To komentator spomene kad Misimovic uputi najjednostavniji pas prema Dzeki.Pametuglavu je napisao/la:Jedino ako Dzeko zabije iz centar suta od Misimovica.darker10 je napisao/la:Znaci u subotu cemo najmanje 100 put cut za vezu iz Wolfsburga.
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne mogu nikako biti trezven i dati normalnu i objektivnu konstataciju...jebga.
Idemoooooo!!!!!
[youtube][/youtube]
Idemoooooo!!!!!
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
jesi siguran u ovo što pričaš ?Fudo je napisao/la:Kad se gledaju sve ove ostale utakmice( - nigerija vs iran ) vidi se da smo mi jedna od repki koje imaj najsporiji tempo igre, cak i costa rica dost brze igra od nas
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Malo se gubi, ali ono što je možda mislio reći i sa čim se slažem je naša bezidejna i spora igra u situaciji kada se približimo protivničkom golu.nedim93 je napisao/la:jesi siguran u ovo što pričaš ?Fudo je napisao/la:Kad se gledaju sve ove ostale utakmice( - nigerija vs iran ) vidi se da smo mi jedna od repki koje imaj najsporiji tempo igre, cak i costa rica dost brze igra od nas
Premalo smo igrača imali u završnici, samim tim i premalo riješenja, a naši šutevi su uglavnom bili van 16m.
Nismo bili konkretni, a dosad nas je baš to krasilo.
Protiv Nigerije moramo biti ubojiti, i konstantno opasni po njihov gol, sa 4-5 igrača u završnici, jer njihova odbrana nije dovoljno kvalitetna da im mi, takvom igrom, ne bi mogli dati 2 ili 3 gola.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
bolji njih qurac JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- hule_barca
- Kontakt:
Siguran sam da dobijamo ovo sutra. Ne treba ići grlom u jagode, ali evidentno je da bi nam jedan rani gol sjeo k'o kec na desetku. Ja sam za pristup da se ostavi ista formacija, možda samo povući Lulića na beka i Višću na krilo, Kolašinca na stopera umjesto Biće. Udariti presing prvih 15-20 minuta, pokušati im tako dati gol poslije neke greške i onda smiriti igru, tj. primijeniti recept sa prijateljskih utakmica protiv Obale i Meksika iz prvog poluvremena. Samo me strah da se Enyama ne razbrani.
Mes Que Un Club
Što se bliži utakmica ja sam sve skloniji da mi trebamo početi sa Vedom i Edinom.. Pogledajte Italijane danas, oprezna igra, slučajan gol primili i nema nazad....
evo šta sam ja zapazio iz utakmice sa Argentinom, a što ti kažeš naša bezidejna igra u zadnjoj trećini.Amar Dzeko je napisao/la:Malo se gubi, ali ono što je možda mislio reći i sa čim se slažem je naša bezidejna i spora igra u situaciji kada se približimo protivničkom golu.nedim93 je napisao/la:jesi siguran u ovo što pričaš ?Fudo je napisao/la:Kad se gledaju sve ove ostale utakmice( - nigerija vs iran ) vidi se da smo mi jedna od repki koje imaj najsporiji tempo igre, cak i costa rica dost brze igra od nas
Premalo smo igrača imali u završnici, samim tim i premalo riješenja, a naši šutevi su uglavnom bili van 16m.
Nismo bili konkretni, a dosad nas je baš to krasilo.
Protiv Nigerije moramo biti ubojiti, i konstantno opasni po njihov gol, sa 4-5 igrača u završnici, jer njihova odbrana nije dovoljno kvalitetna da im mi, takvom igrom, ne bi mogli dati 2 ili 3 gola.
Veliki problem je bio formacija Argentine, mnogo ljudi je proziva kao lošom al ono je veoma pametno postavljeno, a to je zbog one trojke nazad koja nije išla naprijed nikako i svaka naša kontra je dočekana postavljenom odbranom Argentine. Ono je totalno upalilo protiv nas, iako smo im ionako naravno stvorili mnogo šansi, ali da nisu onako igrali mi bi bili mnogo opasniji sigurno.
Uzevši u obzir da je Nigerija kao i svaka Afrička zemlja neorganizovana i nedisplinovana do bola, očekujemo mnogo izgubljenih lopte sa njihove strane, i mnogo šansi za nas. Naravno da ne očekujem lagan meč, al sam potajno optimističan
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
jesu se i skupili,vidi rin tin tina ljubi ga adžika pape.....fukarezv je napisao/la:bolji njih qurac
![]()
![]()
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Odigrao sedmični i sad čekam još BiH za 200
Biće to dvostruko slavlje nadam se.
Biće to dvostruko slavlje nadam se.
Ronaldo - Isco - Bale
osta Avdija i bez mobitelafukarezv je napisao/la:bolji njih qurac
![]()
![]()
svi osim bicakcica i jesu samo za pokerafukarezv je napisao/la:bolji njih qurac
![]()
![]()
to je jedino sto ce igrat na SP,
ovo im najveca zanimacija na turniru
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Italijani nisu meda mogli naprijed u drugom poluvremenu, u prvom su još i bili opasni. Najvažnije je da mi imamo ideju u napadu, ako nema ideje džaba ti i pet napadača.gost je napisao/la:Što se bliži utakmica ja sam sve skloniji da mi trebamo početi sa Vedom i Edinom.. Pogledajte Italijane danas, oprezna igra, slučajan gol primili i nema nazad....
