Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Bruno Kovačević : englezi su se nadali da bi ih talijani danas barem neriješenim mogli ostaviti u igri 
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj ritam dan- utakmica je poceo uzimati danak na nase komentatore. I Spaho i Suko dekoncentrisani i neinformirani. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bilo bi zanimljivo kad bi se moglo naci negdje kako kaomentatori svojih reprezentacija na SP komentarisu svoje utakmice, golove, pogotovo ovi juznoamerikanci .
malo od včrs sa HRT-a....
Balog utakmica Ita-Crc: "..i sve se ovo desava u trenutku kada vrijeme prolazi"
Vlaović utakmica Švi-Fra: "Često se događa da se ovo rijetko viđa"
"Francuzi svaki napad žele završiti udarcem na gol"
"Što su Švicarci dalje od francuskog gola biće im teže postići pogodak"
"Nije bilo prekršaja i iz tog razloga nije sviran slobodni udarac!"
"Ako Lichsteiner ode u napad, na njegovom mjestu će ostati praznina."
"Švicarska bi u drugim uvjetima protiv druge momcadi igrala sigurno bolje ..."

Balog utakmica Ita-Crc: "..i sve se ovo desava u trenutku kada vrijeme prolazi"
"Švicarska bi u drugim uvjetima protiv druge momcadi igrala sigurno bolje ..."

#Ausilio OUT
Jel to sa one stranice na fb : "Vlaovicu, ne
"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
YepOtelo je napisao/la:Jel to sa one stranice na fb : "Vlaovicu, ne"
#Ausilio OUT
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sinoc Engleska Urugvaj i Spaho komentator i slijedeca scena obara Johnson nekog Urugvajca i govori Spaho "Biiiceee" i samo se nastavi igra bez faula i Spaho nastavlja "ili neeceeee." i poce pricat' nesto tamo 
#miasanmia
Prejaka stranica.Jericho je napisao/la:YepOtelo je napisao/la:Jel to sa one stranice na fb : "Vlaovicu, ne"
![]()
![]()
Ali meni je od Vlaovica 3x bolji Beusan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Sportski komentatori
zar su ikad biliConsigliere je napisao/la:Ovaj ritam dan- utakmica je poceo uzimati danak na nase komentatore. I Spaho i Suko dekoncentrisani i neinformirani.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jericho je napisao/la:malo od včrs sa HRT-a....
Balog utakmica Ita-Crc: "..i sve se ovo desava u trenutku kada vrijeme prolazi"![]()
"Švicarska bi u drugim uvjetima protiv druge momcadi igrala sigurno bolje ..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je li vlaović komentator ili nešto kao gost komentator?
Su-komentator
a ustvari mlati praznu slamu
Meni je ipak Balog najjači na HRT-u sa svojim doskočicama tipa "...i to je ta lopta sa očima Pirla...." ili ".....netipična igra Talijana...." ili xy je promašio loptu i veli "....netipično za njega...."

Meni je ipak Balog najjači na HRT-u sa svojim doskočicama tipa "...i to je ta lopta sa očima Pirla...." ili ".....netipična igra Talijana...." ili xy je promašio loptu i veli "....netipično za njega...."
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava je napisao/la:Su-komentator![]()
ma ja,ništa novo,samo nek se puno priča,a ustavri puno šuplje priče
- Goalgetter
- Kontakt:
Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.
koga ćemo imati čast slušati noćas u 00.00h? 
- Consigliere
- Kontakt:
Spahu vjerovatno ne... Ja mislim da su dogovorili rotaciju na nase tri tekme. Nadam se Kristicu, ali nije mi toliko bitno jer gledam vani, pa...Chinaglia je napisao/la:koga ćemo imati čast slušati noćas u 00.00h?
Fit Tony: I keep my friends close...
Kristić komentarise obje tekme nase i protiv Nigerije i protiv IranaConsigliere je napisao/la:Spahu vjerovatno ne... Ja mislim da su dogovorili rotaciju na nase tri tekme. Nadam se Kristicu, ali nije mi toliko bitno jer gledam vani, pa...Chinaglia je napisao/la:koga ćemo imati čast slušati noćas u 00.00h?
Goalgetter je napisao/la:Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.![]()
![]()
![]()
![]()
odakle je ovo,ovaj tekst?
[youtube][/youtube]
Istinu zbori covjek. Iran ga je poslusao i rezultat je tu.Goalgetter je napisao/la:Da je Vlaović izbornik BIH sigurno nebi izgubili jučerašnju utakmicu jer on je više puta tijekom utakmice otkrio tajnu kako zaustaviti Messia "ne treba cuvati Messia nego prostor u koji on moze ući". Siguran sam da je Ancelotti pozorno slušao Vlaovića i da će tu tajnu prenjeti stoperima Reala i da će Messijeva karijera uskoro krenuti nizbrdo, a sve zbog genijalne Vlaovićeve analize.![]()
![]()
![]()
![]()
Vlaovicu
Velide.. otac te J ! ti si komentator, a ne sudija ! Usput, jedan od najboljih golova do sada na SP ! komentar, kao da ga je Bosni dao.... Boze

Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.