Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Kome će oni objašnjavati moj Sabinjo. Evo slomiše se crtajući i objašnjavajući, ali u vjetar. Ne možeš pratiti reprezentaciju od 2012. godine i pričati o Misimoviću, jednostavno ne ide.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pricamo o ovom Misketu iz 2014, fizicki nespremnom.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Kako smo mi cudan narod. Dodje nekoliko ljudi napise Miske spor,trom,neagilan i svi im skacu u oci. Pa hoce li to neko da porekne ovo? Da pored ociju nekog uvjeri da Miske nije spor i trom. Hocel to neki strucnjak sad ovdje mene ubjedit da je miske brz? Nece. Jer je prespor za ovaj nivo takmicenja. Ovo potpisujem. Da je najveci znalac u ekipi i to potpisujem. Jednostavno misljenja sam da i Safet ne zna sta da radi u ovoj situaciji. Realnost je da je covjek do 70 i neke minute kada je izasao, pretrcao 8km protiv ultra jake Argentine. Primjera radi Lodeiro danas izlazi u 63. i pretrcao je 10km a igraju istu poziciju. Slazem se da ovo nije maraton, ali kao sto veliki Ivica Osim rece : "Ko ne moze da trci ne moze ni da igra, pada taktika pada sve u vodu". A on je pametniji sto se ovog tice od nas sigurno. Miske je legenda, al trebali smo Barbareza zvat onda nek odigra koju minutu ako cemo tim rezonom. Ne znam, ja ga volim gledat na terenu, mislim nekad povuce zivac sto jest jest, ali svake sekunde moze lucidnim potezom otkljucat odbranu, ali objektivno koliko ce nam to dati dobrog protiv trkacki jakih ekipa (nama kao repki od koje niko nije veci) to ne znam. Ali neka igra, kad ga je Safet stavio protiv Mascherana, neka ga stavi i protiv Nigerije.
Igraće i ovu, a Boga mi i narednu, i tako sve dok bude mogao hodati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Upravo tako. Kada pogledas sve i jednu tekmu na ovom prvenstvu, moze lagano konstatirati jedno:A_d_0 je napisao/la:Kako smo mi cudan narod. Dodje nekoliko ljudi napise Miske spor,trom,neagilan i svi im skacu u oci. Pa hoce li to neko da porekne ovo? Da pored ociju nekog uvjeri da Miske nije spor i trom. Hocel to neki strucnjak sad ovdje mene ubjedit da je miske brz? Nece. Jer je prespor za ovaj nivo takmicenja. Ovo potpisujem. Da je najveci znalac u ekipi i to potpisujem. Jednostavno misljenja sam da i Safet ne zna sta da radi u ovoj situaciji. Realnost je da je covjek do 70 i neke minute kada je izasao, pretrcao 8km protiv ultra jake Argentine. Primjera radi Lodeiro danas izlazi u 63. i pretrcao je 10km a igraju istu poziciju. Slazem se da ovo nije maraton, ali kao sto veliki Ivica Osim rece : "Ko ne moze da trci ne moze ni da igra, pada taktika pada sve u vodu". A on je pametniji sto se ovog tice od nas sigurno. Miske je legenda, al trebali smo Barbareza zvat onda nek odigra koju minutu ako cemo tim rezonom. Ne znam, ja ga volim gledat na terenu, mislim nekad povuce zivac sto jest jest, ali svake sekunde moze lucidnim potezom otkljucat odbranu, ali objektivno koliko ce nam to dati dobrog protiv trkacki jakih ekipa (nama kao repki od koje niko nije veci) to ne znam. Ali neka igra, kad ga je Safet stavio protiv Mascherana, neka ga stavi i protiv Nigerije.
1. sprema
2. taktika
3. sprema
Ali dzabe ljudima objasnjavati nesto sto ne shvataju, ne razumiju jednostavno. Dobices odgovor da mora igrati i kraj price
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar treba jos i objasnjavati zasto Miske mora igrati? 
