Idemo jače, idemo bolje.
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Sve ovo treba uzeti sa rezervom, uopšte se ne obazirati na ovo, mi trebamo našu igru igrat kao što kaže Miske. Oni nas ne zanimaju, neka se oni nama prilagođavaju.
Idemo jače, idemo bolje.
Idemo jače, idemo bolje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo se bojim Sušića i taktike, ničeg drugog. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma razbicemo ih, pa makar zaigrali i Sven i Avdo.Amar Dzeko je napisao/la:Samo se bojim Sušića i taktike, ničeg drugog.
Sto da se mi njima prilagođavamo ,neK se onI nama prilagođavaju.......mustafa ef. cerić...THANK YOUUnofficialpage je napisao/la:Sve ovo treba uzeti sa rezervom, uopšte se ne obazirati na ovo, mi trebamo našu igru igrat kao što kaže Miske. Oni nas ne zanimaju, neka se oni nama prilagođavaju.
Idemo jače, idemo bolje.
bojao si se sigurno otkako je imenovan, pa evo nas na SPAmar Dzeko je napisao/la:Samo se bojim Sušića i taktike, ničeg drugog.
nema potpisa
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nek' si mi rek'o.Admir_Sa je napisao/la:bojao si se sigurno otkako je imenovan, pa evo nas na SPAmar Dzeko je napisao/la:Samo se bojim Sušića i taktike, ničeg drugog.
Ronaldo - Isco - Bale
Ne zelim da zvucim kao rasista, ali crnci i patriotizam su nebo i zemlja.
Njima su samo pare u glavi, i najmanji incident im moze uzrokovati raspad sistema.
Tad sva nedisciplina Africkih Zemalja dolazi na vidjelo.
Mislim da smo bolja reprezentacija u svim segmentima igre, i jedino cega se bojim je lose realizacije.
Prilika ce biti sasvim dovoljno
Njima su samo pare u glavi, i najmanji incident im moze uzrokovati raspad sistema.
Tad sva nedisciplina Africkih Zemalja dolazi na vidjelo.
Mislim da smo bolja reprezentacija u svim segmentima igre, i jedino cega se bojim je lose realizacije.
Prilika ce biti sasvim dovoljno
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma ista formacija isti igrači, naš najjači mogući tim i nema se šta komplikovati, a Sušić može pričati šta hoće.

- Evolution87
- Kontakt:
Ako ponovimo igru kao u prethodne 3 utakmice, uzet' cemo ove nigere kasikom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- 1988risha
- Kontakt:
Ovi iz Afrike su svi tanki na zivcima... al nekako mislim da ce nekom od njih puknuti film ako ih Seo bude onako kupio uz aut liniju kao Zabaletu... 
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
bice kartona kao u prici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Reprezentacija Bosne i Hercegovine doputovala je u Cuiabu uoči sutrašnjeg meča drugog kola Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Reprezentativci se nakon meča protiv Nigerije neće vraćati u bazu reprezentacije BiH u Guaruji, već će odmah otputovati u Salvador gdje ih 25. juna očekuje posljednji meč grupe protiv Irana.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Consigliere
- Kontakt:
Fizicki mi je muka od uzbudjenja. Kakav cu biti u 23:45 sutra 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako zabijemo gol u prvih 30 minuta, slijedi raspad sistema kod Nigerijaca. Vidjeno već hiljadu puta kod Afričkih selekcija.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Prijavio sam tvoj post, nije nista licno, svrha je da barem stave cenzuru na niger. Pravilni izraz je nigerijanac, ako nisi mislio izraziti se racisticki.Evolution87 je napisao/la:Ako ponovimo igru kao u prethodne 3 utakmice, uzet' cemo ove nigere kasikom
Ujedno nisi jedini koji koristi tu rijec i sa ovim neosudjejem nikoga, ali stvarno ako neko medju ljubiteljima sporta i Bosne i Hercegovine zeli se sa tom rijeci izjasniti kao racista, a dolazi iz zemlje koja je pretrpjela fasiste i naciste, neka zna da je isti kao i neprijatelji Bosne i Hercegovine.
