SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

plavalokomotiva
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la plavalokomotiva » 21 jun 2014, 12:14

http://sportsport.ba/bh_fudbal/normalno ... sve/134099" onclick="window.open(this.href);return false;

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :salut: :salut:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 21 jun 2014, 12:20

jesu mu Brazilci uvalili lošu robu auu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 21 jun 2014, 12:22

Brate jaka droga :rol: :rol: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jun 2014, 12:32

haha :lol: :rol: :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 21 jun 2014, 12:49

[youtube][/youtube]
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 jun 2014, 13:38

nedim93 je napisao/la:[youtube][/youtube]
LOGIKA!

Skupilo se stotinjak falimilja, sto balijskih, ustaskih i cetnickih, stvorili svoj uzi krug, gdje se paze i vole, ujedno postadose svi milioneri posle rasprada Yuge i uvodenja privatizacija, a narodu cemo jednu drugu pricu.

Zavadi pa Vladaj.

Eto, **** ti ovu zemlju...

Za mene je kraljevina Bosna i zastava od ljiljana! Kraljica Katarina.

Ko voli neka izvoli!

Da se vratimo temi.

Ocekujem zaista tezak mec. Bice guravo, ali zaista. Mnogi nasi podcjenjuju Nigeriju. Dizu euforiju kao da je sve gotovo, a nismo ni 10% posla odradili.
Ko bude hladniji i odlucniji taj ce da uzme tri boda. Ko se bude dvoumio i fulao zicere, taj ce da place na kraju.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 jun 2014, 13:45

slika
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 21 jun 2014, 14:27

Ovaj nece docekati utakmicu veceras. :zzz:

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 21 jun 2014, 14:42

“Dečki, idemo razvaliti ovo SP”, poručili su administratori zvanične Facebook stranice Hrvatske nogometne reprezentaciji objavivši fotografiju podrške Zmajevima i Vatrenima. U opisu fotografije su poručili da će banovati bilo koji oblik vrijeđanja službene reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Facebook stranice. “Takvi ljudi nam ne trebaju”, dodali su pozivajući na korektne komentare bez uvreda na nacionalnoj osnovi. Neki od komentara ispod fotografije su: “Volim kockice, poštujem ljiljane!”, “Zemljo moja jedina od Mandže i Edina”, “Hrvatska=BiH”, što nam govori da će naši Zmajevi sutra imati podršku u okršaju sa Nigerijom u Cuiabi iz susjedne Hrvatske. Vatreni će biti uz naše Zmajeve. (Klix.ba)

| Preuzeto sa: http://****/vatreni-podrzavaju- ... ti-ovo-sp/" onclick="window.open(this.href);return false;
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jun 2014, 14:48

jes se brat sasio :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jun 2014, 14:50

Dan je prelijep, euforija, ovo, ono.. ali svako malo mi ga pokvari trenutak kad ugledam jos jednu zastavu okrenutu naopako! Pa, kako me to nervira btj !! :x :x
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 jun 2014, 15:05

Consigliere je napisao/la:Dan je prelijep, euforija, ovo, ono.. ali svako malo mi ga pokvari trenutak kad ugledam jos jednu zastavu okrenutu naopako! Pa, kako me to nervira btj !! :x :x
Evo ja sam maloprije rekao gazdi jednog kafića da je okrene kako treba. I mene to strašno nervira.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 21 jun 2014, 15:06

[youtube][/youtube]

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jun 2014, 15:11

Amar Dzeko je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Dan je prelijep, euforija, ovo, ono.. ali svako malo mi ga pokvari trenutak kad ugledam jos jednu zastavu okrenutu naopako! Pa, kako me to nervira btj !! :x :x
Evo ja sam maloprije rekao gazdi jednog kafića da je okrene kako treba. I mene to strašno nervira.
Vracam se s kafe maloprije, lik na balkonu objesio ogromu zastavu ali naravno naopako, i to ne ono na stranu, vec gore- dolje... ovako :facepalm:

slika

Pa, donekle razumijem da je ljudi okrenu naopako kad je drze u rukama, ili na ledjima, ali da je objesis naopako :facepalm: :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 jun 2014, 15:16

;)