Konstruktivan i vrlo inteligentan odgovor, pun argumenata i cinjenica.Virtu4l je napisao/la:Igraće i ovu, a Boga mi i narednu, i tako sve dok bude mogao hodati.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nidje veze poredjenje sa Lodeirom, razliciti tipovi igraca. On je trkac i trci vise od vecine igraca.A_d_0 je napisao/la:Kako smo mi cudan narod. Dodje nekoliko ljudi napise Miske spor,trom,neagilan i svi im skacu u oci. Pa hoce li to neko da porekne ovo? Da pored ociju nekog uvjeri da Miske nije spor i trom. Hocel to neki strucnjak sad ovdje mene ubjedit da je miske brz? Nece. Jer je prespor za ovaj nivo takmicenja. Ovo potpisujem. Da je najveci znalac u ekipi i to potpisujem. Jednostavno misljenja sam da i Safet ne zna sta da radi u ovoj situaciji. Realnost je da je covjek do 70 i neke minute kada je izasao, pretrcao 8km protiv ultra jake Argentine. Primjera radi Lodeiro danas izlazi u 63. i pretrcao je 10km a igraju istu poziciju. Slazem se da ovo nije maraton, ali kao sto veliki Ivica Osim rece : "Ko ne moze da trci ne moze ni da igra, pada taktika pada sve u vodu". A on je pametniji sto se ovog tice od nas sigurno. Miske je legenda, al trebali smo Barbareza zvat onda nek odigra koju minutu ako cemo tim rezonom. Ne znam, ja ga volim gledat na terenu, mislim nekad povuce zivac sto jest jest, ali svake sekunde moze lucidnim potezom otkljucat odbranu, ali objektivno koliko ce nam to dati dobrog protiv trkacki jakih ekipa (nama kao repki od koje niko nije veci) to ne znam. Ali neka igra, kad ga je Safet stavio protiv Mascherana, neka ga stavi i protiv Nigerije.
A Misketovih 8 km za 70 minuta je standard. Messi je pretrcao jos manje.
- Goalgetter
- Kontakt:

Dovoljan argument. 5 Argentinskih odbrambenih igraca izbaceno jednim potezom.
Ne tu treba igratu jedan trkac da se proba zajuniti u stoperaGoalgetter je napisao/la:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
83 utakmice, 26 golova, 30 asistencija, nedostižno za sve čarobnjake, vizionare i šatro genijalce.

Nisam tebi ni odgovarao, da jesam citirao bih te, nisi mi zanimljiv. Pretrčao je kao Mujdža i Hajrović, a ti si našao jedini primjer igrača koji je pretrčao više od njega prije nego je zamijenjenA_d_0 je napisao/la:Konstruktivan i vrlo inteligentan odgovor, pun argumenata i cinjenica.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jedna sansa u 70 minuta, not bad
. Za Vrsajevica i Susica ima barem Video snimak od par minuta, ovde imas jednu akciju
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sad porede Messija i Misketa...
Ma i igrao je dobro prvo poluvrijeme, dok je jos imao snage. Neka on igra od pocetka, ulijeva sigurnost, ali ga treba odmah u 55-60 mjenjati i ubaciti Medu.Goalgetter je napisao/la:
Jedini igrač naše reprezentacije koji se po genijanošću može porediti sa Messijem. Međutim kad pogledaš Messijev doprinos Argentini, i uporediš ga sa Misketovim doprinosom za BiH, ne trebaš biti mnogo pametan da zaključiš koji je korisniji.amstaff je napisao/la:Sad porede Messija i Misketa...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa ja ne vidim tu nista lose da odigra 60 minuta, kao sto radi sad. Nestane mu snage, uleti Medo, i to je to. Dok je bio fit protiv Argentinaca, kao sto @ARGUMENT kaze, bio je jako dobar.
Pravi lider na terenu, srce tima, zna tacno uvijek gdje loptu uputiti.
Pravi lider na terenu, srce tima, zna tacno uvijek gdje loptu uputiti.
- Consigliere
- Kontakt:
Moze se video preimenovati u '...protiv Nigerije'Consigliere je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hahahha. Ma da. Miske je genije, skoro kao i Messi. Pjanic je doktor za debelog. Klasa.
- DonCorleone
- Kontakt:
Poredi doprinos igraca za reprezentaciju od 26 godina (Lionel) sa igracem od 32 godine
.
Mukando izgubljen si u proslosti. Naravno da klupski uspjeh svijesno zanemarujes, dje razlika malo nesto jasnija izmedju najboljeg igraca danasnjice i igraca kineske lige.
Messi jarugo rijesi utakmicu u njihovu korist i donese im tri boda, a Misimovic sem jedne akcije u 70 minuta NISTA.
Mukando izgubljen si u proslosti. Naravno da klupski uspjeh svijesno zanemarujes, dje razlika malo nesto jasnija izmedju najboljeg igraca danasnjice i igraca kineske lige.
Messi jarugo rijesi utakmicu u njihovu korist i donese im tri boda, a Misimovic sem jedne akcije u 70 minuta NISTA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.