Uglavnom nije Bosanacsimon je napisao/la:daj na pppitar079 je napisao/la:I lijevi bek rijesen.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sine dragi, totalno si nebitan. Samo tvoje pojavljivanje i tvoj komentar na zadnju vijest pokazuje koliko si jadan i patetičan. Idi u onu svoju šumu iz koje si došao, i plači. Blokiran si, komentari su ti prijavljeni.HercegovinaBosna je napisao/la: De bolan čuješ li me prešaltaj se na @super ili @arma na tim si malo pametniji.
4.10.2009.
Ja nemam info za napadača. Ali ako je napadač u pitanju to bi bilo extra. Evo raja zahuktalo se oko transfera. Sada svi šute ifcsforever je napisao/la:Mislim da je i jedan napadač u opciji...sačekajmo malo...samo malo
SRETAN BROJ - 1725
Sta je sa ovim Milanom mogli bi i sa njima bacit jednu prijateljsku
neke saradnje se spominju hehe
Dajte ljudi imena na PP.
Hvala unaprijed.
Inace ne treba pretjeravati sa pojacanjima,ubismo u pojam druge klubove.
Hvala unaprijed.
Inace ne treba pretjeravati sa pojacanjima,ubismo u pojam druge klubove.
pitic je napisao/la:Ja nemam info za napadača. Ali ako je napadač u pitanju to bi bilo extra. Evo raja zahuktalo se oko transfera. Sada svi šute ifcsforever je napisao/la:Mislim da je i jedan napadač u opciji...sačekajmo malo...samo maloju situaciju na pdf-u Sarajeva
![]()
ma nece napadac ba imamo andzusica tu i onog aganspahica, jos jedan bek dolazi golman i cekaju rasplet sa jajalom( ako ode) dolazi kaPitalac na njegovu poziciju:..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nek nikog više ne dovedu, upravi kapa do poda!!! Još jednom su pokazali da znaju šta rade.Rule_hz je napisao/la:pitic je napisao/la:Ja nemam info za napadača. Ali ako je napadač u pitanju to bi bilo extra. Evo raja zahuktalo se oko transfera. Sada svi šute ifcsforever je napisao/la:Mislim da je i jedan napadač u opciji...sačekajmo malo...samo maloju situaciju na pdf-u Sarajeva
![]()
ma nece napadac ba imamo andzusica tu i onog aganspahica, jos jedan bek dolazi golman i cekaju rasplet sa jajalom( ako ode) dolazi kaPitalac na njegovu poziciju:..
4.10.2009.
Moram i ja bacit jednu formaciju
:
..sa trenutnim igrackim kadrom.

Bez komentara za Velkoskog

Ti si opet šampion !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,BUSI,HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,BUSIIIIIIIHercegovinaBosna je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAAHAHrammstein je napisao/la:dzemica je zavrsenamypitar je napisao/la:Joj sa Dzemicom ,kakav bi to tim bio.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Cuj ekipa bez Tatka to ces tesko kod Uscuplica gledat
nego sta ako nam Kalasi dodje dajte kolektivno da saljemo kafe preko Aldina tom ministru 
simon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
brate dzeno ce u vise solucija sa 2 spica igrati krsto u spico sa nemanjom a sefko ce na krilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Evolution87
- Kontakt:
Dobrodosao Dzemice, cemu vrijeme tome i vakat. Eh jos dugoocekivani sirijac, u narednih 7 dana bi se trebao prikljuciti. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Prije samo 12 mjeseci, Umjesto Bilbije, Melunovićsimon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
4.10.2009.
Re: Odg: FK Sarajevo
Znači Bože...simon je napisao/la:Moram i ja bacit jednu formaciju:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
Ti si opet šampion !
http://****.com/sirijac-kalasi-stize-u-sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Joooj drame,danas polemisemo da nam fali desni bek, a vec dvojica dolaze. Aferim za upravu. I veliki pozdrav za covjeka iz ministarstva, prepoznat ce se hahahahahahahhaha
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nece.simon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
reko onaj nakav mali plavi iz ministarstva da ne moze dobiti dozvolu.
znas, ono radi u ministarstvu
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Nisu još administrativne prepreke riješili nisam ja još odobrio. Pričekajte..simon je napisao/la:Saga oko Sirijca Ahmada Kalasija je konačno dobila svoj epilog. Sve administrativne prepreke oko ovog transfera su riješene pa će se ovaj igrač već početkom sljedeće sedmice priključiti Bordo ekipi.
Mićo je Fićo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni nije dobro a mogu misliti kako je mom drugu hercegovini
.sve cestitke za upravu idemo FKS

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, plisek, trunks1946 i 22 gosta.