21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Ja više mislim da je ta promjena Bičakčić - Vranješ. Pape je rekao da nećemo h napasti, ne idemo na sve ili ništa. Što znaći da Vedo ne bi trebao početi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A možda zaigramo i 3 5 2

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ZahaKING je napisao/la:A možda zaigramo i 3 5 2![]()

pa nije iskljuceno, al ti tad treba vranjes. na prvoj slici se vidi formacija 3-5-2
a na drugo slici 4-4-2 gdje se lulic pomjere u zadnju liniju na beka, a miske ide lijevo.
fora ove formacije 3-5-2 je iz napadacke u defanzivnu 4-4-2 sa jakom jakom ostricom u napadu prepustajuci im sredinu terena
cisto sumnjam da bi se pape usudio ovo odigrati - jer nije nikako uigravano od cire
Kada vidim da bi vas pola pocelo utakmicu bez jednog Hajrovica i sa Viscom u prvih 11... Tek onda skontam da neki veze nemate sa zivotom.
Dobitna kombinacija je ona postava kao protiv Argentine. The end.
Dobitna kombinacija je ona postava kao protiv Argentine. The end.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
bordobijeli
- Kontakt:
a zbog cega bi nesto pape mjenjao ,ne znam od kud vam ta ideja .salihovic bi vjerovatno upao u sastav al povrjedjen je i od tog nema nista.bice isti sastav kao i s argenticima i bolje imati vedu na klupi ako bi krenulo po zlu .
-
Evil Genius II
pa sam selektor je najavio jednu promjenu u odnosu na argentinu, kao i nesto defanzivniju ulogu za lulica. shodno tome ovdje je krenula diskusija o mogucem sastavu protiv nigerije.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Najvaznije je sto imamo pokrice u nadi da mozemo slavit ali ni poen ne bi bio los rezultat
Opet bi imali stvari u svojim rukama, nece Nig dobit Argentinu
Opet bi imali stvari u svojim rukama, nece Nig dobit Argentinu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
bordobijeli
- Kontakt:
ok najavio ,al ne vidim potrebu za promjenama posljednje 3 utakmice odigrali smo najzrelije i najorganizovanije kako reprezentacija postoji .jedini problem je ako je neko povrijedjen al mislim da bicakcic još nije spreman i mislim da je to jedina papetova nedoumicaEvil Genius II je napisao/la:![]()
pa sam selektor je najavio jednu promjenu u odnosu na argentinu, kao i nesto defanzivniju ulogu za lulica. shodno tome ovdje je krenula diskusija o mogucem sastavu protiv nigerije.
Tip se igra izjavama zadnje 2 godine, a vi slijepo nastavljate da se vodite njegovim riječima i na osnovu toga kreirate sastave. Kakav bi samo bio selektor (na stranu ko ga voli, ko ne), kada bi svoje izjave sa presice prenio na teren.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
Evil Genius II
it's a fuckin' forum ljudi. sta drugo da se radi nego da se predvidjaju formacije i diskutuje o mogucim sastavima, taktikama i cemu sve ne.

Obojica smo upravu. Kažem, realnost je na pola puta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Trolling level: Safet Susic 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidjet ćemo koliko je ovo istina
Raskol u selekciji Nigerije: Ekipa podijeljena u tri grupe
Naredni protivnik Bosne i Hercegovine na Mundijalu selekcija Nigerije ima velikih problema pred meč sa našim timom.
Na jednoj strani su fudbaleri lojalni kapitenu Josephu Yobu i žele da dođe do rekordnog broja nastupa za nacionalni tim Nigerije, do sada je odigrao 98 mečeva. Druga grupa je lojalna jednom od Keshijevih pomoćnika koji je opisan kao veoma utjecajan u grupi.
Treći razlog je arogantnost napadača Emmanuela Emenikea, navodno su pojedini igrači obećali da mu neće dodavati loptu kako bi ga ''spustili na zemlju''.
Nigerijski mediji dodaju da je situacija u kampu zabrinjavajuća te da je selektor Keshi ostao ravnodušan na sva dešavanja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma tipicne one price rekla-kazala, kao sto je i u nas bilo nakon Egipta. Ne vjerujem ja u to.
Kad se igra ova tekma ? za 2 milijenuma ? 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ma jok, sutra tekmanedim93 je napisao/la:Kad se igra ova tekma ? za 2 milijenuma ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
sve afričke ekipe imaju taj problem,dođu do nekih para i lete po nebu,to je super stvar za nas ako je istina a vjerovatno i jeste vidjeli smo u slučaju sa Kamerunom koja je to nedisciplina.Samo da neprimimo neki glupavi gol u prvih 20 min. oni će sami sebe pobijediti.Unofficialpage je napisao/la:Vidjet ćemo koliko je ovo istina
Naredni protivnik Bosne i Hercegovine na Mundijalu selekcija Nigerije ima velikih problema pred meč sa našim timom.
Na jednoj strani su fudbaleri lojalni kapitenu Josephu Yobu i žele da dođe do rekordnog broja nastupa za nacionalni tim Nigerije, do sada je odigrao 98 mečeva. Druga grupa je lojalna jednom od Keshijevih pomoćnika koji je opisan kao veoma utjecajan u grupi.
Treći razlog je arogantnost napadača Emmanuela Emenikea, navodno su pojedini igrači obećali da mu neće dodavati loptu kako bi ga ''spustili na zemlju''.
Nigerijski mediji dodaju da je situacija u kampu zabrinjavajuća te da je selektor Keshi ostao ravnodušan na sva dešavanja.
ne znam sumnjivo mi je. Evo ostario sam čekajući, da vidim više na čemu smoBelmin6 je napisao/la:ma jok, sutra tekmanedim93 je napisao/la:Kad se igra ova tekma ? za 2 milijenuma ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Građanski rat u nigerijskoj reprezentaciji? Znam da su im odnosi poljuljani već duže vremena. Vidjelo se to u utakmici sa Iranom, gdje su se igrači non-stop nešto raspravljali na trenu. Ipak, ja se ne bi ovim previše zamarao. Možda je to sve spin da se opuste naši igrači malo. Zmajevi neka odigraju kako znaju i umiju, uz maksimalno zalaganje. To je nasigurniji put do pobjede, a oni klali se ili ne međusobno, neće ništa moći ako tako odigramo.Unofficialpage je napisao/la:Vidjet ćemo koliko je ovo istina
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Jel to nešto k'o u Kamerunu? Ako je tako, nek odigraju k'o i afrička braća i svi sretni 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.