Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Sent from my Home using fingers
-
Boskvalitet
- Kontakt:
ko sto je se i on sageoKaunas je napisao/la:svi vi koji pljujete po momku, možete mu se sageti
Protiv Argentinaca je kod prvog gola sageo glavu, a kod drugog okrenuo guzicu kao da je neki prigradski turnir u pitanju a ne Svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Jedno su želje, a drugo je kvalitet. Dobar stoper ali očekivao sam više od njega. Valjda se srede uskoro papiri za Arslanagića pa da vidimo kakav je on.
On je mene sinoc na suze natjerao pa ti pricaj.Neutral je napisao/la:U nas se kritika zove pljuvanje.
Protiv Argentinaca je kod prvog gola sageo glavu, a kod drugog okrenuo guzicu kao da je neki prigradski turnir u pitanju a ne Svjetsko prvenstvo u fudbalu.
Jedno su želje, a drugo je kvalitet. Dobar stoper ali očekivao sam više od njega. Valjda se srede uskoro papiri za Arslanagića pa da vidimo kakav je on.
Ovdje govorim o njegovim kvalitetima, sigurno ih ima za poziv ali za prvih jedanaest ostaje upitno. Ako se Emir oprosti od reprezentacije, a sumnjam da hoće, onda očekujem Ermina u prvih jedanaest.
Na ponovljenom snimku izgleda kao da se sageo, ali sa strane se vidi da je bio udaljen od lopte i nikako nije mogao intervenisati, da lopta uopste nije isla u njegovom pravcu.
Za drugi gol je kriv.
Nemojte momku izmisljat krivicu tamo gdje je nema.
Treba srediti Arslanagica, on sa Bicakcicem moze ciniti dobar tandem. Imamo i visinu i snagu, falit ce brzine al ne mozes sve imati.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

pretjero je
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Nerminovic
- Kontakt:
bog ti dao ermine pa nije foto za magazin,Bosniacum Lilium je napisao/la:
pretjero je
BackSpace United
- tyler durden
- Kontakt:
nije,Bosniacum Lilium je napisao/la:
pretjero je
pretjerujete vi.
ne moze vam se ugodit.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ermine, Bog ti dao sve najbolje
Trenutno korisnika/ca: addebisi, alemsa, BarbareZeljin, bavariapivo, BiH26, Bordo10, brig, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, denza, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., Goalgetter, Gomis99, GrbavicaHrammm, hansbosna, hurem, IgmanskiVukovi, inzomni, J1897, Jarodwest, JimmyPage, kakarut, karajlo, Kompromis, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, Micron, MostarNeretva, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, prijeratni mangup, Proximic, PSV, rishovski, Romagnoli13, s4mke, safun79, SanaBosna, signalidunapark, Sport90, StevieG8, Sveti, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Truba1905burazeru, trunks1946, UnitedWA, Vaya, Venom, VolimBiH96, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zikerrz21 i 512 gostiju.