Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: Grupa D (Urugvaj, Kostarika, Engleska, Italija)
Nisam bio uopste optimistican pred prvenstvo za Engleze, a tek nisam bio, kada sam video kako ovaj diletant vodi ekipu. Opet iste amaterske greske, opet taktika "bez taktike", samo dva veznjaka na sredini, i to dvojica koji ne mogu zajedno nikad, a da nema treceg sa potpuno jasno nedefinisanim rolama, opet Welbeck koji je ratnik, ali je ofanzivno limitiran igrac, jednostavno covek koci ekipu i svaki igrac je minimalno 60% slabiji.
Ne treba kriviti nijednog, apsolutno nijednog igraca Engleske, vec samo Hodgsona neznalicu, kao i ljude (FA) koji su ga postavili na to mesto.
Urugvaj sa druge strane ovako igrao i 2010. i sada igra, samo nemaju jos jednog madjionicara, Forlana. Ova ekipa i jeste samo timski duh, golman, 8 trkaca, plus Suarez i Cavani. Strahovita borba za svaku loptu, i na tome im treba cestitati.
Ne treba kriviti nijednog, apsolutno nijednog igraca Engleske, vec samo Hodgsona neznalicu, kao i ljude (FA) koji su ga postavili na to mesto.
Urugvaj sa druge strane ovako igrao i 2010. i sada igra, samo nemaju jos jednog madjionicara, Forlana. Ova ekipa i jeste samo timski duh, golman, 8 trkaca, plus Suarez i Cavani. Strahovita borba za svaku loptu, i na tome im treba cestitati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Wayne Rooney - 11 utakmica na SP - 1 gol
Vedad Ibisevic - 20 minuta na SP - 1 gol

Vedad Ibisevic - 20 minuta na SP - 1 gol
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:

beton od covjeka,

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Amar Dzeko je napisao/la:![]()
Ne priča se o remiju sa CR nego sa Urugvajem.
Jbga, prevideo sam ovo jer sam chitao drugi forum u susednom tabu.
Mea culpa.
Najluzerskija nacija se ocekivano u prvoj fazi oprostila od SP.
Furija??Guarin14 je napisao/la:Najluzerskija nacija se ocekivano u prvoj fazi oprostila od SP.
A.F.C. Bournemouth!
Znači gleda se go razlike prije omjera?
Go razlika,broj datih,omjer.Glupo je da 2 tima imaju isti broj bodova od kojih onaj poraženi u medjusobnom omjeru može ići dalje.Greatest combined goal difference in all group matches
Greatest combined number of goals scored in all group matches
If more than one team remain level after applying the above criteria, their ranking will be determined as follows:
Greatest number of points in head-to-head matches among those teams
Greatest goal difference in head-to-head matches among those teams
Greatest number of goals scored in head-to-head matches among those teams
If any of the teams above remain level after applying the above criteria, their ranking will be determined by the drawing of lots
Nad tobom sunce najljepše sja
Oni su odvratni ali nisu luzeri kao Englezirambo16 je napisao/la:Furija??Guarin14 je napisao/la:Najluzerskija nacija se ocekivano u prvoj fazi oprostila od SP.
Goalgetter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Koji kralj.Goalgetter je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi Engleza. Ni sinoć ni kontra Italije nisu bili lošiji protivnik, ali oba puta prevagnulo na stranu protivnika. Po meni su izgledali puno bolje na terenu nego na zadnja 2 velika turnira.
Šteta za Steviea i onu grešku. Mislim da je ovo ipak bio turnir previše za njega.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Hart je nemoguce precjenjen.Smijesan golman
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
hart je imao jednu i po dobru sezonu, a onda je lik postao takva rupa, znači ništa nije u stanju odbranit
.
Inače treba kriviti i 8 igrača iz grada Liverpoola a ne samo Hodgsona
Inače treba kriviti i 8 igrača iz grada Liverpoola a ne samo Hodgsona
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
morao sam sebe citirati od 15 maja...vidjelo se odmah da od ovih levata nema nistafixator je napisao/la:ima fula u engleskoj koje i laik vidi:
Dawson je bolji od Smallinga
Barry je bolji od Milnera
Crouch je bolji od welbecka
Puncheon je bolji od Oxlade Chamberlaina
pa jbte ovii ljudi bi trebali biti u 23 covjeka za Brazil
lose slozen tim i vidjelo se prije pocetka al eto...

povali ih Zubo iz Liverpula hladno heheheheh
Semper Fidelis
fixator je napisao/la:morao sam sebe citirati od 15 maja...vidjelo se odmah da od ovih levata nema nistafixator je napisao/la:ima fula u engleskoj koje i laik vidi:
pa gdje su ti ovi što si ih nabrojao ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pored Suareza, ovo je čovjek koji me oduševio. Igra srcem za svoju zemlju, gine na terenu. Alvaro Pereira!

Englezi su smijesni i nevjerojatno precjenjeni. Nakon dva kola sam ocekivao da ce imati najvise bod, a i to samo zato sto sam mislio da ce Urugvaj lako rijesit Kostariku i tu igrat na bod koji bi im otvorio vrata drugog kruga. Nakon sto je Urugvaj porazen od Kostarike bio sam ubijedjen u njihovu pobjedu protiv losih Engleza. Ovdje mi je jedino zao Gerrarda koji je imao taj peh da u kratkom razdoblju zezne i Liverpool, a i Englesku. Nadam se da Italija uzima Kostariku i da zajedno s Urugvajom ide dalje. Ove reprezentacije s americkog kontinenta su nevjerojatno osvjezenje ovom prvenstvu. Igraju kao ludi, jedino Brazil i Argentina ne odusevljavaju nesto posebno, odnosno igraju ispod ocekivanog dok su ostali iznad ocekivanog. Doduse, i Urugvaj je pokvario dojam u prvom kolu, ali sad su sve popravili.
Vidim sad i @Patlidzan prica da je ocekivao ovaj rasplet... pa muko moja sjeti se samo kakve si bedastoce mitove i blasfenije pisao o engl igracima, kad sam ja pisao da su ultra klocevi... ti si od panjeva hendersona bainesa jagielke gerrarda sturridgea pravio mitove i izjednacao ih sa ital igracima i govorio da nisu nista bolji Italijani od njih.. Pa jedan Pirlo u malom noznom prstu ima fudbala kao svi Englezi zajedno...
ne znam kako mozete nesto lazno moralisati i lazno dokazivati... a lijepo sam ti pisao da ne pises mitove i legende o balvanima jer bi moglo biti citiranja... al ja nisam takav dosta mi je bilo onog sa "svabama" nakon Eura...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
pa vidio levat da nema nista od njih zayebo se sto ih je poveonedim93 je napisao/la:fixator je napisao/la:morao sam sebe citirati od 15 maja...vidjelo se odmah da od ovih levata nema nistafixator je napisao/la:ima fula u engleskoj koje i laik vidi:
![]()
pa gdje su ti ovi što si ih nabrojao ?
ko ce me ubijediti da Crouch nije mogao igrati bar jedno poluvrijeme
ili Barry, normalno da nece uvoditi ove letve jer su rinaka a uzimaju mjesto drugima.
daBogda ni Kostariku ne pobjedili
tim bez ikakve ideje i strukture.
Semper Fidelis
Nr
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.