koalem je napisao/la:Rammstein brat sta napise, ko da ti je hodza zapiso.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ti si opet šampion !
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovdje spominju dolazak jos 3-4 igraca nije mi jasno sta ce nam .ako ovi svi ostanu nama treba jos rezervni golman i lijevi bek .i bez toga imamo top ekipu za ovdasnje uslove .
- franklampard8
- Kontakt:
Adidas desni bekpitar079 je napisao/la:Tanbabuka je napisao/la:Dolazi!fcsforever je napisao/la:mislim da dolazi još jedan Makedonac
@rammstajn...znaš li šta više...?????
Zadnji vezni.
Nike zadnji vezni...
1946
Desni bek vec doso 
Nakon narednog pojacanja, niko se vise Jajala nece ni sjecati 
pa došli su džemo i kallaš time smo zatvorili desnu stranu, valjda dolazi kako kazu lijevi bek da zatvori lijevubordobijeli je napisao/la:ovdje spominju dolazak jos 3-4 igraca nije mi jasno sta ce nam .ako ovi svi ostanu nama treba jos rezervni golman i lijevi bek .i bez toga imamo top ekipu za ovdasnje uslove .
s obzirom da jajalo ce tesko doci ostaje nam i zadnji vezni da imamo AKO NALETI KAKAKV EKSTRA KVLAITETAN umejsto jajala... ako ne , boze moj, treba ti drugi golman...
eto , to ti je to
sta ovo raja vec zaboravlja matu
?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
franklampard8 je napisao/la:Adidas desni bekpitar079 je napisao/la:Tanbabuka je napisao/la: Dolazi!
Zadnji vezni.
Nike zadnji vezni...
Sto se ramme tice, lik pogadja sve redom. Trenutno kvota na svako predvidjanje 1.05, a vidovita dzemila lajka svaki njegov post.
4/4
4.10.2009.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ajde saljite pp za to pojacanje.
ramo ko da pije kiselu sa abdulasem u RP-u 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
haha pa oko njega je sve msiterijaRule_hz je napisao/la:sta ovo raja vec zaboravlja matu?
koalem, realno, promaši sam Đurića, al on je otpao zbog njegovog kluba i ugovora
Negoo, zna li iko ista za jajala... mislim da nebismo trebali bacati velike pare na njega... nekako sad vise bazirati igru na krila i bekove
Zaboravit cete i pobjedu nad Nigerijom i plasman u osminu finala kakva ce euforija da bude. 
Ma ocito se pojacanjima cilja dalji domet u el.. Play off? Samo nece da stvaraju nepotrebni pritisak. Moje skromno misljenje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde saljite pp za to pojacanje.
4.10.2009.
-
fcsforever
- Kontakt:
aaa nije Darko...nego A.L...reprezentativac, igrao u Partizanu...strašan igrač. U pravu su ovi koji kažu..Mato pored njega može pakovat kofere. Bravo..UPRAVO
koalem je napisao/la:Ma ocito se pojacanjima cilja dalji domet u el.. Play off? Samo nece da stvaraju nepotrebni pritisak. Moje skromno misljenje.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ajde saljite pp za to pojacanje.
ma cisto sumnjam garant hoce da zavrse polu sezonu 15 0 0 ili 15 2 0
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 21 jun 2014, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[youtube][/youtube] hahahhaRule_hz je napisao/la:ramo ko da pije kiselu sa abdulasem u RP-u
-
fcsforever
- Kontakt:
Vala, ako dođe a izgleda da hoće..ljubim upravu gdje najviše vole. Jest...Aca. L
ajd obrišite to nemojte biti djeca... ne znam ko vam je rekao to al nije ok pisati neke stvari koje nisu za javnog foruma
Ljui bez incijala, bez imena bivsig klubova, bez bilo cega slicno, zivi bili.
Sacekajmo zvanicno prestavljanje.
Brisite ove postove tako vam Boga
Sacekajmo zvanicno prestavljanje.
Brisite ove postove tako vam Boga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.