FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 20 jun 2014, 18:52

ne bitno al nisam javno ovdje pisao za kajkuta,tek se neki dan saznalo da je raskinuo ugovor,prije toga Amar je stupio u kontakt s njim i doslovno je rekao ako do kraja ne ode vani potpisuje za nas,sta ce se desiti vidjet cemo(nadam se ovaj put da mu zena nece reci NE) ;) :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 jun 2014, 18:59

super je napisao/la:ne bitno al nisam javno ovdje pisao za kajkuta,tek se neki dan saznalo da je raskinuo ugovor,prije toga Amar je stupio u kontakt s njim i doslovno je rekao ako do kraja ne ode vani potpisuje za nas,sta ce se desiti vidjet cemo(nadam se ovaj put da mu zena nece reci NE) ;) :D
Sto se pravdas pacenicima? Pusti ih neka pate i izbacuju frustracije. Nije im lako.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jun 2014, 19:04

@super-ma dovesce se,raja zaboravljaju kako brko iskopa igrace,preko noci,po potrebi,citaj:urdinov.
Ja bi licno volio da sva cetvorica odu,iz raznih razloga:stana,jer je sasluzio iskorak u karijeri+lova za njega,tomo jer mislim da je poslje evrope prilika za fine pare za njega,takodjer,a bio je fer maximalno,svraka i jamak,neki ih vole,neki ih mrze,ali su nasi i nek idu da obezbjede sebi egzistenciju,a bez njih mozemo...vidjelo se to vec.

Evropa ce biti u ovom sastavu +2 prinove,a poslje kud koji,mili moji :lol: ,nek se uzme kes,vrate dugovi i da opet udaramo po pl ;)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 jun 2014, 19:56

Meni je @super licno rekao ima mjesec dana da smo stupili u kontakt sa Kajkutom, tako da prozivanje i sl forumasa @super nema smisla. @ super samo nastavi...pusti pacenike.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2014, 20:22

Ovdje ima nekih diletanata koji bi sve svoje dali samo da ne uspije ova Željina misija sa podmlađivanjem ekipe. On nama, laik obični, dođe ovdje palamuditi da to nije pravi put, da se ne radi kako treba.. Pa šta treba klub uraditi? Ubaciti sve kadete i juniore a sve iole iskusnije igrače otjerati? Pa gdje bi onda bio? U šta bi ti momci izrasli? Pa izrasli bi u ovog @amypitara, tj. neznalice bi postali, diletanti i mogli bi svoju pamet prosipati samo na forumu.

Hvala Bogu pa nije tako, hvala Bogu pa ima nekoliko iskusnih igrača koji će našu mladost dići na noge, hvala Bogu pa će doći pojačanja koja će osvježiti ovu ekipu, samo sabura, nemojte da vas poremete ove pitarske želje, jer želje su jedno a mogućnosti su drugo..
Nedavno sam vadio postove ovog @amypitar u kojima je u januaru najavlljivao šetanje, razvaljivanje, punjenje svakog u ovoj ligi, a šta bi.. Evo opet mu ista priča

Svaki momak koji navija za Sarajevo i koji želi korektnu raspravu, Bujrum, objasnićemo mu kako stvari stoje na najbolji način, zašto se odmah ne ubacuju svi mladi igrači, pa pogledajte samo Manchester United, ili Liverpool od 2009 do početka prošle sezone, pa Milan, Inter i tako dalje, ništa preko noći..

Ali ne možemo objašnjavati jedno te isto likovima koji namjerno potenciraju priču da je ova politika ubleha ( @amypitar ) Zamolio bih administraciju da obrati malo pažnju na ovo jer prelazi granicu svake normalne rasprave i postalo je već odavno j3beno trollanje teme..
Toliko :bih:

I da, što se tiče Kajkuta, @super i ja smo ga najavili prije tačno mjesec dana, ja doduše sa inicijalima a @super mi je to potvrdio na PP. Samo lagano ;)
Ja te volim, volim Željo..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 20:49

gio10 je napisao/la:Ovdje ima nekih diletanata koji bi sve svoje dali samo da ne uspije ova Željina misija sa podmlađivanjem ekipe. On nama, laik obični, dođe ovdje palamuditi da to nije pravi put, da se ne radi kako treba.. Pa šta treba klub uraditi? Ubaciti sve kadete i juniore a sve iole iskusnije igrače otjerati? Pa gdje bi onda bio? U šta bi ti momci izrasli? Pa izrasli bi u ovog @amypitara, tj. neznalice bi postali, diletanti i mogli bi svoju pamet prosipati samo na forumu.

