Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kucaj na google wow game i izbaci ti (world od worcarft), te lol (league of legends)...
Moze si nabavit za 200... Ovako najmanje 2 GB RAMA, 512 MB graficka, te procesor 2.0 po mogucnosti dual core, a moze i obicni..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Poz,jel ko imao problema sa reklamama "Ads by OffersWizard"? Nemam ih nigdje instalirano a stalno se pojavljuju. 
- OnlyUnited
- Kontakt:
Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Pozdrav svima
Imam problem koji me strasno nervira. Naime, Youtube mi ne radi. Net mi otvara sve stranice kako treba, samo youtube nece, samo se onaj krug gore okreće. Da puno ne pricam imate sliku, sve ce vam reci. Brzina neta 5.09 na speedtest-u. Moja TV paket. Ponavljam sve stranice idu "ko podmazane" ali youtube nema sanse. Zna li IKO u cemu je problem, bio bi mu zahvalan.
Imam problem koji me strasno nervira. Naime, Youtube mi ne radi. Net mi otvara sve stranice kako treba, samo youtube nece, samo se onaj krug gore okreće. Da puno ne pricam imate sliku, sve ce vam reci. Brzina neta 5.09 na speedtest-u. Moja TV paket. Ponavljam sve stranice idu "ko podmazane" ali youtube nema sanse. Zna li IKO u cemu je problem, bio bi mu zahvalan.
At the end of the storm there's a golden sky..
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu.OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini iobit uninstaller i trazi (prvo vidi pod toolbars).. Te skini malwarebytes i precesljaj racunar..juanitomaravillaa je napisao/la:Znam za to,ali to ovdje ne pomaze,nema mi toga ni u control panelu ni u addonsu.OnlyUnited je napisao/la:Udji u Start-Control Panel-Add or Remove, te trazi "Offers Wizard" i deinstaliraj. Ako ne nadjes, idi u browseru tools-add ons-exstensions te tu idi na disable/remove datu reklamu ili potrazi u plugins..
Re: $: "Pomoc u vezi PC-a"
nisi jedini izgleda je neki bug u pitanju kod mene na mobu sve u redu ali na racunaru ista stvar preko bilo kojeg browsera.EDO299 je napisao/la:Pozdrav svima![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Re: $:
I meni na mobu ide uredno, 'bem li im majku, nemam sta slusat' , DM SAT kuknjava kuknjavabrazzo je napisao/la:nisi jedini izgleda je neki bug u pitanju kod mene na mobu sve u redu ali na racunaru ista stvar preko bilo kojeg browsera.EDO299 je napisao/la:Pozdrav svima![]()
At the end of the storm there's a golden sky..
Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
pa osim nagradnih igara aka giveaway-a drugih nacina nemasAsharaK je napisao/la:Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu.
tu i tamo oni stave neku igru za dž kao sto je bio slucaj sa Sniper Elite II prije 2-3 sedmice
ne postoji ni jedan drugi nacin da ti neko da dzaba/pokloni igru, nisu ni oni bas s Marsa pali
uostalom ako imas karticu i viska para na istoj, Steam Summer Sale je u toku pa bujrum
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Nisam mislio na to da mi steam daje igre već postoji li nešto sa strane, neki sajtovi isl?miki_92 je napisao/la:pa osim nagradnih igara aka giveaway-a drugih nacina nemasAsharaK je napisao/la:Tražim opet pomoć... Kako na najlakši način dobiti igre na steamu? Takmičim se sa drugom ko će imati steam u većem iznosu, pa eto, dijelimo nagradu.
tu i tamo oni stave neku igru za dž kao sto je bio slucaj sa Sniper Elite II prije 2-3 sedmice
ne postoji ni jedan drugi nacin da ti neko da dzaba/pokloni igru, nisu ni oni bas s Marsa pali
uostalom ako imas karticu i viska para na istoj, Steam Summer Sale je u toku pa bujrum
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ne postoji, zasto bi ti neko davao igre za DŽ
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kako da blokiram određenu web stranicu??? prob'o sam preko onog drivers,system 32,hosts al neće..imal neko drugu ideju???
A.F.C. Bournemouth!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pozdrav,
Ko ima iskustva sa
Sony vaio SVF-1521F2EW
Ima neka opcija da ga kupim povoljno ali ne znam koliko je dobar!?
Ko ima iskustva sa
Sony vaio SVF-1521F2EW
Ima neka opcija da ga kupim povoljno ali ne znam koliko je dobar!?
FKS❤️1946
ajde da prvo ovdje pokusam.. je li ko imao iskustva u povezivanju You Tube naloga sa onim adsensom. Konkretno mislim na eventualne probleme koji mogu nastat zbog klipova koji nisu iskljucivo vlasnistvo iako su dobijene dozvole (odnosno disputovana su autorska prava).
Moze li neko pomoci, imam problem sa NBA 2k14, hocu da igram sa joystickom i nisu mi dobre postavke, a ne mogu da izmjenim jer nece da mi sacuva.....
Sad imam pitanje ima li kakav patch ili nešto slicno da mi rijesi ovaj problem
Re: $: "Pomoc u vezi PC-a"
kako mislis nece da sacuva.. kod mene je radilo normala samo izmjenio neke stvari, onako kako meni pase i kako sam naviko. Mozes izguglat neki button config koji tebi odgovara.. nemojte molim vas zatrpat ovo moje prethodno pitanjeRamsey16 je napisao/la:Moze li neko pomoci, imam problem sa NBA 2k14, hocu da igram sa joystickom i nisu mi dobre postavke, a ne mogu da izmjenim jer nece da mi sacuva.....
Treba mi mala pomoc !
Kada spojim eksterni HD na PC (preko USB) ucita ga ali mi ga ne pokazuje na My Computer, znaci nema ikone da ga otvorim!
Kako da ovo sredim, nadam se da sam objasnio kako treba.
Kada spojim eksterni HD na PC (preko USB) ucita ga ali mi ga ne pokazuje na My Computer, znaci nema ikone da ga otvorim!
Kako da ovo sredim, nadam se da sam objasnio kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kako mogu sprijeciti , da kada pritisnem F1 tipku na HP laptopu, pojavi mi se "Pomoc i podrska u sustavu Windows" ...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.