Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Rusioc sutra pogadja glavunturom al u gol Nigera i vodimo 2:0master1015 je napisao/la:jestel vi znali da je momak vec prije napunio 21 godina po islamskom kalendaru momak je muftija al nema veze prije svega njega ne zanima za rodjendanske slavlje momak bi radije jeo suhog mesa sa ovcavinom sam negdje na prirodu u neku sandzacku sumu
moj je isto sutra, sretan rodjendan momcilukoKaunas je napisao/la:nek je sretan rođus našem momčiluku![]()
btw. nisam znao da mu je rođendan dan prije mog, mislim da je to neki znak
Sandzacka krv je najjaca na svijetumaster1015 je napisao/la:njegov babo je sandzaklija da dodam jos da izgleda ko pravi pravciti sandzoCaeruleus je napisao/la:Sretan rođendan Seu.
E sad zanima me zašto ga se stalno veže za Novopazarski sandžak, kad je lik iz Hercegovine iz Čapljine (Išćapljine) podrijetlom.
Momčiluko nek je brate i tebi sretan rođendan, da si nam živ i zdrav 100 godina.. Živio, š.evio, sve oduševio, naravno mislim na master1015, da ne bude nesporazum.master1015 je napisao/la:moj je isto sutra, sretan rodjendan momcilukoKaunas je napisao/la:nek je sretan rođus našem momčiluku![]()
btw. nisam znao da mu je rođendan dan prije mog, mislim da je to neki znak
Majstore nek je sretan i tebi, da ga ako Bog da proslaviš pobjedom.master1015 je napisao/la:moj je isto sutra, sretan rodjendan momciluko
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 24 gosta.