cobefks je napisao/la:Ovako bi' ja to. S tim da fali desni bek ili na toj poziciji da igra Tatomirovic, ali nadam se da ce doci kvalitetan desni bek. Moze Tatko i na stopera ako se ovaj makedonac ne pokaze. I u vrhu napada eventualno da igra Bilbija, a Krste lijevo, Okic klupa.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Meni izgleda jace sa Krstom na krilu i Bilbijom u napadu
Pa dobro, to su sad slatke muke. Neka gospodin Uscuplic odluci duga je sezona, neke se rotiraju...
cobefks je napisao/la:Ovako bi' ja to. S tim da fali desni bek ili na toj poziciji da igra Tatomirovic, ali nadam se da ce doci kvalitetan desni bek. Moze Tatko i na stopera ako se ovaj makedonac ne pokaze. I u vrhu napada eventualno da igra Bilbija, a Krste lijevo, Okic klupa.
Da samo zarotirati Bilbija u napadu,a umjesto Okica ide Krste.Tatka na desnu nikako,doci ce na to mjesto novi igrac.
Ova ekipa za Premijer lige je prejaka,ali za Evrope tesko vise od drugog pretkola.
Da samo zarotirati Bilbija u napadu,a umjesto Okica ide Krste.Tatka na desnu nikako,doci ce na to mjesto novi igrac.
Ova ekipa za Premijer lige je prejaka,ali za Evrope tesko vise od drugog pretkola.
AdiFKS je napisao/la:Ne moze se bez dva zadnja vezna, ko osiguraca na sredini. To iznad super izgleda, ali je preofanzivno totalno.
Naravno,dva zadnja vezna ce ciniti Cimirot-Kostic.
Ovo je cisto malo zajebancija.Ko nije navijac Sarajeva,i kad gleda ovaj sastav, i nije mu bas do nje.
A jest im los teren gore,bas katastrofa.
Inace gore visinske pripreme, i prije rata su se odrađivale na planinama.Tu se nabija kondicja,a u Sloveniji utakmice i finiranje forme, za Evropske tekme.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.