Hvala Bogu pa nije tako, hvala Bogu pa ima nekoliko iskusnih igrača koji će našu mladost dići na noge, hvala Bogu pa će doći pojačanja koja će osvježiti ovu ekipu, samo sabura, nemojte da vas poremete ove pitarske želje, jer želje su jedno a mogućnosti su drugo..
Nedavno sam vadio postove ovog @amypitar u kojima je u januaru najavlljivao šetanje, razvaljivanje, punjenje svakog u ovoj ligi, a šta bi.. Evo opet mu ista priča

Svaki momak koji navija za Sarajevo i koji želi korektnu raspravu, Bujrum, objasnićemo mu kako stvari stoje na najbolji način, zašto se odmah ne ubacuju svi mladi igrači, pa pogledajte samo Manchester United, ili Liverpool od 2009 do početka prošle sezone, pa Milan, Inter i tako dalje, ništa preko noći..

Ali ne možemo objašnjavati jedno te isto likovima koji namjerno potenciraju priču da je ova politika ubleha ( @amypitar ) Zamolio bih administraciju da obrati malo pažnju na ovo jer prelazi granicu svake normalne rasprave i postalo je već odavno j3beno trollanje teme..

I da, što se tiče Kajkuta, @super i ja smo ga najavili prije tačno mjesec dana, ja doduše sa inicijalima a @super mi je to potvrdio na PP. Samo lagano ;)

Cuj misija. :lol:
Sta me boli **** za vasu misiju( u koju ne vjeruje ni familija vase Uprave).Ja sam samo rekao da vam je podmađivanje ekipe vise nego smijesno, dok vam je u prvoj postavi igraju starci poput Jamaka,Selimovica,Svrake ,Antolovica,Bucan.
To je cisto moje misljenje( a boga mi i vecine navijaca Zelje),i ne vidim sta je tu trollanje.Nema potreba da se nerviras,smiri malo strasti, inace ces brzo na gastroskopiju. ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 jun 2014, 20:51

amypitar je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ovdje ima nekih diletanata koji bi sve svoje dali samo da ne uspije ova Željina misija sa podmlađivanjem ekipe. On nama, laik obični, dođe ovdje palamuditi da to nije pravi put, da se ne radi kako treba.. Pa šta treba klub uraditi? Ubaciti sve kadete i juniore a sve iole iskusnije igrače otjerati? Pa gdje bi onda bio? U šta bi ti momci izrasli? Pa izrasli bi u ovog @amypitara, tj. neznalice bi postali, diletanti i mogli bi svoju pamet prosipati samo na forumu.

Sta me boli **** za vasu misiju
Super, haj sad u skokovima...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jun 2014, 20:51

Amy@ sta ti podrazumjevas pod podmladivanjem ??
Po tvom treba da ukinemo seniore pa nek onda igraju juniori i kadeti e to ce po tebi biti podmladivanje ccc.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jun 2014, 20:54

Nemojte ga citirati, ja mislim da sam mu fino objanio, on opet po svom, eto on nama našao otvarati oči :urnebes:

Baš, treba seniore ukinuti i registrovati juniore, to je podmlađivanje ekipe po nekima :lol:
Ja te volim, volim Željo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2014, 20:55

evo sad smo saznali i da su igrači od 25 i 26 godina starci. svaki dan nešto novo naučiš na ovom forumu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jun 2014, 21:00

ChWilla je napisao/la:evo sad smo saznali i da su igrači od 25 i 26 godina starci. svaki dan nešto novo naučiš na ovom forumu.
staviš na ignor i nemaš nikakvu potrebu da takvom liku nešto objašnjavaš..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2014, 21:21

terabajt je napisao/la:Amy@ sta ti podrazumjevas pod podmladivanjem ??
Po tvom treba da ukinemo seniore pa nek onda igraju juniori i kadeti e to ce po tebi biti podmladivanje ccc.

Podmlađivanje je kad umjesto Hodzica,dovedes kvalitetnog mladog igraca recimo Kuzmanovica iz Zvijezde,ili Mesanovica koji je trenutno slobodan igrac.A ne Turkovica koji je dosao samo sto je dzaba,ali opet moras mu dati platu, mada si svjesan da je igrac za klupe. Ili kad prodas Jamaka/Svraku,pa dovedes recimo Grahovca(naveden kao primjer).E sad ce neko reci otkud pare. :?
Pa sto se doveo Turkovic i pregovara se sa Kajkutom(od kojeg kasnije nemas nista)za njihove plate se mogli dovesti ovi gore igraci(bez Grahovca).Podmlađivanje nije dovođenje Kajkuta.Nikako se ne trebaju ukinuti seniori,ako imaju kvalitet kao Tomic,Stanic,golman Antolovic itd.Igraci na kojima klub moze dobro zaraditi.
Bez ulaganja u mlade talentovane igrace iz cijele BiH,tesko se i jedan klub moze pouzdati samo u svoj OP.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 jun 2014, 21:31

amypitar je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Amy@ sta ti podrazumjevas pod podmladivanjem ??

