Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Sve igraci iz najjace lige na svijetu 
- BeyKopites
- Kontakt:
Da ih vodi trenerski mag Brendan Rodgers, lagano bi izdominirali na SP sa ovoliko igrača Liverpoola
.Woy jednostavno ne zna i to je to...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
to su ti igrači iz prve postave.
Jbg Arsenal ima samo 2 na svjetskom.
Jbg Arsenal ima samo 2 na svjetskom.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ukazao sam na Gerrarda poslije Italije, ništa nije promijenio i evo danas je bio još 2 puta gori. Katastrofa. Ukazao sam na Bainesove propuste u defanzivi, i večeras je bio na istom (lošem).
Jedino što je promijenio i što je urodilo plodom je Rooney na desetku (i to sam rekao da je kriminal stavljati ga lijevo). Bio je dobar Rooney večeras, ponajbolji u ekipi. Cahill isto tako odličan, eto možda će se neko naći da mu zamjeri drugi gol Urugvaja ali po meni je veća krivica Gerrarda i Jagielke u onoj situaciji.
Jedino što je promijenio i što je urodilo plodom je Rooney na desetku (i to sam rekao da je kriminal stavljati ga lijevo). Bio je dobar Rooney večeras, ponajbolji u ekipi. Cahill isto tako odličan, eto možda će se neko naći da mu zamjeri drugi gol Urugvaja ali po meni je veća krivica Gerrarda i Jagielke u onoj situaciji.
svi smo mi znali da je Jagielka kiksara.
Jones triput bolji od njega
Rooney još i dobar bio, ma odlican...borio se, nešto pokušavao.Wisey je napisao/la:Ukazao sam na Gerrarda poslije Italije, ništa nije promijenio i evo danas je bio još 2 puta gori. Katastrofa. Ukazao sam na Bainesove propuste u defanzivi, i večeras je bio na istom (lošem).
Bezveze je sad kritikovati igrace, kad je jasno da je problem u totalno promašenoj taktici iz 19 vijeka
u današnjem fudbalu moraš nakrcati što više veznjaka, a onom klocu Royu na klupi sjede Wilshere i Barkley...ili ako vec hoces igru preko krila onda stavi prava krila tipa Chembrlain ili Sterling + jedan centarfor (ali opet moraš imati barem 3 veznjaka da drže sredinu) - a ne i Rooney i Wellbek i Sturidge, a matori Gerrad i Henderson sami u vezi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jones koji se povrijedi držeći daljinski, a ne šta više, je i veći kikser od njeganedim93 je napisao/la:svi smo mi znali da je Jagielka kiksara.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
G.Barry,Henderson i Wilshere su trebali činit vezu...Sturridge,OX i Rooney su trebali činit napad...i ta ekipa bi prozujala kroz grupu....forsirat istrošenog Gerrarda i maestra Welbecka se pokazalo kao dobtina kombinacija
A.F.C. Bournemouth!
Od ovog ako se doceka da ubaci Frenkia protiv Kostarikanaca i pokaze postovanje za cjelokupnu karijeru bice dosta. Ali ne pocet ce Gerrard opet, na kakvom nivou igra prvenstvo poceo sam cijenit Hendersona kao igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Treba Lamberta postaviti kao trenera, on sa svojom filozofijom igre i ovakvim igracima ce dakako promeniti stvari na bolje, to cak i ne moze da bude tezak zadatak, samo da se skloni ovaj diletant.
Hodgson: "I don't feel I need to resign"
Ovaj magarac se neda, valjda će savez reagirat poslije prvenstva.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Marcus je napisao/la:Hodgson: "I don't feel I need to resign"
Sva sreća da o tome ne odlučuje samo on, pa postoji kakva-takva šansa da sjaše s pozicije.
Nadam se da ima pametnih ljudi u tom savezu pa će mu dat nogu, al mene on fascinira, čovjek nema nimalo srama.DukeOfWellington je napisao/la:Marcus je napisao/la:Hodgson: "I don't feel I need to resign"
Ovaj magarac se neda, valjda će savez reagirat poslije prvenstva.![]()
Sva sreća da o tome ne odlučuje samo on, pa postoji kakva-takva šansa da sjaše s pozicije.
Pa on je cak i realan, zasto bi davao otkaz, kad ce mu ovi uruciti isti, uz otpremninu naravno.
Od samog starta se znalo da ova ekipa nece daleko stici, mediji su bukvalno ugurali pojedine igrace u bus za Brazil, Roy bazirao taktiku na Gerradu i Hendersonu, otkako je preuzeo repku nije nametnuo neki svoj stil, ne zna se jel' igra ofanzivno ili defanzivno.
- Marsal
- Kontakt:
Evo jedna prigodna za Engleze
[youtube][/youtube]
Fudbal se vraća kući, malo ranije nego što se očekivalo
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ovo je tako očajnoMarsal je napisao/la:Evo jedna prigodna za Engleze
[youtube][/youtube]
Re: Odg: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Upravo ovo sam pisao prije, ovo bi bilo savrseno, a ovako niko nije igrao na svojoj poziciji i normalno da su se isprosipalirambo16 je napisao/la:G.Barry,Henderson i Wilshere su trebali činit vezu...Sturridge,OX i Rooney su trebali činit napad...i ta ekipa bi prozujala kroz grupu....forsirat istrošenog Gerrarda i maestra Welbecka se pokazalo kao dobtina kombinacija
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Tony Barrett @TonyBarretTimes · 4h
Henderson and Gerrard have been brilliant in a midfield three. What did they get? A midfield two that left them exposed.
Hodgson: "we controlled suarez well, for long periods we kept him very quiet."
"To be in with a chance of continuing we really needed a result today, a draw or a victory, and we didn't get it.
"Where does it leave us?
"I don't know (where we are as a country).
"I don't know what you want me to say.
"But I don't have any intention to resign.
...
"We dealt with the Uruguayan attack well for long spells but came across a very strong defensive unit ourselves."
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z35BMgojHx" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mozak 2 tekme uzastopno pravi iste greske ,jos mu na poluvremenu ekipa gubi,i izlazi na teren,prvih 10-15min izgleda kao da vodi 3 0,znaci otkaz i dozivotna zabrana treniranja 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho