Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
7:2 rapsodija blancosa i to je to ubili smo ih
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
6:2LBJ MVP je napisao/la:7:2 rapsodija blancosa i to je to ubili smo ih

Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
poništili ronaldu čist golsenoRA je napisao/la:6:2LBJ MVP je napisao/la:7:2 rapsodija blancosa i to je to ubili smo ih

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
odlicna igra.....samo ne valja sto primaju dosta golova..relativno..al dobro je dokle god mogu dati vise od tog 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
natrpaše bjeli žute kvalitetno
, al nema smisla da u jednoj ekipi u napadu igraju higuain, c ronaldo, kaka, a u odbrani arbeloe i albioli, pa zar nemaju rezervnog stopera, da ne mora ramos igrati

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
u jebote te toti. svaka cast 

standardno 2 penaa dobijate , ne umanjujem pobjedu rasturili ste ih , strasna igra , ali ono nisu penali , ono se samo vama svira , posebno mislim na onaj drugi !!!!
Ronaldo dominirao , ali jedno je Villareal drugo Lyon !
Lyon je opetu formi evo gledam Bastos mlati ko lud , bice Lyon jaci za njega sigurno u pola ! Vama nema pola defanzivaca protv Lyona
Nadam se da cete ispast subjektivno
i nastavit trend samo igranja Primere !
Lyon je opetu formi evo gledam Bastos mlati ko lud , bice Lyon jaci za njega sigurno u pola ! Vama nema pola defanzivaca protv Lyona

Nisam gledao tekmu, jbg.mala važnija, al koliko vidim po rezultatu mogu mislit šta je se dešavalo. Svaka čast i samo da pobjedite jedno tekmu sa 0 bit će dobro... 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Šta je Ronaldo promašio, i nakon toga primiše gol. Međutim odlična igra, vidjelo se da je Real daleko bolji tim od Villareala. Ronaldo i gol iz slobodnja, majstori, evrogoal, ali pogriješio je golman, malo u desno pošao pa se kao bacio nešto. Taman mu je onaj mali korak falio da odbrani to. Marcelo je dobar, popravlja se, a Kaka je posebna priča. Iker je odbranio onu gadnu loptu kada je Nilmar opalio i odbila se od igrača Reala, da je ono ušlo, možda bi sve drugačije bilo. No nema veze, za to i golmani služe. Dobra utakmice, puno golova, uživao sam. Radi golova se i igra fudbal.
- -Barcelona-
- Kontakt:
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
prelud mjuzikl igrača reala, drente je najjači

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Satrali smo ih.....neki su pricali kako ce Villareal odnijeti bod, cak i 3 boda
gdje ste momci?????ovakvom igrom protiv OL sigurno do ubjedljive pobjede, naravno samo da ovako budu raspolozeni kao sinoc.Noc RM ako bude strpat cemo i OL 2 komada na brezinu i onda raspad sistema kod OL i trpanje golova
kazem vam ako Lyon primi brzo gol 1-0 u Madridu bice im ****... 

to je bilo krajem sept.meni se cini a ovo sa Nurbergyyyom pri 2,3 dana nije ni cudo sto ste ljubicice inace koje stoje najslabije na tabeli od kako su usli u Seriu A 11-12 na tabeli ,zahvaljuci rukom sudije da pobijedite,, zato zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzEmir_ZENICA je napisao/la:madridista je napisao/la:čuj ovoga "hajmo žuti", momak kako bi u nirnbergu de me podsjeti
A koga je ono treceligas izbacio iz kupa ??? De me posjeti![]()

Andres je napisao/la:standardno 2 penaa dobijate , ne umanjujem pobjedu rasturili ste ih , strasna igra , ali ono nisu penali , ono se samo vama svira , posebno mislim na onaj drugi !!!!
Lyon je opetu formi evo gledam Bastos mlati ko lud , bice Lyon jaci za njega sigurno u pola ! Vama nema pola defanzivaca protv LyonaNadam se da cete ispast subjektivno
i nastavit trend samo igranja Primere !
Cuj ono se samo nama svira ...daj molim te prvi penal cist ko suza......za drugi nezz sta da kazem mogao je i nesvirati ali realno gledajuci pires je zakacio nogu ronalda linijski sudija je digao zastavicu sto znaci da je sigurno bilo kontakta....iako nije morao svirati bilo je i ociglednijih penala nad Benzemom sigruno 3-4 koja nisu svirana u prvenstvu ali eto nema veze....Ronaldu opet ponisten cist pogodak al nema veze ni to nemogu oni ponistit koliko Ronaldo moze dati i asistirati

mah to nije priznato....a narawno cist gol bioLBJ MVP je napisao/la:poništili ronaldu čist golsenoRA je napisao/la:6:2LBJ MVP je napisao/la:7:2 rapsodija blancosa i to je to ubili smo ih

Red or Dead
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
odlična utakmica, odlične akcije, predvidio sam punu mrežu golova žute podmornice
ronaldo i higuain svaku tekmu odigraju perfektno, zabijaju golove, svaka ima čast
kaka je sve bolji i bolji, sinoć je prikazao igre kakve je prikazivao u najboljim danima u milanu i onaj penal je po meni trebao šutati raul ali nema veze

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Realovci,drzite se jos u borbi za titulu....Mozda niste uzalud bacali tolike pare u prelaznom roku :DDD
odbrana ponovo "jaci" dio tima
...protiv lyona ce biti pravo zanimljivo 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
C.RONALDO:"Xabi me je pitao dali on moze da sutira penal"
Pellegrini:"Svidja mise jako sto su igraci bili agresivni u odbrani i napadu skupa"
Pellegrini:"Svidja mise jako sto su igraci bili agresivni u odbrani i napadu skupa"
Zadnja izmjena: Madrid, dana/u 22 feb 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
ajd prosetaj...sutra tekma u NjemackojSaurman je napisao/la:odbrana ponovo "jaci" dio tima...protiv lyona ce biti pravo zanimljivo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.