može se komotno zatvoriti tema
Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Kolumbija ce rutinski otresti Japan u zadnjem kolu, a Slonovača silovati grke, dvije najbolje ekipe prolaze - i to je to što se tice ove grupe
bravo druže,napokon neko ko se razumije u fudbalGracanicaAA je napisao/la:Znaci ova tekma je patnja sta drugo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
hahahahahahahahaha, Grci igraju na odbranu, a za Japan nez bgm.Željooooo je napisao/la:bravo druže,napokon neko ko se razumije u fudbalGracanicaAA je napisao/la:Znaci ova tekma je patnja sta drugo
kod grka je na srecu ako ude ude
eh da tebi hoće šta na sreću u mozak ući..GracanicaAA je napisao/la:hahahahahahahahaha, Grci igraju na odbranu, a za Japan nez bgm.Željooooo je napisao/la:bravo druže,napokon neko ko se razumije u fudbalGracanicaAA je napisao/la:Znaci ova tekma je patnja sta drugo![]()
kod grka je na srecu ako ude ude
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hvala Kolumbija! 
- anelbavarac
- Kontakt:
Uzalud potrosenih 2 sata mog zivota..
Bice bolje
Bice bolje
Nik i avatar su tianelbavarac je napisao/la:Uzalud potrosenih 2 sata mog zivota..
Bice bolje
- anelbavarac
- Kontakt:
Bojim se da to nema nikakve veze sa temom.MB7 je napisao/la:Nik i avatar su ti![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
@ESPNStatsInfo: Greece: completed 132 passes, fewest of any team in a game at this tournament #JPNvsGRE

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako se Grci proguze u zadnjem kolu sa klasičnih 1:0 prestajem pratiti prvenstvo. 
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće te vi gledat
Kad sam vidio da Grčka igra, ne bi je gled'o da mi je neko platio.
Jesu li nadmašili Iran vs Nigerija?
Kad sam vidio da Grčka igra, ne bi je gled'o da mi je neko platio.
Jesu li nadmašili Iran vs Nigerija?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Meni Japan Grcka jedna od boljih tekmi na ovom svjetskom. Grci odrzase lekciju iz moderne odbrane , defanzive , discipline , taktike . Cijelu utakmicu samo sam gledao njihovo kretanje u fazi odbrane , kako pkrivaju jedan drugog ,kako odmjereno donose odluke, kako proracunato igraju.
Ljudi se branili 70 minuta sa igracem manje protiv rastrcanih Japanaca. Koja pozrtvovanost i disciplina. Veliki respekt. Ono je tim gdje su iz svakog pojedinca izvukli maksimum. !!!!!!!!!!
Ljudi se branili 70 minuta sa igracem manje protiv rastrcanih Japanaca. Koja pozrtvovanost i disciplina. Veliki respekt. Ono je tim gdje su iz svakog pojedinca izvukli maksimum. !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ギリシャファック Grcka
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Igrač Slonova: Moj otac je umro 2004., plakao sam zbog velikih emocija prema svojoj zemlji
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

[youtube][/youtube]
Japanski navijači nakon utakmice s Grčkom počistili cijeli stadion
JAPANSKI navijači očarali su svijet svojim pristojnim ponašanjem. Nakon utakmice s Grčkom, vjerna vojska Plavih samuraja zasukala je rukave, uzela vrećice za smeće i počistila Arenu das Dunas.
Brazilci nisu mogli vjerovati svojim očima kada su vidjeli Japance da nekoliko minuta prije kraja utakmice kreću sa čišćenjem stadiona. Plave vrećice koje su tijekom utakmice koristili kao navijačke rekvizite pretvorili su u vreće za smeće u koje su potrpali plastične bočice, papire, kartone i ostale odbačene predmete.
"Počistili su ne samo svoj dio tribine, nego i ostale sektore. Ovo je iznenađenje za nas Brazilce, ali za Japance ovo je samo rutina", piše Globo.
neuništiva nacija baš kao švabe
Semper Fidelis
umro brat kola i yaye turea, obojica krecu za manchester

nema potpisa
- Consigliere
- Kontakt:
Serete previse za Grcku. Ljudi igraju onako kako njima odgovara i kako mogu doci do uspjeha. Bili su prvaci Evrope sto mnoge 'atraktivnije' ekipe mogu samo sanjati.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Misliš da će ikada ponoviti taj uspjeh? Hoće sutra, malo sutra.Consigliere je napisao/la:Serete previse za Grcku. Ljudi igraju onako kako njima odgovara i kako mogu doci do uspjeha. Bili su prvaci Evrope sto mnoge 'atraktivnije' ekipe mogu samo sanjati.
Kolumbija gazi sve redom. Nije im dobro.
Na stranu sve, svaka im čast za dosadašnja izdanja. Došli su na prvenstvo bez prve zvijezde i ujedno jednog od najboljih centarfora svijeta, Radamela Falcaa, pritom Pekerman na klupi drži Jacksona Martineza, Baccu i Ramosa, a oni bez obzira na sve pregaziše Grke i Obalu. Dobro, moram se istaknuti činjenica da su Slonovi ipak pružili bolji otpor od Helena, ali pobjeda Južnoamerikanaca svakako nije dolazila u pitanje.
Grčka vs Japan nisam gledao, i bolje što nisam. Grčka odavno nije atraktivna za gledanje, Samuraji su samo u najavi trebali igrati lijepo za oko. Partije koje pružaju nisu na nivou, mogu oni to puno bolje. Obje ekipe zaslužuju ispadanje.
Grčka vs Japan nisam gledao, i bolje što nisam. Grčka odavno nije atraktivna za gledanje, Samuraji su samo u najavi trebali igrati lijepo za oko. Partije koje pružaju nisu na nivou, mogu oni to puno bolje. Obje ekipe zaslužuju ispadanje.
- Consigliere
- Kontakt:
A, zasto bi ponavljali? Nek prvo EURO osvoje Portugal, Belgija, Engleska, Turska... pa cemo onda vidjeti sta dalje.Krokodil je napisao/la:Misliš da će ikada ponoviti taj uspjeh? Hoće sutra, malo sutra.Consigliere je napisao/la:Serete previse za Grcku. Ljudi igraju onako kako njima odgovara i kako mogu doci do uspjeha. Bili su prvaci Evrope sto mnoge 'atraktivnije' ekipe mogu samo sanjati.
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.