Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Idu svi, jedva čekaju. Zatim će se Engleska raspasti po vojvodstvima i grofovijamaMaGiCa je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la: To ti naravno bolje znaš od onih koji tamo žive i kojih će preko 50% biti za nastavak hegemonije. Budale.
Previše hipotetskih pitanja, Unija ostaje, to je jasno i Alexu Salmondu, predstava za javnost trajaće kratko, a onda sve po starom.
Tebi da neko napishe: pazhnja, sarkazam i ironija u postu!!!, opet bi shvatao za ozbiljno rechi ispod tog dela.
Opusti se, ako Shkotska ne ode za koji mesec, oticice za koju godinu ili deceniju.
Raskrchmilo se mnogo toga od vremena kad je taj sa tvog avatara i nicka vladao Evropom zajedno sa kanc.von Metternichom. Shta je to trichavih 80k kmx2 i 6 miliona ljudi za takvu jednu velesilu![]()
Ostace makar zajedno dva oka u glavi, ako posle Shkotske ode i NI.
Ne znam bash. Dosta dugo je bio Shkot, ali 2012. je postao Britanac.Virtu4l je napisao/la:Hoće li još uvijek biti OBE?
Orden Britanske Imperije se dodjeljuje i oduzima po malo drukčijim pravilima nego što vas dvojica mislite. Ups, pa to je bila ironija gore
Škotski i Britanski as će naravno pronijeti škotsku i britansku slavu, a za njega će navijati svi Britanci i ljubitelji ove predivne zemlje, kao i Magica.
ti Boga....G7 samit o statusu Britanije xd Wimbledon počinje u Ponedjeljak...Nole prvi favorit
A.F.C. Bournemouth!
@DoW
Naravno da sam poshtovalac lika i dela A.Salmonda. Je l' te to vrijedja
Ponashash se, zaista, na momente kao usvojeni sin nekog Wellesleya. Chak i extremnije od toga.
Rusag UKovski dok ne padne, nece biti kozmichke pravde.
@rambo16
Papir je jedno, a realnost drugo. Sa ovakvim zhrebom i u ovom momentu, Djokovic gotovo sigurno ne mozhe da dodje do titule.
Samim tim ne vidim kako je favorit #1.
Opet se Nadalu otvara zhreb.
Naravno da sam poshtovalac lika i dela A.Salmonda. Je l' te to vrijedja
Ponashash se, zaista, na momente kao usvojeni sin nekog Wellesleya. Chak i extremnije od toga.
Rusag UKovski dok ne padne, nece biti kozmichke pravde.
@rambo16
Papir je jedno, a realnost drugo. Sa ovakvim zhrebom i u ovom momentu, Djokovic gotovo sigurno ne mozhe da dodje do titule.
Samim tim ne vidim kako je favorit #1.
Opet se Nadalu otvara zhreb.
nije ovo R.G. pa da mu se "otvara zrijeb" i da svi znamo da će igrat finale...njega na travi može bilo ko otrest bez imalo problema...Nole-Murray finale
A.F.C. Bournemouth!
-
samosarajvo
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:nije ovo R.G. pa da mu se "otvara zrijeb" i da svi znamo da će igrat finale...njega na travi može bilo ko otrest bez imalo problema...Nole-Murray finale
Poslje 10 godina nisi naucio da je na sljaci(pogotovo na RG-u) kad je Nadal u pitanju zrijeb nebitan? Do 2011 nije bilo nikog ko ga moze pobjedit (izuzev tog nesretnog slucaja zvani Soderling), od 2011 je jedino pitanje hoce li Novaka pobjediti u polufinalu ili finalu, sve do tog meča obično biva laksi trening.Zadnju godinu kako malo pada fizicki bi ljepse bilo da se manje namuči do potencijalnog finala, to je sve.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 21 jun 2014, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mislio chovek na finale pre finala.samosarajvo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Shta se odmah primash k'o przhenica
jedino ako se prije mogu sastat....nisam pratio dijelove žrijeba xd inače sasvim sigurno će se sastat u finalu
A.F.C. Bournemouth!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ako ijedan meč na ovom turniru bude finale "pre" finala to ce biti polufinalni duel dvojice najboljih tenisera svih vremena.Na tvoju zalost oni su na drugoj strani "zreba".MaGiCa je napisao/la:Mislio chovek na finale pre finala.samosarajvo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Shta se odmah primash k'o przhenica
samosarajvo je napisao/la: Ako ijedan meč na ovom turniru bude finale "pre" finala to ce biti polufinalni duel dvojice najboljih tenisera svih vremena.Na tvoju zalost oni su na drugoj strani "zreba".
OK.
Izvini shto sam te pominjao.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ni najmanje, to me čak nasmijavaMaGiCa je napisao/la:@DoW
Naravno da sam poshtovalac lika i dela A.Salmonda. Je l' te to vrijedja![]()
![]()
Rusag UKovski dok ne padne, nece biti kozmichke pravde.![]()
Usvojeni sin Wellesleya ne bi bio biran na način da voli i poštuje Imperiju (bilo bi rano za to), prema tome velika je vjerovatnoća da to ne bi ni radio. Ja sam poštovalac Imperije bez rodbinskih ili nekih drugih interesnih razloga. Je l' te to vrijeđa
Rusag UKovski (zapravo UK) stoji na zdravim temeljima i nema razloga da padne. A i kad bi pao niko od toga ne bi hajrovao, tako da priča o pravdi ne stoji.
