Evo sam malo pratim ove Kanadjane,golman ih ukopa(50% odbrana u prvoj
Horde,rekoh ti ja da ce to Memphis okrenuti sad pa sad
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jel' možda ti mene znaš odnekud drugoneko_iz_mase je napisao/la:Hvala. A i danas se fino pogadjalo
Evo sam malo pratim ove Kanadjane,golman ih ukopa(50% odbrana u prvoj) , dok ovaj Miler sve brani(18 odbrana)
Horde,rekoh ti ja da ce to Memphis okrenuti sad pa sad
ovaj je listic prosao.CRNI_SA je napisao/la:Huleee je napisao/la:athl. bilbao-tenerife 1
wigan-tottenham 2
aston villa-burnley 1
sochaux-lyon 2
mirassol-santos 2
sta mislite. bili mogao proci?![]()
![]()
Devil je napisao/la:@Neutral
Videli bednih Portugalaca,ne mozes ih uhvatiti pa da si Bog.
Esii TM87 je napisao/la:ja uzeo 100..
Blackburn
Roma
Athl.Bilbao
Marseille
Wolfsburg
Porto
kvota 33 na 3 markice...nije lose ni malo
Čovjek je 100 dobio... A i to su najljepše pare, na 3 marke, a ti 300 uložio, šta da si fulo ?!Nigdje te nema osim ako nemaš dubok đep a to ovdje nema svak...Flash_28 je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:ja uzeo 100..
Blackburn
Roma
Athl.Bilbao
Marseille
Wolfsburg
Porto
kvota 33 na 3 markice...nije lose ni malo
Jeli ovde svi igraju nenakve listice do 2o maraka dobitka ja sam mislio ovo ozbiljno stavlja se 50 100 maraka po tiketu. Ja juce uplati 300 maraka ovaj se fali dobio 33smjesno
I ja sam u predhodnom postu napisao...suspendovani igraci,juniori igraju... a dobra kvotaDevil je napisao/la:Evo jedan info za mec Anothosis-APEP,APEP proslo kolo kaznjen pa ce zbog toga danas igrati deca juniori vecinom,sto znaci da bi se Anorthosis trebao lagao obracunati sa njima,kvota je poprilicno mala na 1,ali zato 4+ je oko 3.SRETNO ko zeli da igra ovaj par a ja cu ga probati jos uz Roterhama,Helmonda 3+ i videcu jos nesta.
Ma nije lose vazno je biti u plusu malo sma ja iznerviran na 4 tiketa padam svaki je bio po minimalno 600 marakaEsii TM87 je napisao/la:nije pasha 33...nego 100km
kvota je 33,citaj malo.Hoces da kazez da je stoja lose???
Sta je sigurno za danas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.