Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
My protein pijem vec 4-5 mjeseci i odlican je,a i cijene su povoljne.Prije toga sam uzimao puno skuplje i nema razlike nikakve u napretku,
Imal ko kakvu preporuku za strije ? Mazao sam nekom kremom za trudnice al nista spec ne pomaze( mozda nisam dovoljno cesto koristio)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nema nista protiv strija ,krema za trudnice moze samo ublaziti , doduse bolje ista nego nista.
- undefined007
- Kontakt:
Ja pijem activlabov whey ja smeća braćo moja mila, jedva čekam da ga se riješim i pređem na myprotein!
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Cuo sam da je i tekuci vitamin E dobar za ublaziti strije, ali da "lijeka" bas i nema
100% sportski i krajnje opušten potpis
Znam i ja da nema lijeka al reko makar da izblijedi.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Strije se cesto pojavljuju kod naglog pada ili povisenja tijelesne tezine. Koza se neuspjeva prilagoditi razvoju tijela. Ja ih imam po sred ledja pa mi nesmetaju toliko. Kreme pomazu kozida nepuca. Znaci moze se ublaziti daljno stvaranje strija, ali nemoze ukloniti postojece.
Ma ja sam se udebljao tj dobio na masi al mi se nisu pocele pojavljivati sve do prije pola godine , prestao trenirati i opet poceo koza mi pocela pucati (nisam varirao u kilazi) al sve mi po bicepsu desnom imam dosta, malo mi smetaju . Citao sam i ovaj tip kao sto ja imam treba bi izblijediti s vremenom. Ocigledno mi e takva koza jer i kad sam bio 6-7 raz osnovne sve po guzovima sam imao a bio sam mrsav ko stapic. Pijem dosta vode al opet ...
Ljudi koja mi je idealna kilaža ako sam visok 190cm(možda je ovo off topic ali eto)
''Neka me mrze samo da me se boje''
- BurningLegion
- Kontakt:
Ovisi o godinama. Sve unutar zdravog BMI je dobro.
- IlPrincipe
- Kontakt:
http://web.mef.hr/if/alati/racunala/skripte/i_mase.htm" onclick="window.open(this.href);return false;cipiripi je napisao/la:Ljudi koja mi je idealna kilaža ako sam visok 190cm(možda je ovo off topic ali eto)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- BurningLegion
- Kontakt:
1 kg od idealne tjelesne mase, dominating. 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Evo jedan moj prijatelj iz teretane 94 godište, Zenica .. momak je all natural
NO HOMO !

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Svaka čast
-
Nerminovic
- Kontakt:
94' godiste?IlPrincipe je napisao/la:Evo jedan moj prijatelj iz teretane 94 godište, Zenica .. momak je all naturalNO HOMO !
![]()
Svaka cast.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam ko je veca momcina, il ovaj gore bilder il ovaj sto citira ovolike slike
svaka mu cast
jest da je visok 1.47 m
jest da je visok 1.47 m
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- BurningLegion
- Kontakt:
Taman da kazem, vjerojatno negdje 1,75 u vrh glave, i fali mu mase za moje poimanje, al svejedno, svaka cast.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovako cure vole. a nisam ja za ovako nikako. jedan je Calum von Moger.BurningLegion je napisao/la:Taman da kazem, vjerojatno negdje 1,75 u vrh glave, i fali mu mase za moje poimanje, al svejedno, svaka cast.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BurningLegion
- Kontakt:
Ma dobro je ovo, ali ja bi isao na vise mase, ljepse mi izgleda kad je netko ogromniji, a opet skladan, jos jedno 25 posto na ovo bar, aesthetic fitness level, to je cilj. Prije bi rekao da to cure vole, ali zene vole ipak vecu masu. Al posto mu je 20 god, ekstra.
Sent from my HTC One
Sent from my HTC One
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.