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 22 jun 2014, 12:46

Jucer cijeli dan se radi na onom suncu al nije mmi bilo nimalo tesko jer sam sav zracio optimizmom da cemo razvaliti Nigeriju,i sinoc kad sudija svira kraj ja i moje drustvo sjedimo ispred tv i par minuta niko ni jednu jedinu rijec nije izgovorio kolko smo se osjecali mrtvoo jos i onaj osmijeh Dzeke me je razocarao previsee
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 15:56

Kad se vraćaju da ih dočekamo.Ili neće u BiH.Ovaj na Maldive,onaj na Sejšele...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 22 jun 2014, 16:40

Sta reci ? :cry:

slika

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 22 jun 2014, 16:50

samozeljo1987 je napisao/la:Sta reci ? :cry:

slika
Isti sam ovakav bio...

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 22 jun 2014, 17:55

Kada bih tražio pravu definiciju riječi „syeban“ mislim da bi to bilo moje trenutno stanje, odnosno ova nekakva bezvoljnost za sve koja me drži od posljednjeg zvižuduka onog nesretnog sudije sinoć.
Tačno čovjek ne zna kako se postaviti na trenutnu situaciju, jer, sa jedne strane ti je drago i presrećan što si imao priliku gledati svoju reprezentaciju, nakon toliko godina čekanja, na jednom velikom takmičenju, vjerovatno i najvećem sportskom, ali opet, s druge strane ta nekakva „ogorčenost“ (iako je ne bi trebalo biti) koja nikako da nestane iz glave i koja me drži dok ovo pišem i pitanje je kada će nestati.
Kako bih volio da sam mogao sinoćnji meč nekako propustiti (ni ova struja neće da nestane u pravi vakat), jer bih sada možda bio drugačijeg raspoloženja. Možda bih bio više i odmoran, odnosno naspavan, što, isto tako, trenutno nisam, ali šta da se radi. Izgleda da je jednostavno bilo suđeno da budem „syeban“ i nikakav jedan naredni period.
Zašto smo izgubili sinoć...... Možda zbog sudije??? Ili možda zbog selektora Sušića??? Ili zbog nikakvog zalaganja većine naših igrača u sinošnjem meču??? Ili smo se možda „usraly“ moguće prilike igranja osmine finala svjetskog prvenstva??? Ili smo previše podcijenili protivnika???
Vjerovatno ima po malo od svega navedenog, ali to je sada iza nas. Strašno mi je žao što naš general Rahimić nije u igračkom kadru da odigra taj zadnji meč na turniru i da tako završi jednu prekrasnu igračku karijeru, al' šta da se radi...
Treba ovaj posljednji meč pokušati odigrati profesionalno i pokušati ubilježiti pobjedu, jer ne bi bilo lijepo završiti prvo veliko takmičenje sa porazima. Veliko je pitanje kada će nam se tako sve ponovno posložiti da odemo na svjetsko prvenstvo, jer su europske kvalifikacije iz godine u godinu sve teže, odnosno kvalitet i ovih „malih“ momčadi drastično raste.
Nakon toga se vratiti kući i vidjeti kako i šta dalje. Da li mijenjati selektora, da li se zahvaliti pojedinim nogometašima i tražiti mlađe...Ima mnogo stvari koje se ubrzo moraju riješiti, jer nam dolaze kvalifikacije za Euro i vremena za neke kalkulacije i nema previše.
Što se tiče statusa selektora, moje lično mišljenje jeste da mu treba dati otkaz (a možda ga i Safet sam uruči), ali ako se ima jaka zamjena koja će nas unaprijediti. Ima mnogo provjerenih domaćih imena koja bi mogla biti rješenje, samo je pitanje da li bi pristali da rade za platu koju je primao sadašnji selektor, jer ne vjerujem da se ima novca za nešto skuplje...
No nebitno, možda se sada osjećam tako kako se osjećam ,ali sam siguran da ću za nekih petnaestak ili dvadeset godina (ako se ostane živu do tada) biti ponosan što sam imao priliku gledati ovu generaciju, koja je, što bi se reklo, probila led kada su u pitanju učestovanja na velikim sportskim natjecanjima i koja će ostati upisana velikim i zlatnim slovima u historiji ove naše Bosne i Hercegovine...
Pozdrav svima...
Joint_fc

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.