Šta sam ja danas rekao u vezi Đžemice. Očito su riješli problem Đžeminog ugovora s Litex-om. Ako su riješili problem Đžemice dobrodošao i neka je hairli povratak kući gdje si uvijek trebao biti.rammstein je napisao/la:dzemica je zavrsenamypitar je napisao/la:Joj sa Dzemicom ,kakav bi to tim bio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pa nije više k'o prije da se moraju dovoditi samo igrači koji su slobodni.Rodman je napisao/la:Zar nije Džemo imao još 1 godinu ugovora sa Litexom?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
fcsforever
- Kontakt:
Meni čimbenik reče sa 3 se pregovara. Pisao sam ...i to da mi nije reko imena. Evo Džemica završen a nadam se još jednom.
-
fcsforever
- Kontakt:
opet PSIHO jaše
fcsforever je napisao/la:opet PSIHO jaše
Ima ih ovde vise.
Džemal Berberović za Klix.ba: Sve je dogovoreno, vraćam se na Koševo
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzemal ... /140620157
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzemal ... /140620157
Ti si opet šampion !
jos lijevi bek i 
Ovo sa Džemom izgleda završen posao, ja bih ovdje podvukao crtu i završio s dovođenjem igrača, ali ostaviti mogućnost da se dovede neko baš kvalitetan (tipa Jajalo) u zadnjim danima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znaci brate najjaci si lik na forumu ubjedljivo, potsjecas me na komsiju Sanela, inace magistra politologije, koji je vec godinama bez posla i ubijen kompleksima pa ih lijeci tako sto pere sve redom i po ulici i po netu.... a fkt. mozda si Sanel ??HercegovinaBosna je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHrammstein je napisao/la:dzemica je zavrsenamypitar je napisao/la:Joj sa Dzemicom ,kakav bi to tim bio.
-
fcsforever
- Kontakt:
HB je doktor za sve PSIHODELIJE
Sve je dogovoreno, vraćam se na Koševo
HB opet jase,covjek poznat kao taruguz nepoznatog ministra
jel Dzemo dobio vizu 
Nemojte ga ljudi molim vas prizivati, ode onda tema u k.... valja cijelo veče čitati njegove nebuloze.
----------------------------Bandovic (Plakalo)--------------
-----Dzemo (Barić)-------Mitrevski (Tatomirovic)-----Dupovac--------Puzigaca
--------------------------Cimirot--------------Kostic (Radovac)(Kovacevic)----------
----------Velkoski ( Okic)(Vusljanin)-----------------Stojcev--------------------Duljević(Puric)(Todorovic)------------
-------------------------------Bilbija------------------------
Igraci u zagradi rezerve.
-----Dzemo (Barić)-------Mitrevski (Tatomirovic)-----Dupovac--------Puzigaca
--------------------------Cimirot--------------Kostic (Radovac)(Kovacevic)----------
----------Velkoski ( Okic)(Vusljanin)-----------------Stojcev--------------------Duljević(Puric)(Todorovic)------------
-------------------------------Bilbija------------------------
Igraci u zagradi rezerve.
hilmo je napisao/la:Ovo sa Džemom izgleda završen posao, ja bih ovdje podvukao crtu i završio s dovođenjem igrača, ali ostaviti mogućnost da se dovede neko baš kvalitetan (tipa Jajalo) u zadnjim danima.
Uprava je dokazala još jednom da je agilna i da je veoma sposobna da riješi probleme.hilmo je napisao/la:Ovo sa Džemom izgleda završen posao, ja bih ovdje podvukao crtu i završio s dovođenjem igrača, ali ostaviti mogućnost da se dovede neko baš kvalitetan (tipa Jajalo) u zadnjim danima.
Ali ovo nije sve kao što reče jedan vrli čovjek BITI ĆE JOŠ POJAČANJA
SRETAN BROJ - 1725
Jbt. NATO SMO.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Čuj ovog super pametnjakovića jel dobio vizunolimit je napisao/la:HB opet jase,covjek poznat kao taruguz nepoznatog ministrajel Dzemo dobio vizu
Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 20 jun 2014, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Mićo je Fićo!
Jos je jedan igrac je vrlo blizu 
Evo i potvrde
"Sve je dogovoreno, vraćam se u bordo dres. Pregovori su okončani na obostrano zadovoljstvo. Hvala predsjedniku Edisu Kusturici, mom prijatelju i menadžeru Adisu Junuzoviću, sportskom direktoru kluba Abdulahu Ibrakoviću, direktoru Dini Selimoviću. Ponovo sam tu gdje je sve počelo. Sretan sam. Trenutno sam u Bugarskoj, saopštio sam odluku čelnicima Litexa da imam veliku želju da se vratim u Sarajevo i bili su izuzetno korektni“, kazao je Berberović
UPRAVA NAPOLJE
"Sve je dogovoreno, vraćam se u bordo dres. Pregovori su okončani na obostrano zadovoljstvo. Hvala predsjedniku Edisu Kusturici, mom prijatelju i menadžeru Adisu Junuzoviću, sportskom direktoru kluba Abdulahu Ibrakoviću, direktoru Dini Selimoviću. Ponovo sam tu gdje je sve počelo. Sretan sam. Trenutno sam u Bugarskoj, saopštio sam odluku čelnicima Litexa da imam veliku želju da se vratim u Sarajevo i bili su izuzetno korektni“, kazao je Berberović
UPRAVA NAPOLJE
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 20 jun 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.