Upravo, a morali su stizati rezultat. što znači, ideja o tome da će Vedo unijeti preokret u 70 minuti i da ćemo postati opasniji je vrlo klimava. Naprosto, igrači su tada umorni, baš kao Italija danas.DukeOfWellington je napisao/la:Italijani nisu meda mogli naprijed u drugom poluvremenu, u prvom su još i bili opasni. Najvažnije je da mi imamo ideju u napadu, ako nema ideje džaba ti i pet napadača.gost je napisao/la:Što se bliži utakmica ja sam sve skloniji da mi trebamo početi sa Vedom i Edinom.. Pogledajte Italijane danas, oprezna igra, slučajan gol primili i nema nazad....
Bilo bi dobro utakmicu riješiti u prvih trideset minuta.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nigerija nigerijanac, Niger nigerijac.dinoze je napisao/la:Naravno da se zovu Nigeri ili Nigerijci a iz Nigerije Nigerijanci, kao sto se iz Gane zovu Ganci. U novinama nekada koriste naziv stanovnici Nigera zasto sto sami nisu sigurni i vecina novinara u BiH je neskolovana. Pusti ga vidis da lupa kao maksum po diviziji cuj prijavio post a maternji jezik ne zna.revan je napisao/la: Ali...kako ćemo zvati stanovnike Nigera, zemlje koja graniči sa Nigerijom? Nisu li oni Nigeri?![]()
Ali pitanje je kako se zovu stanovnici Gane u odjelu, mozda ele-Ganci?
Dinoze ako je niger iz Niger, onda ti nisi My Moon iz Bosne.
BiH - Nigerija 1-0 Dzeko 83'
ma ljudi treba oprezno igrati ,sa vedom se nece 100% krenuti od pocetka,susic je sam rekao da nece srljati ,da nama vise godi nerijeseno nego nigerijcima ,oni ce morati napasti.
zasto mjenjati formaciju i igrace poslije onako takticki odigrane utakmice,pa onako sigurni nismo bili u defanzivi ja ne pamtim ,i to protiv jedne argentine .nigerija je prelosa u odbrani i bice tu prostora bruka
vazno je biti siguran u odbrani a ne primiti neki gol pa onda igrati protiv zatvorene nigerije ,e tad bi tek tesko bilo. Ovako ce nasi krilni igraci ,miske i dzeko imati puno prostora protiv slabe odbrane nigerije,nista oni nisu bolji od obale ,vidili smo protiv obale kako su grijesili njihovi odbramebeni igraci.
miske mora igrati jer potrebne su nam njegove lopte. vedi dat sansu od 60.-65 .minute i to je to
ni sejo ne treba igrati,treba poceti ista odbrana ,sejo zaluta cesto ode previse napad i ostane rupa na lijevom beku,bicakcic nije sad toliko los ,drugo je messi i co a drugo je ova nigerija.
odbrana je nasa boljka a napad ce dat jedan dva gola to je sigurno
bojim se samo da susic ne zasere nesto i pocne pametovat,najavio je nekog novog igraca (da nije tino
) ,nadam se da nece toga biti da ce biti isti sastav
zasto mjenjati formaciju i igrace poslije onako takticki odigrane utakmice,pa onako sigurni nismo bili u defanzivi ja ne pamtim ,i to protiv jedne argentine .nigerija je prelosa u odbrani i bice tu prostora bruka
vazno je biti siguran u odbrani a ne primiti neki gol pa onda igrati protiv zatvorene nigerije ,e tad bi tek tesko bilo. Ovako ce nasi krilni igraci ,miske i dzeko imati puno prostora protiv slabe odbrane nigerije,nista oni nisu bolji od obale ,vidili smo protiv obale kako su grijesili njihovi odbramebeni igraci.
miske mora igrati jer potrebne su nam njegove lopte. vedi dat sansu od 60.-65 .minute i to je to
ni sejo ne treba igrati,treba poceti ista odbrana ,sejo zaluta cesto ode previse napad i ostane rupa na lijevom beku,bicakcic nije sad toliko los ,drugo je messi i co a drugo je ova nigerija.
odbrana je nasa boljka a napad ce dat jedan dva gola to je sigurno
bojim se samo da susic ne zasere nesto i pocne pametovat,najavio je nekog novog igraca (da nije tino
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mi prije svega ne smijemo dozvoliti da imamo minus nakon 70 minuta igre, to nam se moglo desiti protiv Argentine, sutra ne smije. I za dvije klase lošija ekipa ima dobru šansu da odbrani vodstvo u zadnjih 20 minuta, a kamo li ekipa nešto malo slabija od nas.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sušić je najavio jednu promjenu u sastavu a to je vjerovatno Ibišević. Pretpostavljam da će Bičakčić na klupu, a Lulić na beka, što je po meni veliki fail
.
Ronaldo - Isco - Bale
to ne smije raditiAmar Dzeko je napisao/la:Sušić je najavio jednu promjenu u sastavu a to je vjerovatno Ibišević. Pretpostavljam da će Bičakčić na klupu, a Lulić na beka, što je po meni veliki fail.
moraju biti dupli bekovi ko i proslu tekmu
da i lulic i hajrovic pomazu u defanzivi ovim pravim bekovima ,to je ekstra funkcionisalo u proslom mecu
sa ovom promjenom lulicu ne bi imo ko pomagat a naprijed ne bi imo krila na lijevoj strani,nece ibisevic krilo igrat
male su sanse za ovu opciju (nadam se
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.