...............................................................antolovic................................................................
...............colic....................bogdanovic..........................zeljkovic.................................kvesic........
......................................................hasanovic.....................tomic...............................................
...........selimovic.....................................jamak..........................................stanic........................
....................................................................kajkut................................................................
to je ekipa koju bih ja volio vidjeti trenutno na prvoj utakmici ,e sada ima tu kalkulacija i nerijesenih odlazaka i dolazaka,mislim da jos dvojica idu al tek nakon evropskih utakmica a moguce je dolazak jos makar dva igraca sa strane i sa ovim nasim juniorima da uskoce sa klupe mislim da imamo ekipu za vrh tabele
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!