Podmlađivanje je kad umjesto Hodzica,dovedes kvalitetnog mladog igraca recimo Kuzmanovica iz Zvijezde,ili Mesanovica koji je trenutno slobodan igrac.A ne Turkovica koji je dosao samo sto je dzaba,ali opet moras mu dati platu, mada si svjesan da je igrac za klupe. Ili kad prodas Jamaka/Svraku,pa dovedes recimo Grahovca(naveden kao primjer).E sad ce neko reci otkud pare. :?
Pa sto se doveo Turkovic i pregovara se sa Kajkutom(od kojeg kasnije nemas nista)za njihove plate se mogli dovesti ovi gore igraci(bez Grahovca).Podmlađivanje nije dovođenje Kajkuta.Nikako se ne trebaju ukinuti seniori,ako imaju kvalitet kao Tomic,Stanic,golman Antolovic itd.Igraci na kojima klub moze dobro zaraditi.
Bez ulaganja u mlade talentovane igrace iz cijele BiH,tesko se i jedan klub moze pouzdati
samo u svoj OP.
A koje su to tvoje reference da pametujes na ovoj temi?
Je li neko trazio pomoć, prijedloge, sugestije...?

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 20 jun 2014, 21:31

Danas nasi igrali na 2 gola u dvije ekipe podijeljeni...pobijedila zuta ekipa 4 1...golove dali za zute 3 turkovic i jedan kvesic a za plave bajic.....sljedeca tekma sa hrvatskim prvoligasem i generalna sa vekezom...volim te zeljooo

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 jun 2014, 21:36

Nikada se ne raspravljaj s glupim ljudima,oni će te povući dole,na njihov nivo,i tu će te pobijediti s iskustvom.. (Mark Twain)
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 20 jun 2014, 21:51

ChWilla je napisao/la:evo sad smo saznali i da su igrači od 25 i 26 godina starci. svaki dan nešto novo naučiš na ovom forumu.
Normalno da su starci kad mu je 12 g.
Sta mu odgovarate koji klinac, svaka 2-3 dana postavljaju ista pitanja...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 jun 2014, 22:11

Uzmi prvih 11 i vidjet ces da imate jednu od najstarijih ekipa u ligi. Od ovih jacih, samo Zrinski je stariji. Toliko o vasem podmladjivanju. Niti jednog igraca niste promovisali proteklu sezonu. Popunjavanje klupe omladincima iz razloga sto nemate para za pojacanje, niti u jednoj ligi ili klubu se ne zove podmladjivanje. Dovodjenje Bajica, Turkovica, onog iz Zvijezde, ne naziva se podmladjivanjem. Podmladjivanje je ono sto je recimo Hajduk uradio ili Partizan protekle sezone. Mislim, vjerujte u sta god zelite vasa stvar, ali ostali vide kako stvari stoje kod vas po tom pitanju.
Fudbal nije ni poceo a nece ni zavrsiti sa nasom ligom. Ima mnostvo klubova u Evropi koji rade na sistemu mladih igraca i promovisanja istih, ti klubovi ne radi ni priblizno kao vi.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 jun 2014, 22:14

Pa shvati da nas je briga za vase misljenje :stop:
Željeznicar za život cijeli !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 20 jun 2014, 22:16

Evo još jedan sa referencom da objasni neke stvari.
Vjerujem da se radi ovrlo uspješnim ljudima, iza kojih su rezultati, karijere, pare,...

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 22:20

pisac je napisao/la:Uzmi prvih 11 i vidjet ces da imate jednu od najstarijih ekipa u ligi. Od ovih jacih, samo Zrinski je stariji. Toliko o vasem podmladjivanju. Niti jednog igraca niste promovisali proteklu sezonu. Popunjavanje klupe omladincima iz razloga sto nemate para za pojacanje, niti u jednoj ligi ili klubu se ne zove podmladjivanje. Dovodjenje Bajica, Turkovica, onog iz Zvijezde, ne naziva se podmladjivanjem. Podmladjivanje je ono sto je recimo Hajduk uradio ili Partizan protekle sezone. Mislim, vjerujte u sta god zelite vasa stvar, ali ostali vide kako stvari stoje kod vas po tom pitanju.
Fudbal nije ni poceo a nece ni zavrsiti sa nasom ligom. Ima mnostvo klubova u Evropi koji rade na sistemu mladih igraca i promovisanja istih, ti klubovi ne radi ni priblizno kao vi.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja mislim da si ti to baš fino skontao. :tralala:
Mićo je Fićo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.