Ali...kako ćemo zvati stanovnike Nigera, zemlje koja graniči sa Nigerijom? Nisu li oni Nigeri?samoposmatram je napisao/la:Prijavio sam tvoj post, nije nista licno, svrha je da barem stave cenzuru na niger. Pravilni izraz je nigerijanac, ako nisi mislio izraziti se racisticki.Evolution87 je napisao/la:Ako ponovimo igru kao u prethodne 3 utakmice, uzet' cemo ove nigere kasikom
Ujedno nisi jedini koji koristi tu rijec i sa ovim neosudjejem nikoga, ali stvarno ako neko medju ljubiteljima sporta i Bosne i Hercegovine zeli se sa tom rijeci izjasniti kao racista, a dolazi iz zemlje koja je pretrpjela fasiste i naciste, neka zna da je isti kao i neprijatelji Bosne i Hercegovine.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
a zamisli da vi primite pogodak u prvih 30 min,pa vas poraz izbacuje sa SP-a vidim da to nitko ne spominje,nisu Nigerijci baš tako loši kako ih se predstavlja oni u ovoj utakmici moraju ići na sve ili ništa,jer ne vjerujem da u zadnjem kolu mogu pobijediti Argentinu,dok s druge strane BiH mora igrati jako strpljivo i pametno,jer sumnjam da nigerijci mogu odigrati svih 90 minuta bez ijedne pogreškekokakolas je napisao/la:Ako zabijemo gol u prvih 30 minuta, slijedi raspad sistema kod Nigerijaca. Vidjeno već hiljadu puta kod Afričkih selekcija.
Naravno da se zovu Nigeri ili Nigerijci a iz Nigerije Nigerijanci, kao sto se iz Gane zovu Ganci. U novinama nekada koriste naziv stanovnici Nigera zasto sto sami nisu sigurni i vecina novinara u BiH je neskolovana. Pusti ga vidis da lupa kao maksum po diviziji cuj prijavio post a maternji jezik ne zna.revan je napisao/la:Ali...kako ćemo zvati stanovnike Nigera, zemlje koja graniči sa Nigerijom? Nisu li oni Nigeri?samoposmatram je napisao/la:Prijavio sam tvoj post, nije nista licno, svrha je da barem stave cenzuru na niger. Pravilni izraz je nigerijanac, ako nisi mislio izraziti se racisticki.Evolution87 je napisao/la:Ako ponovimo igru kao u prethodne 3 utakmice, uzet' cemo ove nigere kasikom
Ujedno nisi jedini koji koristi tu rijec i sa ovim neosudjejem nikoga, ali stvarno ako neko medju ljubiteljima sporta i Bosne i Hercegovine zeli se sa tom rijeci izjasniti kao racista, a dolazi iz zemlje koja je pretrpjela fasiste i naciste, neka zna da je isti kao i neprijatelji Bosne i Hercegovine.![]()
Ali pitanje je kako se zovu stanovnci Gane u odjelu, mozda ele-Ganci?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 20 jun 2014, 15:13, ukupno mijenjano 3 puta.

prvih 20min krenuti ko sa slike i ne dati im iz sesnaesterca izaci
jozinho je napisao/la:a zamisli da vi primite pogodak u prvih 30 min,pa vas poraz izbacuje sa SP-a vidim da to nitko ne spominje,nisu Nigerijci baš tako loši kako ih se predstavlja oni u ovoj utakmici moraju ići na sve ili ništa,jer ne vjerujem da u zadnjem kolu mogu pobijediti Argentinu,dok s druge strane BiH mora igrati jako strpljivo i pametno,jer sumnjam da nigerijci mogu odigrati svih 90 minuta bez ijedne pogreškekokakolas je napisao/la:Ako zabijemo gol u prvih 30 minuta, slijedi raspad sistema kod Nigerijaca. Vidjeno već hiljadu puta kod Afričkih selekcija.
To se sigurno moze desiti ako nebudemo na nivou ili krene peh kao protiv Argentine. ALi mislim da su nasi dovoljno psihicki jaki da se poslije gola mogu vratiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.