VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Kako ce dovesti Teveza i Llorentea ksd oni igraju u naj boljem kiupu na svijetu. Ako ne vjerujes objasnit ce ti Glupba i vrticki mod.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- masteRofPoker
- Kontakt:
VFL Wolfsburg
Evo da ja tebi objasnim da si malo ali samo malo nepismen. Sljedeci put ukljuci caps lock pa napisi NAJ BOLJI. Ziv ti meni bio.Sapuiza je napisao/la:Kako ce dovesti Teveza i Llorentea ksd oni igraju u naj boljem kiupu na svijetu. Ako ne vjerujes objasnit ce ti Glupba i vrticki mod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma znam, nego preko mobitela pisao pa sve zbrljao.masteRofPoker je napisao/la:Evo da ja tebi objasnim da si malo ali samo malo nepismen. Sljedeci put ukljuci caps lock pa napisi NAJ BOLJI. Ziv ti meni bio.Sapuiza je napisao/la:Kako ce dovesti Teveza i Llorentea ksd oni igraju u naj boljem kiupu na svijetu. Ako ne vjerujes objasnit ce ti Glupba i vrticki mod.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- kraljttbvb
- Kontakt:
Od Lukakua i velikih svjetskih imena do Ante Rebica 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakve veze ima Rebic sa napadom. Morata je prvi pick i on ce najvjerovatnije doci, problem je u Realu ne u Wolfsburgu. Vukovi su spremni dati vise od 20mil eura, Real bi ga dao za 18 sa klauzulom da ga moze otkupiti za 30 sto Wolfsburgu ne odgovara Plan B je Lukaku. Vukovi ce mozda dovesti jos jednog napadaca koji moze igrati i poziciju krilnog napadaca, a u kombinaciji je veoma talentovani Raul Jimenez cije je obestecenje vise od sedam miliona (7,4 mil eura).Popularno "Monster" i pored svoje visine od 190 cm vrlo je pokretljiv i odlican tehnicar. Bice vruca roba na trzistu. On bi se odlicno uklopio, a zamjenio bi i Olu koji je tu jos kratko.Imati Moratu i Raula u napadu pored veoma talentovanih Stolzea i Zawade je fantasticno. Valjda ce biti nesto od silnih spekulacija.kraljttbvb je napisao/la:Od Lukakua i velikih svjetskih imena do Ante Rebica
On ce biti ozbiljna konkurencija za drugo mjesto, to je evidentno.Finansijski su mocniji od konkurencije i oni ce to uz odlican rad Aloffsa znati iskoristiti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve veze ima Rebic sa napadom. Morata je prvi pick i on ce najvjerovatnije doci, problem je u Realu ne u Wolfsburgu. Vukovi su spremni dati vise od 20mil eura, Real bi ga dao za 18 sa klauzulom da ga moze otkupiti za 30 sto Wolfsburgu ne odgovara Plan B je Lukaku. Vukovi ce mozda dovesti jos jednog napadaca koji moze igrati i poziciju krilnog napadaca, a u kombinaciji je veoma talentovani Raul Jimenez cije je obestecenje vise od sedam miliona (7,4 mil eura).Popularno "Monster" i pored svoje visine od 190 cm vrlo je pokretljiv i odlican tehnicar. Bice vruca roba na trzistu. On bi se odlicno uklopio, a zamjenio bi i Olu koji je tu jos kratko.Imati Moratu i Raula u napadu pored veoma talentovanih Stolzea i Zawade je fantasticno. Valjda ce biti nesto od silnih spekulacija.kraljttbvb je napisao/la:Od Lukakua i velikih svjetskih imena do Ante Rebica
On ce biti ozbiljna konkurencija za drugo mjesto, to je evidentno.Finansijski su mocniji od konkurencije i oni ce to uz odlican rad Aloffsa znati iskoristiti.
Jasta ce nego doci svi nabrojani (Morata, Lukaku i ostali), jedva cekaju da dodju u giganta kakav je wolfsburgRebić željeno pojačanje?
Il Messaggero navodi da se talentirani nogometaš nalazi na radaru triju klubova: engleskog Southamptona, te njemačkih Wolfsburga i Schalkea. Spomenuti su klubovi navodno spremni platiti oko 4.5 milijuna eura
Prema pisanju talijanskog Il Messaggera, hrvatski nogometaš Ante Rebić (20) nalazi se na meti klubova iz Engleske i Njemačke.
Mladi napadač prešao je prošlo ljeto iz Splita u Fiorentinu. Nije se u prvoj sezoni u Seriji A naigrao: skupio je četiri nastupa i pritom postigao jedan pogodak. Još je jedan gol dodao u jedinoj utakmici koju je odigrao u Talijanskom kupu.
Hoće li i sljedeće sezone ostati u toskanskom klubu, zasad je neizvjesno. Talijanski su mediji posljednjih tjedana pisali da bi mogao na posudbu, spominjala se i mogućnost da će biti razmijenjen, a sada Il Messaggero navodi da se talentirani nogometaš nalazi na radaru triju klubova: engleskog Southamptona, te njemačkih Wolfsburga i Schalkea. Spomenuti su klubovi navodno spremni platiti oko 4.5 milijuna eura.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hahaha, pa vi tri mjeseca pokusavate dovesti igraca iz Freiburga da biste skontali da ga ne mozete dovesti. Wolfsburg vam je konkurencija, tjesi se 
Ante moze doci samo kao treci napadac koji moze igrati i krilo o cemu sam pisao ranije.Ante Rebic je krilni napadac, ne centarfor.
