otkaz i debelo ga kesiraju i postave ovog mentola kojem je jedina referenca u jadnoj trenerskoj karijeri ta sto je po nacionalnosti Englez :urnebes: :urnebes:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 19 jun 2014, 23:20

BeyKopites je napisao/la:Rooney i Gerrard najveći tragičari :!:

Po čemu je Rooney bio najbolji na terenu? Zato što je zabio na prazan gol ili zato što je trčo ko muha bez glave više od pola utakmice, ili zato što je promašio još 2 100% šanse?
Stalno se vraćao po loptu, nekoliko puta odlično promjenuo stranu, bio je uključen u svaku akciju. Na kraju krajeva, i zabio. U ostalom, ko je bio bolji od njega večeras?
LUHG!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 19 jun 2014, 23:22

R.J.W.G. je napisao/la:
BeyKopites je napisao/la:Rooney i Gerrard najveći tragičari :!:

Stalno se vraćao po loptu, nekoliko puta odlično promjenuo stranu, bio je uključen u svaku akciju. Na kraju krajeva, i zabio. U ostalom, ko je bio bolji od njega večeras?
Johnson :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 jun 2014, 23:23

:lol: :lol: :clap:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 jun 2014, 23:24

BigBigBang je napisao/la:Samo Henderson na svijetu je vidio da je Rahem pojeo Veratija svi ostali su vidjeli taktkicku izmjenu Italije gdje odlicni Verati izlazi a ulazi svjezi jos defanzivniji vezni igrac u teskim uslovima uslijed visoke temperature i vlage u Manausu.
Igrao se Raheem sa Verattijem ko Henderson sa odbranom Arsenala.
[youtube][/youtube]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 jun 2014, 23:25

Henderson je napisao/la:
Postao/la Henderson dana 04 jun 2014, 21:53

Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
Što se mene tiče, najviše bih volio da hoće Engleska ispasti u grupnoj fazi.
Moram priznati da sam imao manju dozu zabrinutosti u vezi Jacka,nadao sam se da nece igrati prvu postavu,jedan gunner u moru Liverpulovih igraca ne moze napraviti cudo :cool:

Imao si realnu zelju koja ti se i ispunila,skromnost je vrlina a Gerard je rodjeni "kapiten" :mrgreen:
chily-rz je napisao/la: Mozemo i da pricamo o blistavoj buducnosti mladog Raheema dok cekamo njegov konkretan ucinak na terenu :kafa:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2014, 23:27

Baksuze Stivene...

Mada, glupost je samo njega kriviti za poraz, Hodgson je krivac i to je to, igrati sa dva vezna igrača u dvije utakmice, protiv jedne ekipe koja ima top veznjake i koja zna igrati na rezultat i protiv ekipe koja na terenu ima prave ratnike je velika amaterska greška...
J3bo te Welbeck, trebao je Wilshere igrati ili Lallana, ali hajd ti to neznalcu objasni.. Hoće neku 4-2-4, atrakciju neku, a protoka lopte nigdje :crazy:
Ja te volim, volim Željo..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 19 jun 2014, 23:30

SG je nesto najgore sto se moglo desiti jadnim Englezima i jadnom Liverpoolu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 jun 2014, 23:30

I još nešto, je li samo mene ovakva igračka postavka i igra Engleske podsjetila na Moyesov United? Identičan raspored igrača, bekovi konstantno izolirani, besmisleni centaršutevi, a jedino se mora priznati da je Engleska bila nešto brža od Uniteda.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 19 jun 2014, 23:32

i sad će mag Hodgson ubacit u zadnjoj i Oxa i Wilsherea i povrijedit će se :facepalm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.