Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Rodila godina 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Nije, ja i Ole Gunar se mnogo volimo i nikad se ne provociramoDukeOfWellington je napisao/la:Au ovo je ozbiljna provokacijalegenda reala je napisao/la:Ole Gunare jesi ono prvi na fantasyu
hare hoš kupiti tetovca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel' organskilegenda reala je napisao/la:hare hoš kupiti tetovca![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
O cemu je rijec? Da sad ne trazim. Ako je neka uvreda, nikad vise necu branit legendu od Hareta.DukeOfWellington je napisao/la:Au ovo je ozbiljna provokacijalegenda reala je napisao/la:Ole Gunare jesi ono prvi na fantasyu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Samo vidi ko je prvi u ss.ba ligi, ne želim da ti pokvarim iznenađenjeCartman je napisao/la: O cemu je rijec? Da sad ne trazim. Ako je neka uvreda, nikad vise necu branit legendu od Hareta.
Yebo te Olee, vidish da sam ja bio budala, pa ti sredio rodicu, a ti si dobar s Oleom, pa bih ti pustio da mi rodicu plodi Spaha. E nece moci legendo, prodana duso
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cartman je napisao/la:nikad vise necu branit legendu od Hareta.
Nisam primjetio da Ole igra fantasy.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ljegenda jos nije skont'o ko trguje sa gravcetom organiskim i neorganskim.Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
Jel' organskilegenda reala je napisao/la:hare hoš kupiti tetovca![]()
Jesu li oni svi takvi...spori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:O cemu je rijec? Da sad ne trazim. Ako je neka uvreda, nikad vise necu branit legendu od Hareta.DukeOfWellington je napisao/la:Au ovo je ozbiljna provokacijalegenda reala je napisao/la:Ole Gunare jesi ono prvi na fantasyu
ma na ovom fantasy za SP, što igramo mi s foruma, prvi je neki sa Norveškom zastavom, pa reko jesi ti taj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesi siguran momcino? Ja nasao neku sportsport ligu tamo gdje je neki Srbin prvi.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:O cemu je rijec? Da sad ne trazim. Ako je neka uvreda, nikad vise necu branit legendu od Hareta.DukeOfWellington je napisao/la: Au ovo je ozbiljna provokacija
![]()
![]()
ma na ovom fantasy za SP, što igramo mi s foruma, prvi je neki sa Norveškom zastavom, pa reko jesi ti taj
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iste su boje
Ma nije ono Ole, šta vam je, on bi stavio sve igrače iz Uniteda u fantasy, tako da nema šanse da bi bio ni u TOP 100
pravio bi društvo badi i legendi na začelju

DukeOfWellington je napisao/la:![]()
Iste su boje
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj karto jarane jesu te uzeli u masinu yebemu. De ti njima jednom oploditeljski citat
- legenda reala
- Kontakt:
Pa bio si nakon prvog kola, sad ovim vjerovatno odigralo više igrača pa oni te preskočili , vraćaš se kad se završi drugo koloCartman je napisao/la: Jesi siguran momcino? Ja nasao neku sportsport ligu tamo gdje je neki Srbin prvi.
ako si ti ovaj kenan s norveškom zastavom
mene možeš, al badu ne dirajVirtu4l je napisao/la: pravio bi društvo badi i legendi na začelju
ja nisam na začelju, ima ih čak 70 iza mene
Ma ne igram ja to. Igrao sam na proslom SP, pokvari mi tekme. Moram navijat za neke odvratne likove. Evo bilo bi pametno stavit Suareza ili Mullera, ali ko ce se onda nadat njihovim golovima.
Ako je Norveska zastava u pitanju, nema problema, zna Legenda da ja imam dvojno. Ali ako je ova Srpska, gubis i sansu za vizu i za Skandinavsku vilu.
NEGO NOCAS PRIJE SPAVANJA KLEKNITE I JASNO PORUCITE, KAPITENU NAJVECI NE ZASLUZUJEM TE JA, MOJA FAMILIJA, MOJ GRAD I MOJA NACIJA. IPAK NAS PREDVODI DO NOVOH USPJEHA I NA KRAJU IZABERI NEKU IZ MOJE FAMILIJE I OPLODI JE KO BIK MACKU. PLAKAO BI OD SRECE KAPITENU. AMIN.
Ako je Norveska zastava u pitanju, nema problema, zna Legenda da ja imam dvojno. Ali ako je ova Srpska, gubis i sansu za vizu i za Skandinavsku vilu.
NEGO NOCAS PRIJE SPAVANJA KLEKNITE I JASNO PORUCITE, KAPITENU NAJVECI NE ZASLUZUJEM TE JA, MOJA FAMILIJA, MOJ GRAD I MOJA NACIJA. IPAK NAS PREDVODI DO NOVOH USPJEHA I NA KRAJU IZABERI NEKU IZ MOJE FAMILIJE I OPLODI JE KO BIK MACKU. PLAKAO BI OD SRECE KAPITENU. AMIN.
- legenda reala
- Kontakt:
Možemo li i mi kapitenovi sljedbenici birati 
Pa mislim da bi bio red. Nije ni Dzingis Kan mogao sve sam oplodit.legenda reala je napisao/la:Možemo li i mi kapitenovi sljedbenici birati
A Jugonostalgicare treba kastrirat naravno.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 jun 2014, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
pa rekao si da ces u bec :plegenda reala je napisao/la:Možemo li i mi kapitenovi sljedbenici birati
Jel' to propao plan sa Belminomlegenda reala je napisao/la:Možemo li i mi kapitenovi sljedbenici birati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ogledaj se na ovog momka Belmine, aferim momčino, pravi si Gazija, ova država se treba ponositi ljudima kao što ste ti i naš EmirCartman je napisao/la:Pa mislim da bi bio red. Nije ni Dzingis Kan mogao sve sam oplodit.legenda reala je napisao/la:Možemo li i mi kapitenovi sljedbenici birati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.