Ante moze doci samo kao treci napadac koji moze igrati i krilo o cemu sam pisao ranije.Ante Rebic je krilni napadac, ne centarfor.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tema je VFL Wolfsburg!, tako da ne kontam sto se odmah kacis za BVB i njihovu transfer politiku.FRANK RIBERY je napisao/la:Hahaha, pa vi tri mjeseca pokusavate dovesti igraca iz Freiburga da biste skontali da ga ne mozete dovesti. Wolfsburg vam je konkurencija, tjesi se![]()
Ja samo kazem da malo realnosti nije na odmet
Po tvom pisanju vecina ovih dobrih igraca koje vfl hoce jedva cekaju da igraju u nekom selu, za neki prosjecni klub sa plasticnim navijacima
Realnost je sasvim drugacija: ljudi cekaju da vide mogu li u neki bolji klub preci, ako ne onda i volfsburg dolazi u opticaj
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Gustavo je imao ponudu Arsenala pa je prešau u seoski klub sa plastičnim navijačima, o De Bruyne da ne pričam. Tebi, i većina navijača BVB je krivo što će WOlfsburg u narednim sezonama biti ozbiljna konkurencija. Pišeš postove kao da ja izmišljam ove špekulacije po medijima, samo prenosim šta se piše, kraj priče!
Hoce li doći Morata, Lukaku ili neko treći ne ulazim u to, ne navijam za ovaj klub pa me previše ne interesuje.
Ja napišem , WOlfsburg bi mogao uz top napadača dovesti još jednog koji može igrati i krilnu poziciju, ti pišeš od Lukakua spali na Rebića. Daj Boze da im treći napadač bude ovaj momak, kojem je tek 20 godina i čiji potencijal je zaista ogroman.
Hoce li doći Morata, Lukaku ili neko treći ne ulazim u to, ne navijam za ovaj klub pa me previše ne interesuje.
Ja napišem , WOlfsburg bi mogao uz top napadača dovesti još jednog koji može igrati i krilnu poziciju, ti pišeš od Lukakua spali na Rebića. Daj Boze da im treći napadač bude ovaj momak, kojem je tek 20 godina i čiji potencijal je zaista ogroman.
- Omerbavarac
- Kontakt:
10. augusta prijateljska utakmica sa ovogodisnjim finalistom LP-a i osvajacem Primere. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vraca se Mandzukic...Wolfsburg do titule 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da, ostali su još detalji da se dogovore. Wolfsburg mu je ponudio platu veću od 8 mil eura, što konkurencija nije željela. Mario je igrač svijetske klase kakvog su tražili. Vijest nije službena, dok ne potvrde za mene je samo spekulacija. Mandzukic je nedavno izjavio da zeli ostati u Bundesligi.adnan24 je napisao/la:Vraca se Mandzukic...Wolfsburg do titule
Nastavljaju se mutni poslovi izmedju VW filijala. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako se Mandzo vrati u Vukove, to znaci da je odbio Domuzare 
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sve da se sruši BVB!Hare_BvB je napisao/la:Nastavljaju se mutni poslovi izmedju VW filijala.
Dolazak MAndzukica nije realan, ma koliko bih ja volio da on ostane u Bundesligi.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Definitivno ako se mario vrati medju vukove, postaju u najmanju ruku ravnopravni zucama, igraci su im dosta dobri na sp-u, olic perisic gustavo de bruin rodrigez itd, uz jos par solidnih pojacanja mislim da ce biti spremni da preteknu salke i leverzguzen, para imaju i pametno trose!
Vukovi su sve demantirali i rekli da ga nemaju namjeru dovodit..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bilo bi odlicno da Mandzo dodje u Wolfsburg,malo bi poremetili Bayernove planove da Bundesligu dovedu u rang Skotske premijer lige.Ovako ode jos jedan odlican igrac iz Bundeslige a kako stvari stoje,osim Immobilea tesko da ce doci neko znacajnije ime.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I da su zainteresovani neće to reći javno, ovakvi transferi se rade daleko od javnost. Mario je krupna riba, mnogi klubovi ga žele i samo tajno se i može dovesti. Vijest nigdje nije demantovao Aloffs. Logično je da su se okrenuli nekom drugom pored Lukakua i Morate. Chelsi traži 40 mil eura i to neće platiti nijedan klub na dunjaluku, a Morata bi prije u Juventus.Lillard je napisao/la:Vukovi su sve demantirali i rekli da ga nemaju namjeru dovodit..
Šansa da dođe Mandzukuc je 5 posto. Para za njega imaju, no pitanje je da li će ga privući i ambicijama. U upravi Bayerna sjedi prvi čovjek VW, Martin WInterkorn. ZA mene bi ostanak Mandzukica u Bundesligi bila veća bomba od transfera Suareza u Barsu ili Real jer se radi o Wolfsburgu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.