Pa naravno da nisi, hahahahahaHercegovinaBosna je napisao/la:
Ja nisam pročitao nigdje da se mi hvalim imamo para
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa naravno da nisi, hahahahahaHercegovinaBosna je napisao/la:
Ja nisam pročitao nigdje da se mi hvalim imamo para
Mi imamo najbolju ekipu ionako... Doci ce jos 2 ili 3 igraca, samo polako. To je provjerena informacija. Na ionako najjaci kadar smo dodali Duljevica i Okica koju su odlicni igraci. Tu su stugli jos Mitrevski i Kostic.JosipBukal je napisao/la:Meni se sve čini da je Tan malo zavrno pipu ili se varam.
I na Otoci se igra....alan_kardec je napisao/la:A jel se sve tekme igraju na Grbavici?
Hvala na informaciji.
Ne igra se na OtociMrWhite je napisao/la:I na Otoci se igra....alan_kardec je napisao/la:A jel se sve tekme igraju na Grbavici?
Hvala na informaciji.
Nemoj nolimita diratRule_hz je napisao/la:a sa nama nikad nije dosadno joj ovih strumfova nema im supera da im kaze kakvu info:D pa jaci sad velez od njih
Sto velez, zar smo tako losiRule_hz je napisao/la:a sa nama nikad nije dosadno joj ovih strumfova nema im supera da im kaze kakvu info:D pa jaci sad velez od njih
shaman7 je napisao/la:Sto velez, zar smo tako losiRule_hz je napisao/la:a sa nama nikad nije dosadno joj ovih strumfova nema im supera da im kaze kakvu info:D pa jaci sad velez od njih
Velez bi mogao da pomrsi mnogima racune ove sezone, zelji pogotovo hohohoRule_hz je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Sto velez, zar smo tako losiRule_hz je napisao/la:a sa nama nikad nije dosadno joj ovih strumfova nema im supera da im kaze kakvu info:D pa jaci sad velez od njih
bez jakog zelje nema jakog veleza![]()
jaci ste od njih za 2 klase trenutno opet im gine cetiri mladica ide niz velez
Ubio je naciju, moš' mislit' ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Covjek vas izdominirao vcrs...
Jest jest evo da se javim imama 100 profila al najdrazi moj profil je super hahakoalem je napisao/la:Nemoj nolimita diratRule_hz je napisao/la:a sa nama nikad nije dosadno joj ovih strumfova nema im supera da im kaze kakvu info:D pa jaci sad velez od njih
Pipa nije zavrnuta pola mlade repke smo doveli,osima Jajala svi igraci su ostali,i nema potrebe dovoditi 10 igraxa ovo je sasvim dovoljno naravno bice jos pojacanja na mjestima gdje skripiJosipBukal je napisao/la:Meni se sve čini da je Tan malo zavrno pipu ili se varam.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Cattivi87, Hajdeee, kupus army, Lecler, mnon46, nedimmmm1337, TrueStrength i 58 gostiju.