Ipak, moram istaći da sam jako sretan što će Magica da navija za škotskog/britanskog asa ovaj put, taj ćeif mi ne može pokvariti nikakva priča o Salmondu i Imperiji
DukeOfWellington je napisao/la:Ni najmanje, to me čak nasmijava![]()
Ovo drugo. Josh nisam vidio chovjeka da je toliko wannabe insert_random-nation-name poput tebe. 1 @rio_Ferdy je americhki apatrid spram tvojih wannabe british svetonazora.Usvojeni sin Wellesleya ne bi bio biran na način da voli i poštuje Imperiju (bilo bi rano za to), prema tome velika je vjerovatnoća da to ne bi ni radio. Ja sam poštovalac Imperije bez rodbinskih ili nekih drugih interesnih razloga. Je l' te to vrijeđaIl' nasmijava
![]()
Sigurno ne bi hajrovali svi ti silni milioni vekovima ugnjetenih masa od strane crvenih mundira, diljem Azije, Afrike i dr.Rusag UKovski (zapravo UK) stoji na zdravim temeljima i nema razloga da padne. A i kad bi pao niko od toga ne bi hajrovao, tako da priča o pravdi ne stoji.
Uvek uz Shkota, jer on jedini mozhe da zauzda buttpickera - poshto od ovog mog slaba vajda, a Wawrinka i sl. su vec ispucali bonuse.Ipak, moram istaći da sam jako sretan što će Magica da navija za škotskog/britanskog asa ovaj put, taj ćeif mi ne može pokvariti nikakva priča o Salmondu i Imperiji
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam ni ja vidio, što me čini za sada unikatnim po tom pitanju, što me opet čini sretnim
I nisam ja wannabe, ja sam jako ponosan na ono što jesam, ali izražavam divljenje prema toj kulturi i historji, fascinira me.
Pa neće ni Commonwealth da napuste, ako im je bilo tako grozno barem bi se riješili tog repa koji neodoljivo podsjeća na prošlost. Organizuju i igre u to ime, i to ove godine baš u Glazovu, kakav autogol za Salmonda
Crveni mundiri su prošlost, kao i oni koji su imali problema s njima, njihovi potomci su dobili slobodne države bez ispaljenog metka, potpisane u Londonu samo tako, nemaju baš neke pretjerane potrebe da mrze UK.
Tako treba
Pa neće ni Commonwealth da napuste, ako im je bilo tako grozno barem bi se riješili tog repa koji neodoljivo podsjeća na prošlost. Organizuju i igre u to ime, i to ove godine baš u Glazovu, kakav autogol za Salmonda
Tako treba
Nemoj Commonwealth da meshash sa zheljom/nedostatkom zelje da se ima vlastita neovisna zemlja.
Bice Shkotska deo Commonwealtha, chak i ako Salmondova opcija pobedi, za shta objektivno gledano: teshko da ima shanse.
Nego, smijeshno mi je da se neko tako ostrashceno ponasha, tim prije shto nemash nikakvu dobit.
Lo stilo Che Guevara...
Bice Shkotska deo Commonwealtha, chak i ako Salmondova opcija pobedi, za shta objektivno gledano: teshko da ima shanse.
Nego, smijeshno mi je da se neko tako ostrashceno ponasha, tim prije shto nemash nikakvu dobit.
Lo stilo Che Guevara...
Nadam se da vam neće smetati što ću ovako postavljati analize.
Najzanimljiviji mečevi prvog kola
http://www.profesionalnitenis.com/wimbl ... rvog-kola/
Najzanimljiviji mečevi prvog kola
http://www.profesionalnitenis.com/wimbl ... rvog-kola/
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Želje su ispunjene svima pa čak i Škotskoj, sami o sebi odlučuju, praznik demokratije u bivšoj Imperiji, nezamislivo za većinu ostalih država.MaGiCa je napisao/la:Nemoj Commonwealth da meshash sa zheljom/nedostatkom zelje da se ima vlastita neovisna zemlja.![]()
Nego, smijeshno mi je da se neko tako ostrashceno ponasha, tim prije shto nemash nikakvu dobit.![]()
Lo stilo Che Guevara...
Misliš materijalnu dobit? Imam duhovnu dobit, to je nešto što ne bih mijenjao ni za kakvu materijalnu dobit. Danas vjerovatno ni 1% Britanaca nije gledalo europsko timsko prvenstvo, ja sam gledao i navijao zdušno, mene to čini sretnim više nego ne znam ti kakva materijalna dobit.
Nemoj mene s Cheom, nije to moja stranka
Dođem da pročitam nešto vezano za tenis, a njih dvojica opleli po Commonwealthu i ne namjeravaju prestati. 
Jos pola sata...
Dočekasmo i ovo. Najdraži period u tensiskoj godini. C'mon Roger ! 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.